Köszi, A Mavic A319 (622) felni rugalmas?
Nem lesz vele ilyen probléma, ha nem 1,5ös küllõvel fûzöd radiálra hátra.
Köszi, A Mavic A319 (622) felni rugalmas?
A sebesség mindent megold.
Rugalmas felninél, ahol vannak lelazulási problémák, ott érdemes.
Nell Goldman: Why am I paying you to tell me things I've already figured out on my own?
Dr. Kelso: Maybe because I graduated first of my class at Stanford in 1972.
Nell Goldman: You graduated 12th in your class in 1968.
Nurse Laverne Roberts: She Googled your ass.
Akkor a tény:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
A DT ProLock niplit érdemes használni vagy az egész csak parasztvakítás? Mi a véleményetek?
A sebesség mindent megold.
...ugye azon túl, hogy totál más az anyaguk?
Dear Peter,
all our different types of spokes are made from the same steel.
Freundliche Grüsse / Best regards
Kai-Michael Gmür
International Service
DT Swiss AG
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Ennyi elmeleti megfontolas utan egy egy gyakorlati tanacsot szeretnek kerni toletek. Miota egy trekking bicajon utast is viszek allandoak a kullotoreseim, igy a negyedik kullo csereje utan ugy dontottem fuzetek egy tartosabb kereket. A kovetkezokre gondoltam: sima Deore agy, DT rozsdamentes 2,0mm kullo, Mavic A319 felni, 3x fuzes. Elsoleges szempont a tartossag, utana az ar, igazabol a suly nem erdekes... Szerintetek ez birni fogja a 90 kg + 20kg + rossz utak kombinaciot? Vagy valami masban gondolkozzak?
Attól, hogy nem tudod elfogadni még így van.
Szerintem sincsen ugyanabból az anyagból. Mindamellett a Champion is húzott, mint szinte minden drótáru
Revókkal meg a Compikkal valsz azt csinálják, hogy lehúzzák még 1-2x aztán jól kihõkezelik, hogy a feszültségek eltûnjenek, ne legyen az alakítás miatt kemény/rideg. Majd lesz egy véknyabb anyaguk nyújtott szemcséjû anyagszerkezettel (már ha visssza nem kristályosítják hõkezeléssel az eredetire, de az nem valószínû), ami kicsit kevesebb anyagmennyiség mellett jobban bírja majd a húzó igénybevételt.