Ha mindenáron tippelni kellene, akkor azt mondanám, hogy a Neuron is leváltásra kerül a 2019-es modell évben - szóval akár már ősztől.
Egyébként mit keresel a Nerve helyett, mi az amit megtartanál és mit változtatnál rajta?
Nekem a Nerve volt az első össztelósom, nehéz szülés volt, hogy kell-e egyáltalán. Aztán elkezdtem vele gyorsulni lefelé, egy-két elismert helyi KOM után már csak az idegesített, hogy felfelé lusta és lassú. Ebből lett az Exceed 😃 Ezután már nem idegesített, hogy milyen felfelé, igazi kirándulós, lefelé vadulós bringának használtam. Ebből lett a baj 😃
Vettem hozzá mászós 36/22-es slx-et előre, ha tudom, hogy olyan helyre megyek cserélem. Amit írtatok, hogy kicsit elb@szott a geo-ja és magasan van a BB/súlypont, engem nem zavar ill. nem vettem észre. Viszont egy kicsit lehetne laposabb az eleje + raknék bele 2,4-2,6 körüli gumit is.
Összességében én nagyon szeretem, nem érzem nehéznek sem (2014-es 9.0 sl, full xt, xr1501, wcs kiegek, fox transfer), nem félek rajta lefelé, jól összeszoktam vele.
Ugyanez 27,5+ -os univerzális, 2018-as megoldásokkal tök jó lenne, akár aluban is.
Valami ilyesmi csak canyon felirattal 😃
https://www.bike-dis...e-27-9.0-582652