Mongy lattam bmct is egesz jo arban, az is full xt, meg dt 1501 kerekszettel.
arn módosította - 2017. június 24. - 21:17
arn módosította - 2017. június 24. - 21:17
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Mennyi a Sram Guide R fék féknyergének meghúzási nyomatéka?
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
menet kozben siman
en inkabb csak kettot hasznalok belole.
Ok, köszi.
A Firm állásban én se nagyon használom a tagot, Medium nekem elég aszfalton is.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
A teleszkópot és a tagot lehet menet közben állítani vagy érdemes megállni es úgy?
A tagnak 3 állása van pl, kattan állításkor.
A teló fokozatmentesen állítható.
menet kozben siman en inkabb csak kettot hasznalok belole.
megjott a koryak nyeregcso, majd talan csutortokon lesz ra idom... akkor visszarakom asszem a rocket ronokat is, mert szarazon nem erzek akkora kulonbseget tapadasban a mk2hoz kepest, nedves kornyezetben eleg mas volt a helyzet. ranezesre amolyan tisztesseges iparosmunka, nem gagyi, de nem is tul kidolgozott.
arn módosította - 2017. június 13. - 12:57
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Általánosságban csapágyra mint kopó alkatrész nincs garancia - a kattogás annak a hibája lehet - de meg kell próbálni. Amúgy egy szétszedés/tisztítás/zsírzás lehet hogy gyorsabb megoldás lenne mint kb egy hónapot várni amíg a pedál megfordul németbôl...
Köszi, már megtettem ezt, csak kíváncsi voltam, hogy volt akinek kellett-e már garanciáztatni itt alkatrészt amit a kerékpáron kívül vett.
Strive-ra 15-20Nm írva, a Nerve meg karos nem imbuszos és kétlem hogy 6 centis karral két ujjal tudnék annyit húzni rajta...
Igaz, jogos, én emlékeztem nagyon rosszul. 20Nm max, ez van a végén.
Canyon Nerve AL 8.9 2014
Canyon Grand Canyon AL SL 6.9 2016
Canyon Endurace CF 8.0 2016
hat ha ra van irva, akkor nincs mirol beszelni
az szamit... itt azok a pontok lehetnek erdekesek, ahol nincs feltuntetve.
Ebben a Canyon szerencsére elég jó, eddig még nem kellett utána keresnem de szemüveg már kellett hozzá hogy le tudjam olvasni...
hat ha ra van irva, akkor nincs mirol beszelni az szamit... itt azok a pontok lehetnek erdekesek, ahol nincs feltuntetve.
82 kg vagyok menetkészen és nem karbon se a cső, se a váz.
És tényleg visszacsúszott.
Lazítok akkor a csavaron és meglátom, mi lesz.
Vedd ki, pucold meg féktisztítóval a csövet meg a vázat is és próbáld újra...
Ezt ellenőrzöm, mert nekem úgy rémlik, hogy 10-12nm van a végén írva.
Strive-ra 15-20Nm írva, a Nerve meg karos nem imbuszos és kétlem hogy 6 centis karral két ujjal tudnék annyit húzni rajta...
Szintén 4-5Nm és semmi gond nem volt még 100kg felett sem, paszta nélkül aluval.
A karbon hajlamosabb csúszni, de pasztával a karbon váz-karbon cső kombóhoz is elég max. 5Nm a mostani 90kg körüli súlyomhoz.
82 kg vagyok menetkészen és nem karbon se a cső, se a váz.
És tényleg visszacsúszott.
Lazítok akkor a csavaron és meglátom, mi lesz.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Ezt ellenőrzöm, mert nekem úgy rémlik, hogy 10-12nm van a végén írva.
A Canyon féle (a Canyon esetében gyári) nyomatékkulccsal ne tekerj ki csavarokat mert "elállítódik". Szerintem nem is jó érzés azt erre használni mert nyeklik-nyaklik. Az csak arra való, hogy befelé tekerjünk vele (bármennyire is hülyén hangzik)
Az X12-es tengelyen 20 Nm van, azt azért meg kell húzni rendesen.
Canyon Nerve AL 8.9 2014
Igen, az.
Nem tudom miért csúszott, nekem a 4-5Nm simán megtartja a ~80 kilómat.
Szintén 4-5Nm és semmi gond nem volt még 100kg felett sem, paszta nélkül aluval.
A karbon hajlamosabb csúszni, de pasztával a karbon váz-karbon cső kombóhoz is elég max. 5Nm a mostani 90kg körüli súlyomhoz.
Canyon Nerve AL 8.9 2014
Ahha.
Akkor konkrétan ez lehet a Canyon ajánlása a nyeregcső bilincs meghúzási nyomtékára:
Canyon seat post clamp - 3-5 Nm?
Egyébként azért kérdeztem ezt meg, mert összerakáskor bekentem a csövet a kapott pasztával és kb. 5 Nm-el húztam meg a bilincset, de lassan csúszott lefelé. Közben emelni is kellett a nyergen, így már jobban meghúztam, 6-7-re, de nagyon lassan és nagyon keveset, de ment lentebb.
Most 8-9 körül lehet.
Igen, az.
Nem tudom miért csúszott, nekem a 4-5Nm simán megtartja a ~80 kilómat.
"seat clamp at seat post head" - nyereg bilincs/befogó az ülécsô fején/tetején. Amire te gondolsz az "seat post clamp at top of seat tube" lenne.
Ahha.
Akkor konkrétan ez lehet a Canyon ajánlása a nyeregcső bilincs meghúzási nyomtékára:
Canyon seat post clamp - 3-5 Nm?
Egyébként azért kérdeztem ezt meg, mert összerakáskor bekentem a csövet a kapott pasztával és kb. 5 Nm-el húztam meg a bilincset, de lassan csúszott lefelé. Közben emelni is kellett a nyergen, így már jobban meghúztam, 6-7-re, de nagyon lassan és nagyon keveset, de ment lentebb.
Most 8-9 körül lehet.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
A nyeregcső bilincsre írtam a sok Nm-t.
A Canyon könyvében ez van:
Seat post - Fixing bolt of seat clamp at seat post head - 20-29 Nm
Ez nem a nyeregcső bilincsre vonatkozik?
"seat clamp at seat post head" - nyereg bilincs/befogó az ülécsô fején/tetején. Amire te gondolsz az "seat post clamp at top of seat tube" lenne.
950sm07 módosította - 2017. június 09. - 12:57