Érdekes, nekem éppen fordítva van. A nerve-en gyárilag Xking volt hátul, miután lecseréltem egy már használt (kb. 80%-os) Evo RoRo-ra, mintha új lenne a hajtás. Homokon és sárban egyaránt sokkal jobbnak érzem.
Az elején még MountainKing van, mert az szinte semmit nem kopott, de most, hogy a RoRo-t úgy néz ki sikerült tubelessesíteni, lehet ,hogy új RoRo megy fel az elejére is tubeless...
29eren az en emlekezetemben is nagyon jo gumi volt (alap volt a rara-roro kombo evekig), igy a 27.5os nervere is azt vettem elore-hatra. Ott csalodas volt, szarazon elment, mert jol gurult, de eso utan csuszott mindenen. A tiszta sar meg ok, de kicsit gyokeres koves reszeken, bordakon, nedves kemenyebb feluleteken nagyon bizonytalannak ereztem. Nem tudom, hogy varialtak e vmit az anyagokkal. Az xkinget csak szarazon probaltam eddig, mk2 teljesen mas szint volt volt nedves korulmenyek kozott, mint a rocket ron. Az xking elso kereken volt szembetuno, hatul nem feszegettem annyira a dolgot, hogy barhol hataron legyen, fekezni jol lehetett, kaptatokon nem kapart el.
2016os snakeskin verziorol beszelek.
arn módosította - 2017. július 04. - 18:38