Hasonlóan látom én is. Valóban egy szintel feljebb van a felszereltség, és a tömeg dropperrel ugyanannyi mint a Giant, ami ráadásul már eleve tubeles-ként érkezik mint megtudtam.
Egy kevésbé technikás pályán, akár a dropper egy hagyományos karbon nyeregcsőre cserélésével, kapásból lejön 250-300 gramm. (Fél kilo körül vannak ezek a Kindshock dropperek)
A geo egyértelműen a canyon esetében jobb. 70fok a villaszög a Giant esetében, ugyanez a canyonnál 69,5. Tetszik a letisztultsága is, főleg a fekete változat. A giant kicsit olyan "ipari" ami persze nem baj, attól lehet még jó bringa ez csak egy szubjektív benyomás első ránézésre.
Különben jelenleg is egy 2014-es XTC-t hajtok, ezért nagyjából tudom mit kapnék, persze azzal is tisztában vagyok hogy azóta eltelt néhány év, és más a kerékméret + geo.
Jobban vonz a canyon, egyértelműen többet ki lehet hozni belőle. Azt pedig, hogy milyen vele menni majd megtudom. Itt egyiktek sem szidja őket, ellenben sokkal több a pozitív megnyilvánulás, ez is nyom a latban
Bocs, nem tudom idézni a hozzászólást. Céges gépen vagyok és itt ez a funkció nem működik valamiért.
Edited by paarv, 2018. January 12. - 07:08.