Nehezebb, de jobban tapad, jobban gurul, kényelmesebb és erõsebb. Egy jó ust gumi löttyel kombinálva majdnem atombiztos megoldás.
errõl tudnál mesélni Te is, nem?

Nehezebb, de jobban tapad, jobban gurul, kényelmesebb és erõsebb. Egy jó ust gumi löttyel kombinálva majdnem atombiztos megoldás.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Vegul is nem sokkal dragabb, viszont kb. nulla tapasztalatom van UST ugyben.Sulyban jelent valami elonyt? Ebbe kell az a tejszeru lotty?
A sebesség mindent megold.
Alex XD Lite felniket árulnak itthon, ha igen, akkor kb. mennyibe kerülnek ?
Vegul is nem sokkal dragabb, viszont kb. nulla tapasztalatom van UST ugyben.Sulyban jelent valami elonyt? Ebbe kell az a tejszeru lotty?
Köszi de az itt említett agynak 135mm-es a villasaru távolsága nekem meg 130-as kell.
A sebesség mindent megold.
Kona Sutra
ami egy ilyen ultra világjáró bringára gyárilag felkerül, az jó eséllyel meg is felel a feladatnak
vagy nézd meg mivel szerelnek egy koga-myata túra bringát (azt mondják azok a legjobbak)
de az egyik bikemagban is volt egy világkörüli úton lévõ fickó egy sima montival, és azt mondta, hogy dh felnikkel és amúgy deore felszereltésggel megy
Okés, köszi!
Még egy kérdés: 7075-ös aluminium tengely mennyire erõs? Csomagos túrán kátyús utakon felejtõs?
értelme UST külsõvel van (nam tl ready és tsai) de lehet használni belsõssel is (kivehetõ a szelep)
"gyors" javítás legegyszerûbben belsõ, aztán otthon lehet ragasztgatni
hát úgy azért nem hinném.
ezekbõl én az elsõt, csak ekkora fulliba már bõven inkább ust-t, szal 819 felnikkel.
Az UST felnihez van valamilyen megkötés, köpeny ügyben ? Defekt esetén a köpeny javítása hogy oldható meg ?
Rendben, köszi szépen a választ!
Ez jelentheti azt is, hogy a tiagra agyak kibírnak karbantartás nélkül akár 12000km-t is?
Ebben jó a Shimano, a Párizs-Peking 12000 km-t végighajtó csapat Cyfac túrabiciklijeit Tiagrával szerelték, M 565 kerekekkel, az agyak jól, sõt kitûnõen vizsgáztak (viszont a Tiagra középcsapágyak 7 %-a meghibásodott, ezt soknak találták; összefüggött az összsúllyal, azaz a testes biciklistákén kellett cserélni). Amúgy a kerekek is, ami hiba volt, az akkora úthiba volt, hogy a felniknek néha már sok volt.
Ebben jó a Shimano, a Párizs-Peking 12000 km-t végighajtó csapat Cyfac túrabiciklijeit Tiagrával szerelték, M 565 kerekekkel, az agyak jól, sõt kitûnõen vizsgáztak (viszont a Tiagra középcsapágyak 7 %-a meghibásodott, ezt soknak találták; összefüggött az összsúllyal, azaz a testes biciklistákén kellett cserélni). Amúgy a kerekek is, ami hiba volt, az akkora úthiba volt, hogy a felniknek néha már sok volt.A 105 és Tiagra agyak bírják a terhelést? Csomaggal együtt kb. 120 kiló vagyok és így kell kibírnia még az enyhe terepet és esetleges kátyúkat is. [...]*
A Deore nem jó, mert 135 mm a papucstávolsága, inkább Tiagra, 105.
sanyimano deore szerintem simán jó lenne
mikor megveszed állítsd vagy állítasd be jól, mert elõfordul, hogy szoros gyárilag, én a shimano agyakat kb. évente szoktam karban tartani ami 7-9 ezer km-t jelent, de azt esõben, hóban is. legutóbb elöl tizenezer km után szedtem szét és még aranysárga volt benne a zsír. Hátul mondjuk már nem.
140 -et mozgo fullyba szeretnek kerekszettet a magam hetven kilogrammja ala, foleg kulfoldi, tura jellegu felhasznalashoz. Harom jeloltem lenne, ebbol ketto epitett.
Hope Pro 2 + Sapim race+ alu kulloanya + Mavic XM719 ~396,89 EUR
DT 240s + Sapim race+ alu kulloanya + Mavic XM719 ~425,99 EUR
Mavic Crosstrail 2011 ~389 EUR
Van-e valakinek hosszutavu tapasztalata valamelyik szettel? Melyiket szeressem? Koszi elore is.
Sziasztok!
Egy régi trekking ( vagy ciklokrossz?? ) vázam van, aminek 130-as a hátsó villasaru távolsága.
Erõs kereket szeretnék hozzá építeni, de még nem választottam agyat. 8-as kazetta menne rá.
Valami strapabíró darab kellene, ami a csomagos túrákat is jól bírja, és ritkán kell karbantartani.
Szívem szerint iparisat vennék, de ez nem feltétel, ha kónuszosak között van jobb.
5-6 ezernél csak nagyon indokolt esetben szeretnék többet költni agyra.
Köszi!
140 -et mozgo fullyba szeretnek kerekszettet a magam hetven kilogrammja ala, foleg kulfoldi, tura jellegu felhasznalashoz. Harom jeloltem lenne, ebbol ketto epitett.
Hope Pro 2 + Sapim race+ alu kulloanya + Mavic XM719 ~396,89 EUR
DT 240s + Sapim race+ alu kulloanya + Mavic XM719 ~425,99 EUR
Mavic Crosstrail 2011 ~389 EUR
Van-e valakinek hosszutavu tapasztalata valamelyik szettel? Melyiket szeressem? Koszi elore is.