a hegesztesek is randak...
legalabbis a giantnel ezt sokkal jobban tudjak, arrol mindig azt hiszik, hogy karbon. ettol fuggetlenul ez egy nagyon jo csomag ezert az arert.
nekem az a gondom ezzel a terepezos-koskormanyos dologgal, hogy korabban volt a cx, most meg kitalaltak a szelesebbkereku endurance bringakat, meg grailt es monstercrosst meg anyamtudja mit. gumikkal en vegigprobaltam cxen a 25-35ig mindent, azt kell hogy mondjam, hogy a 33-35 az idealis mindenes gumimeret vegyes terepre (nekem vmi slick/semislick jon be, de kinek mi). ez ala akkor mennek, ha nagyon sok az aszfalt, csak akkor ott az endurance, efole meg ha tenyleg terepen hasznalod. ha viszont terepenen hasznalod foleg, akkor minek az aero elony, oda tokeletes az xc.
vegyesen hasznalva... terepen szerintem fun, a szimpla erdei osvenyek is elvezetesek rajta, az meg montival unalmas. a masik, hogy eleg sokat lehet tanulni belole, mert itt nem segit ki a technika - 35mm, merev, ha hibazol, buntet.
akkor vennek megint ilyen oszvermegoldast, ha egyetlen bringam lenne (amugy xc+endurance).
arn módosította - 2018. október 31. - 14:49