Azt honnan veszitek, hogy a Recon Gold nem QR15-ös?
Ahogy irta Szepy, latni a kepen, meg a 6.9 leirasaban sem emlitik a telonal, hogy atutos lenne, mig a 7.9-nel igen, szoval ha hallgatnak az ilyenrol, akkor biztos, hogy nem veletlenul.
Bár az új Reba becsúszója fekete és a 2*10 trendibb mint a 3*10. :)
Ráadásul azt hittem végleg megváltak a Selle Italia X1-től, mert az enyémen egy "Iridium" saját márkás ülésük van, ami az első rövidke teszt alapján egészen használható. Legalábbis az X1-nél sokkal jobb, bár mivel a múltkor vettem 2 használt Fizik ülést, ez is le fog róla kerülni és megy rá fel egy normálisabb. Erre most visszakerült a 2017-es modellre az X1... Megveszi azt az ülést valaki önszántából? :)
A trendi fekete becsuszo helyett, jobb lett volna, ha megmarad a gumiharang, de azt mar a 2000-es evek kornyeken szamuztek az olcsobb villakra :/ A 3x10-et atalakithatja kettanyerosra, mert 2016-oson is 11-36-os fogsor lehet. Vagy lecserelheti az egeszet 1x11-re, amig uj minden, mert amit leszed, eladhatja: fogsor, lanc, valtokar, elsovalto, lanctanyerok, a hatsovaltoban nem vagyok biztos, de ugy remlik, hogy a 10-es es a 11-es dynasys bovdenhuzasa nem azonos...
A női-férfi modell különbségre azért kérdezz rá a Canyonnál is. A geo-juk alapján a váz azonosnak látszik, bár a "Stand-over height" a nőinél alacsonyabb közel 1 cm-rel. Amit nem értek, talán a felsőcsövet meredekebben húzzák le. A villánál annyi látszik, hogy más a gyári hangolása "könnyebb" felhasználókra szánják a női modellen, ezért még kérdéses, hogy mennyi a max terhelhetősége.
Meglepne, hogy gyartattak volna kulon noi vazakat. Regebben itt a topikban is irta valaki, hogy rakerdezett a kulonbsegre a canyonnal, ha jol remlik, akkor azt valaszoltak, hogy csak a rovidebb a kormanyszar es noi a nyereg. De elnezve a geo tablazatot, lehet, hogy valamiben me'gis mas a vaz, de nem tunik hatalmas kulonbsegnek. Lenne kulon noi Reba? (: Ezt is ketlem, de ha igen, akkor is mi gond lenne, legfeljebb kell bele volume spacer (: