Hogy leírtad már igen.
Már kb. ötször leírtam egy hét alatt
Körkérdés2: jó ez így vagy jogos, hogy verem az asztalt?
Hogy leírtad már igen.
Már kb. ötször leírtam egy hét alatt
Körkérdés2: jó ez így vagy jogos, hogy verem az asztalt?
Korkerdes: Ti mint hozzaertok, latjatok a zsenialis videomban a problemat? Lock, kormanyra fekves, kiold, villa nem old, felesleges bowden, megemelem a vazat kiold es a remote csovet is a helyere rantja.
Hogy leírtad már igen.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Ez a lényeg uram (csak azért mondom nehogy megőrülj a villától és mert nem vagy egyedül )! Ma én is erre jutottam. Tegnap éjszaka egy kicsit előrébb toltam a nyerget és ma reggel a tekeréskor úgy éreztem összeállt. Egyébként én is le akarom bontani a kart a villáról, de most már megvárom mi lesz a végeredmény (elfelejtettem megrendelni 2 héttel ezelőtt a tekerentyűt, itthon meg természetesen beszerezhetetlen). Kevés a 2 állás, a középső kellene, de a 3 állású kar az szerintem is béna. Tényleg senki nem gyárt alternatívát a gyári helyett? Én nem találtam.
Valahol olvastam, hogy a sram gripshiftje jo ctd helyett. Vegulis egy 3x shimano elsovalto is jo lehet, de ne mar. A transfer sima billenos karjaert is elkernek vagy 60-70eurot, ennyi penzert akar jo is lehetne.
Közben ezt találtam:
A villa ugy: mar tenyleg kezdek becsavarodni Mondhat barki barmit, ez sz@r, nem szabdna igy mukodnie. Kioldaskor a kar nem tud mit kezdeni a felszabadulo 2-3cm bowdennel, meg jo hogy szetesik. Mernok ember ilyet nem csinal, nem lehet a joistenre bizni, hogy majd 5masodpercen belul ugyis lesz egy bukkano, addig meg nem esik szet. Szetesik. Egeszen addig feszitem a bowdent kioldott allapotban, amig meg nem mozdul a tarcsa a villanyakon, jol van beallitva, ennel nemileg osszetettebb dolgokkal is elboldogulok, de akkor sem jo. Sakk-matt.
Veszek bele egy Lauf-ot ezt meg felteszem az aprora
Korkerdes: Ti mint hozzaertok, latjatok a zsenialis videomban a problemat? Lock, kormanyra fekves, kiold, villa nem old, felesleges bowden, megemelem a vazat kiold es a remote csovet is a helyere rantja.
pajesz módosította - 2017. október 13. - 08:37
Na mindegy, egyébként a villa nagyon szépen mozog, a bringa meg még annál is jobb, mint amire számítottam
Ez a lényeg uram (csak azért mondom nehogy megőrülj a villától és mert nem vagy egyedül )! Ma én is erre jutottam. Tegnap éjszaka egy kicsit előrébb toltam a nyerget és ma reggel a tekeréskor úgy éreztem összeállt. Egyébként én is le akarom bontani a kart a villáról, de most már megvárom mi lesz a végeredmény (elfelejtettem megrendelni 2 héttel ezelőtt a tekerentyűt, itthon meg természetesen beszerezhetetlen). Kevés a 2 állás, a középső kellene, de a 3 állású kar az szerintem is béna. Tényleg senki nem gyárt alternatívát a gyári helyett? Én nem találtam.
😃 Nem, ok kaptak egy A4-est teleirva 6-os betumerettel 😃ebbol erteni fogjak?
nem kenyelmetlen neked ez a fekvalto beallitas, hogy igy ratoltad a markolatra?
ebbol erteni fogjak?
nem kenyelmetlen neked ez a fekvalto beallitas, hogy igy ratoltad a markolatra?
Nna, eletem elso youtube videoja 😃Ha mindkettőnknek mást írnak az lesz az igazán érdekes Valószínűleg ezt a hibát a marketingesek fogják megoldani nem a szervizesek...
jo, az egy tularazott cucc volt... de pl nalam tavaly sokaig volt versenyben a cube, total hasonlo arban es felszereltseggel.
jo, az egy tularazott cucc volt... de pl nalam tavaly sokaig volt versenyben a cube, total hasonlo arban es felszereltseggel.
evrol evre olcsositanak, illetve mar nincs akkora arkulonbseg a bolti markakhoz kepest. igaz a bringak is egyre profibbak.
Hát az azért nem mondanám. Épp most volt a bikemag-on egy Kross Soil 3.0 teszt ami 1.360eFt/4500€ alu vázzal. Azért Spectral CF 9.0EX-et kapsz (4300€) és még marad is...
http://bikemag.hu/ma...eparkba-is-eleg
evrol evre olcsositanak, illetve mar nincs akkora arkulonbseg a bolti markakhoz kepest. igaz a bringak is egyre profibbak.
Hátul nincs boost. Szerintem jövôre lesznek új modellek, fölösleges lenne már pénzt beletenniük a leváltandó vázakba fôleg úgy hogy elônye a gyakorlatban elhanyagolható, inkább csak marketing hogy vegyél újat. Elöl a 10mm már valami, meg az egyszerûen megoldható másik villával.
Trunnion-t nem tudom hol láttál, azok metrikusak és az teljes link újratervezést igényelne ami ugyanúgy fölösleges, majd kb jövôre. A Float X van betéve fejtetôn, annyi az újdonság. RS-bôl meg Monarch Plus mint eddig, a Superdeluxe lenne metrikus ami trunnion mount-os változatban is elérhetô.
A vázban hátul 2,3-2,4 fér el max ahhoz meg jó a 25-ös felni, Sam Hill is azzal nyert EWS futamot...
29-es Spectral jó lenne, ami volt nem tudom milyen lehetett hogy már nem folytatták 2017-ben.
Ja, meg a CF alu hátsó háromszöget kapott...
.
Trunnion-t nem tudom hol láttál, azok metrikusak és az teljes link újratervezést igényelne ami ugyanúgy fölösleges, majd kb jövôre. A Float X van betéve fejtetôn, annyi az újdonság. RS-bôl meg Monarch Plus mint eddig, a Superdeluxe lenne metrikus ami trunnion mount-os változatban is elérhetô..
Igaz, nincs trunnion.
Időközben megjöttek a 2018-as modellek a Strive-ból is. Nagy meglepetés nincs, GX12, boost elől biztosan, hátul talán. Van trunnion-os verzió is. Ami érdekes, hogy 25mm-es felni van a tavalyi 30-35mm -esek helyett. Érdekes...
Miért nem csinálnak végre egy 150mm körül mozgó 29-es rombolót? YT Jeffsy, Scott Genius 9xx, stb.
Hátul nincs boost. Szerintem jövôre lesznek új modellek, fölösleges lenne már pénzt beletenniük a leváltandó vázakba fôleg úgy hogy elônye a gyakorlatban elhanyagolható, inkább csak marketing hogy vegyél újat. Elöl a 10mm már valami, meg az egyszerûen megoldható másik villával.
Trunnion-t nem tudom hol láttál, azok metrikusak és az teljes link újratervezést igényelne ami ugyanúgy fölösleges, majd kb jövôre. A Float X van betéve fejtetôn, annyi az újdonság. RS-bôl meg Monarch Plus mint eddig, a Superdeluxe lenne metrikus ami trunnion mount-os változatban is elérhetô.
A vázban hátul 2,3-2,4 fér el max ahhoz meg jó a 25-ös felni, Sam Hill is azzal nyert EWS futamot...
29-es Spectral jó lenne, ami volt nem tudom milyen lehetett hogy már nem folytatták 2017-ben.
950sm07 módosította - 2017. október 12. - 10:33
meg jobb tegnap irtam a foxnak.
Ha mindkettőnknek mást írnak az lesz az igazán érdekes Valószínűleg ezt a hibát a marketingesek fogják megoldani nem a szervizesek...
Időközben megjöttek a 2018-as modellek a Strive-ból is. Nagy meglepetés nincs, GX12, boost elől biztosan, hátul talán. Van trunnion-os verzió is. Ami érdekes, hogy 25mm-es felni van a tavalyi 30-35mm -esek helyett. Érdekes...
Miért nem csinálnak végre egy 150mm körül mozgó 29-es rombolót? YT Jeffsy, Scott Genius 9xx, stb.
pajesz módosította - 2017. október 12. - 10:35
Nem rántja vissza, mert ugyanúgy nem old ki terhelés alatt, mint eddig
meg jobb tegnap irtam a foxnak.
arn módosította - 2017. október 12. - 09:50
csak ezzel nincs megoldva a problema, max elfeded azt ugyanugy fog szorulni, csak erovel visszarantod. ezt meg tudod csinaln kezzel is
Nem rántja vissza, mert ugyanúgy nem old ki terhelés alatt, mint eddig, de tény hogy jobban húzza a rugó, hogy minél előbb nyisson
Tegyük fel, hogy ma "éles" körülmények között, terepen sem fog szétesni kioldáskor a remote.
De ettől még hülyébben működik, mint a float.
pajesz módosította - 2017. október 12. - 09:53
csak ezzel nincs megoldva a problema, max elfeded azt ugyanugy fog szorulni, csak erovel visszarantod. ezt meg tudod csinaln kezzel is