Én nem látom miért lenne ez bestbuy... Értem hogy trail HT a marketing szlogen, meg fontosabb a "flow élmény", mint az hogy 13 kg a bringa dropper nélkül, de a gyorszáras hátsó kereket mivel lehet ebben a (természetesen hiánypótló, a sportot alapjaiban megváltoztató) kategóriában megmagyarázni?
Biztosan késő volt már mikor írtál. (Vagy nekem van még korán.) Nem írtam, hogy bestbuy (oké, az alsó sorban valóban ott van, #sokmáshülyeséggelegyütt...), sem hogy hiánypótló, etc. Annyit írtam, hogy inkább venném ezt. Az is ott van, hogy ez az én véleményem. "Megmagyarázni"? Ezt nem értem, miért kellene bármit magyarázni? A marketing anyaggal kapcsolatos kérdéseidet itt kellene feltenni.
13kg? Ó, lehet, meg sem tudnám emelni... Bár ahogy visszaolvastam, a canyon 11,5kg-ja is lesz 12kg, mire megérkezik...
Tudom, hogy van, akinek nagyon fontos, mert sok-sok értékes nemtudommi múlik azon, hogy QR vagy átmenő tengely van hátul. Sajnos az én korlátozott képességeim eddig kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy a hátsó QR határait feszegessem. Így eddig nálam szóba sem került ez a "probléma". De igyekszem fejlődni, a legközelebbi bringámnál erre is figyelek majd....