Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Canyon

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
3138 replies to this topic

steveadorjan

steveadorjan

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Feedback Sports is gyart ilyet (premium ar, de jo cuccaik vannak)

https://www.bike-com...taender-p61714/

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 posts

Nincs ráírva semmi, egy haverom adta oda mert neki nem tetszett, ô valhol németben vette.

Köszi!

Közben találtam egyet, valószínűleg akkor ez lesz az: https://www.bike-com...ufnahme-p53255/

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Pontosan milyen márka/típus? 

Nincs ráírva semmi, egy haverom adta oda mert neki nem tetszett, ô valhol németben vette.

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 posts

Csak be kell dugni, nem kell rögzíteni

Pontosan milyen márka/típus? 

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

OFF: 

A képeken az miféle bringatartó? A hajtókar tengelyébe kell dugni valamit és rögzíteni? Köszi!

ON.

Csak be kell dugni, nem kell rögzíteni

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 posts

Ha valakit érdekel vagy tud valakit akit érdekel van egy tökéletes állapotú eladó Nerve 29"-em:

http://apro.bikemag....16-l417284.html

OFF: 

A képeken az miféle bringatartó? A hajtókar tengelyébe kell dugni valamit és rögzíteni? Köszi!

ON.

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Majdnem eltaláltam. :) De nem igazán értem hogy miért csináltak gyakorlatilag mégegy endurót, és így nincs egy normális mindenesük...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Új Torque...

https://www.bikerumo...-mountain-bike/

https://www.canyon.c...cf-9-0-ltd.html

Canyon-Spectral_140mm-150mm-trail-all-mo

Edited by zscs, 2017. December 11. - 13:56.

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Ha valakit érdekel vagy tud valakit akit érdekel van egy tökéletes állapotú eladó Nerve 29"-em:

http://apro.bikemag....16-l417284.html

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Szerintem semennyire nem kell óvni, pl. nem rozsdásodik. Egy acél vázért sokkal jobban aggódnék.

Használod ahogy akarod, mosod ha kedved tartja.

Marci

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts

Abban kérném a véleményeteket, hogy egy karbon vázat mennyire kell óvni télen? 

Direkt nem vonulok fel sós hólében, de a sózás utáni szárazabb időszakban már megyek (nyilván ekkor is kap a jóból) és pl. ma reggel is felmentem a hegyekbe mikor a ködtől elég vizes volt minden. Csak mert a hajtást/váltást/fékeket elég rendszeresen szoktam ápolgatni, de a váz tisztogatását el tudom hanyagolni mert az ősz és tavasz között mindig koszos lesz :)  

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

No kinek milyen furcsaság tűnik fel az alábbi fotón? ;)

Mza0_Fa_Y.jpg

Új Torque...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

No kinek milyen furcsaság tűnik fel az alábbi fotón? ;)

Mza0_Fa_Y.jpg

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Apa kezdodik... canyontol kaptam egy becsi cimet, hogy elobb vigyem el oda. Rament egy delutanom, es egesz nap a honom alatt cipelhettem a dobozt, mert a bolt kozolte, a shimano ingyen csinalja, de nekik van 35 euro szervizdijuk. Meg azt is, hogy kuldjem a canyonnak, mert ok ezert olcsok.

Persze megertem a szempontjukat, de milyen hivatalos szerviz mar az ilyen? A shimano oldalan is ok vannak feltuntetve.

Mongy a canyon is elmehetne a fenebe, mert ahelyett, hogy automatikusan cserelnek, turaztatnak helyette. Ez az o modelljuk, a garancian buknak, ez az ara a reszukrol, reszemrol meg az, hogy elegedetten tobbet varok.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
A hintopor jo otlet... koszi :) az elso fekrol van szo, konnyu lekapni, a hatsoval bajban lennek, ha egyben kellene elkuldeni.

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

mi baja lehet a beteteknek? tisztitas utan kozvetlenul "harapnak". mivel garis, nem szandekozom ra kolteni (ami nincs tervben :) ).

Lehet folyik rá a fékfolyadék, mert elrepedt valamelyik dugattyú. Letisztogathatod, beszórhatod hintőporral, majd figyelheted, hogy szivárog-e valahol, de ha a dugattyúnál, akkor úgy sem látni a fékbetéttől. Azért nézd meg a fékcsövet is, az is kilyukadhat... Ó, milyen jó is a rejtett bovdenezés, főleg hidraulikus tárcsaféknél :DD

Vegyél Formula Curát, passz, hogy milyen, de legalább ásványi fékfolyadék kell bele: bike24.com/p2223366.html

www.imbikemag.com/reviews/components/brakes/formula-cura-brakes-2017/

Amúgy a mai napig bánom, hogy 785-ös XT vettem, nem pedig 640-es zeét, de azért jó, hogy csak feleannyi dugattyú tud megszorulni, de a nagyobb fékpofa felület azért csak csábító.

Edited by blash, 2017. November 18. - 00:32.

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

mi baja lehet a beteteknek? tisztitas utan kozvetlenul "harapnak". mivel garis, nem szandekozom ra kolteni (ami nincs tervben :) ).

Ha szivárog akkor nincs kérdés, de ha nem és a betét kapott valamit (amire pont az a jellemzô amit írsz) akkor az csere... Ha a szivárgás kizárva akkor spórolás képpen megforgathatod a hátsóval is kipróbálni.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Ha nem látszik szivárgás én megpróbálnám új betétekkel.

Edited by arn, 2017. November 17. - 21:46.

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

lehet jobb lenne egy slx fektesttel :D

Ha nem látszik szivárgás én megpróbálnám új betétekkel.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Lehet ôket keverni, EWS-ben van aki a servo wave nélküli XTR Race karral használ Saint nyergeket, a Zee fékkarja meg gyakorlatilag SLX.

lehet jobb lenne egy slx fektesttel :D