Az EQ21 inkább 395 g mint 360 g.
az elsõ szériát (2008ban) mértem sk az annyi volt. de tök mindegy amilzen fosok általában a sunok, tényleg meglepõ hogy bírja a mázsát meg amit kap, ha 400 gramm akkor is.
Az EQ21 inkább 395 g mint 360 g.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Amik biztos olyan erõsek hogy átütõs villákkal/vázzal is használhatók, mint ez... Nem t'om mit piszkáltok. Emlékeim szerint inkább strapabíróbb cuccokat használok; nektek gyorsaknak meghagyom a könnyûeket.
Ugye azért cserél Imi is ezt-azt, mert nem bírta a strapát, lásd crossmaxok. Én meg elébe megyek ezeknek, ismerve saját szokásaimat. Kinek a pap, kinek a paplan.
Miért meglepõ, hogy a deore agy bírja a 100 kilót? Még a tajgarémek kerekei is bírják a 20 kilós bringát, az x kilós harcost, meg a kb. 1 mázsa lomis cuccot.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Kõnehéz
tök feleslges plusz súly az 521. xm719 simán elég. ellenben 100 kg-hoz inkább 2-es küllõk.
nova agyak számozásást az életben nem tudom megjegyezni de ami régen disc ljght néven futott (xt súly és ár kb) az teljesen jó .
én is ilesmit tervezek 140 et mozgó fulliba (remélhetõen addigra csak 90 kilóhoz )csak mivel ust így 819 felnik.
mellesleg most ebben a gépben 100 kilóhoz harmatgyenge hírû sun eq21 van deore/noname agyakkal és semmi bajuk. engem is meglep, nem kicsit
Sziasztok !
Az XC-s Kelly's bringámat lecserélném apránként egy Merida fully-ra.
A 100 kg-hoz a Mavic EN 521 Disc-et néztem, 1.8-as DT küllõ és Novatec D362 aggyal.
Errõl kellene vélemény, ha használ valaki hasonlót. XC, CC, AM felhasználásra lenne.
Bár nem sok adatot lehet összeszedni az 521-esrõl, de ha jól veszem ki, akkor az is hegesztett felni ?
A mostani Mavic 717 D / 1,5 DT / Novatek D042-es összeállítást a fiam gépébe építjük be.
Fulcrum RedMetal 5 ajánlott? Kevés tapasztalatot olvastam, az pozitív volt. Marathon felhasználásra. Ez a 8+16 küllõs megoldás tényleg megbazható?
(Hja igen, buktam a DT kereket, elbiznyákolja beszámítással a srác.)
Másik kérdés, hogy 8as sorral ha használom, akkor kell vmi (spéci?) alátét/távtartó hozzá?
én inkább építenék ennyi pénzért!Ár/érték arányban elég jónak néz ki számomra az új xt kerékszett a WHM-785. Hasonló árkategóriában 90körül milyen kerékszettet ajánlanátok?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu