Most,hogy ujra diagnosztizalom a teljesitmenyeket (zscs talan meg emlekszik, bar nagyon regen volt mar), ujra motivalt lettem a sajat hataraim feszegeteseben is.
Elotoltam 2 hete a scale-t, es verettem egyet a kevejen, mondvan ott ugysincs sar, eleg koves.
Volt sar.
Ra kellett ebredjek, hogy a scale meglehetosen szukolkodik a sarferohelyben, pedig 2,1-es RoRo van fent. Nino valami egyedi szeriaval mehet, avagy elkepzelni nem tudom, hogy hogy fer el ott a dugast.
Ekkor kezdtem nezni a canyont, mert ebben talan elfer a 2,25 kenyelmesen, de mondjuk a 2,4 jobb lenne, mert akkor leleknyugtato hely maradna a 2,25 mellett.
Most epp a radon-nal tartok, mert ott meg az e+h boost is stimmel. Na nem mintha kene, csak ez a jovo, konnyebb fejleszteni/eladni. De most ugyis epp kifogyott
Celkeresztbe tettem 8 oran belulre juli 14-en a B-t, ott meg mindegy, hogy esik vagy fuj, a sarferohely meg a scale-en sem fog szamitani. Azert jo lenne vegre egyszer meguszni szarazon...
Iszonyat sár van fent. Nagyon korán jött az első hó, megfagyott, esett még rá hó és eső is. A HHH reptér környéke mocsaras. Futni jó benne , bringát nincsen kedvem takarítani. Ha kicsit fagyna megint akkor felmennék újra bringával is.
Nekem simán a 25-ös felni lenne a cél 2.25-ös gumikkal de lehet marad így ahogy van.
A Canyon-ok előtt én is a Radon-t néztem. Kiegészítőkben talán a Radon és a Cube is most jobban áll mint a Canyon.
Túl nagyot fejlődtek rövid idő alatt. Nem lehet egyszerű Németországból hirtelen lerohanni az US piacot, pro vonalon az élen lenni és olyan bringákat is gyártani, stb. Nem tartották meg ugyan azt az ár-érték arányt mint ami volt, DE így is viszik mint a cukrot és nekik ez a lényeg. Mikor az első Canyon-t rendeltem akkor még hasonló cég volt mint most a Radon. Hihetetlen, hogy elmentek mellettük.
A jelenlegi vásárláskor azért szétnéztem rendesen, de geo-ra, minőségre és a szettekre (kerékre is) még mindig jobb volt a számomra mint a többi. A kinézet is számít és ezt nem szégyellem, fekete kell (még autóba is megrendelem a fekete tetőkárpitot ). 27.5 pluszos Giant játszott még de felszereltségben sehol nem volt a Canyon-hoz képest és iszonyatos színekben volt.
Pluszos kerékpárokkal például nagyon le vannak maradva, gravel sincs, szerintem hiba a kevert boost és nem boost egy bringán, a Syntace kiegészítők már régen elmaradtak, és hol a Pinion???? Amúgy tényleg nagyon szeretem a bringám ahogy van.
A 8 órához egy kalappal!
A Cube bringát nem én osztottam meg, de mindegy, nincs jelentősége
Nem is neked ment, így kezdtem: arn:
csak most neztem meg a bringaikat - vegulis a canyonhoz eleg hasonlo arban adjak. ezek a newman nevu cube kiegeszitok is igenyesnek tunnek, jo sulyban. ebben mar a kerekszett is carbon (1200g! 3500 euroert): https://www.cube.eu/...blackline-2018/
altalanos felhasznalasra szerintem jobban jartal az x1700al... mi a gond vele?
Rendben vannak most a Cube-ok, tényleg csak vicc volt. Ez is és a cx is is a másik topicban.
Szeretem a könnyebb kerékszetteket és nem a másodpercek miatt. Egy könnyebb szettel egyszerűen a kerékpározás élvezete más a jobb megindulás és az ezzel járó egyéb többletek miatt, no meg kellene pár gramm és akkor 10 kiló alatt lennék .