nah vmi ilyesmirol beszeltem :) https://youtu.be/IP90fFtO94c?t=441
Azé felfelé is egész jó az a fehér mezes arc.
Edited by blash, 2019. November 27. - 03:13.
nah vmi ilyesmirol beszeltem :) https://youtu.be/IP90fFtO94c?t=441
Azé felfelé is egész jó az a fehér mezes arc.
Edited by blash, 2019. November 27. - 03:13.
á, szerintem jóvanaz, inkább tegyünk mondjuk elektromos motort rája meg több rugóutat, még jobb lesz csapatni vele! elég csak megnézni handrás videóit a témában...
#még_több_fogalmatlant_a_hegyre!
nincs azzal semmi gond... mindenki mas elmenyt var a bringazastol. vki csak a termeszetben akar lenni egy kicsit.
Csak egy enduro vagy akar egy xco verseny megmutatja, hogy az adott bringaval milyen brutal helyeken el lehet tekerni, az ipse meg a romboloval megy olyan reszeken, ahol gyakran egy gravel/cx adna meg a hasonlo elmenyt... a ket bringa kozotti a kulonbseg fedi le a bringas tudasanak szurkezonajat. Aztan amikor a spartaibb bringaval hirtelen a hataron (tul) megy, jon a meglepetes.
Persze tisztelet a kivetelnek, mindig csodalom azokat, akik kepesek egy enduro bringa hatarait feszegetni, en sose lennek ra kepes, nem csak a kepessegeim hianya miatt sem, hanem tul sokat agyalok olyanokon, hogy mi lenne ha. Mindig is egy biztonsagi jatekos voltam, es nem az ilyenek lesznek gyorsak egy lejton
Edited by arn, 2019. November 14. - 08:04.
VOLT?? az még egy elég friss gép, mi lett vele, nem vált be végül?
de tökéletes lett volna, egyéb okokból váltunk meg. majd még lesz olyan
nem biztis
nekem a SUP kb ugyanez a dizájn volt...
VOLT?? az még egy elég friss gép, mi lett vele, nem vált be végül?
ezeknel a bringaknal jon elo, hogy mennyiszer az ember helyett a bringa oldja meg a dolgokat... persze ad egy szabadsagot, de gyk hibakat engedhet meg maganak az ember. egy vekonygumis, merevbringanal ez nincs, azt kapod, amit csinaltal. az elso gondolatom, amikor cx bringaval vmi meredekebb terepen jottem le, hogy ki volt az a barom, aki kitalalta, hogy dropos kormanyt rakjon egy terepbringara? a finomsagok utana jottek elo, hogy mennyivel gyorsabban is lehet ezzel menni.
igazabol az en ovatoskodo stilusomhoz (igy jobban hangzik, hogy felek lefele vhol ) passzolt - eloszor lassabban mentem, majd ahogy kitapasztaltam egyre gyorsabban. utana (kb harom ev) ossztelos montira visszaulve eloszor ugy ereztem, mintha barmit megtehetnek a bringaval, annyival tobbet engedett. sok bringas meg csak megy agyatlanul, se tudasa, se tapasztalata se magarol, se a bringa korlatairol. gyakran olyan helyzetbe mennek bele vakon, aminel nem rajtuk mulik a dolog kimenetele.
es vhol ezert is tartok mar egy xc ossztelostol de plane egy tankszeru e-nduro bringatol. ha az en nem tul bevallalos hozzaallasommal, zero tehetseggel ott tudok lenni egy konnyu ht bringaval dropper nelkul az elso harmadban-negyedben egy strava sectionon, ohatatlanul olyan sebessegtartomanyba tolodnek el, amivel mar vagy nem nyujtana azt az elvezeti faktort, vagy olyan sebessegnel adna vissza, ami meghaladja a kepessegeimet.
en amugy minden montist ilyen merev, vekonygumis bringara ultetnek eloszor, tekerjen vele par evet terepen, aztan utana tisztaban lenne vele, hogy meddig erdemes egy gumit terhelni, milyen nyomvonalat erdemes valasztani, ami biztonsagos, de gyors. utana sokkal gyorsabban es biztonsagosabban mennenek montival.
á, szerintem jóvanaz, inkább tegyünk mondjuk elektromos motort rája meg több rugóutat, még jobb lesz csapatni vele! elég csak megnézni handrás videóit a témában...
#még_több_fogalmatlant_a_hegyre!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Az alsócső alján még van hely :DD Amúgy tök magasan van a rugóstag, alatta simán elférne egy nem túl magas kulacs, persze oldalról kiszedhető tartóval. Tényleg kar, hogy nem tettek oda furatot.
nem biztis
nekem a SUP kb ugyanez a dizájn volt kb és (M-es (17,5)váz) oldalra nyíló tartóban is neccesen fért el még a 0,5 literes is. 0,5 literes meg pont nem jó semmire, azt cipelje a franc, akkor inkább zsák.
Nem írok neveket.
Véleményemmel nem vagyok egyedül, de ez pont nem érdekel/nem érdekes. Azért írtam, amit írtam, hátha így elkerülhető legalább néhány baleset!...
Szívesen! Egyéb hülyeség(ek)ről fotót feltölteni nem tilos!
ezeknel a bringaknal jon elo, hogy mennyiszer az ember helyett a bringa oldja meg a dolgokat... persze ad egy szabadsagot, de gyk hibakat engedhet meg maganak az ember. egy vekonygumis, merevbringanal ez nincs, azt kapod, amit csinaltal. az elso gondolatom, amikor cx bringaval vmi meredekebb terepen jottem le, hogy ki volt az a barom, aki kitalalta, hogy dropos kormanyt rakjon egy terepbringara? a finomsagok utana jottek elo, hogy mennyivel gyorsabban is lehet ezzel menni.
igazabol az en ovatoskodo stilusomhoz (igy jobban hangzik, hogy felek lefele vhol ) passzolt - eloszor lassabban mentem, majd ahogy kitapasztaltam egyre gyorsabban. utana (kb harom ev) ossztelos montira visszaulve eloszor ugy ereztem, mintha barmit megtehetnek a bringaval, annyival tobbet engedett. sok bringas meg csak megy agyatlanul, se tudasa, se tapasztalata se magarol, se a bringa korlatairol. gyakran olyan helyzetbe mennek bele vakon, aminel nem rajtuk mulik a dolog kimenetele.
es vhol ezert is tartok mar egy xc ossztelostol de plane egy tankszeru e-nduro bringatol. ha az en nem tul bevallalos hozzaallasommal, zero tehetseggel ott tudok lenni egy konnyu ht bringaval dropper nelkul az elso harmadban-negyedben egy strava sectionon, ohatatlanul olyan sebessegtartomanyba tolodnek el, amivel mar vagy nem nyujtana azt az elvezeti faktort, vagy olyan sebessegnel adna vissza, ami meghaladja a kepessegeimet.
en amugy minden montist ilyen merev, vekonygumis bringara ultetnek eloszor, tekerjen vele par evet terepen, aztan utana tisztaban lenne vele, hogy meddig erdemes egy gumit terhelni, milyen nyomvonalat erdemes valasztani, ami biztonsagos, de gyors. utana sokkal gyorsabban es biztonsagosabban mennenek montival.
Egy kulacstartó, kár érte...
Az alsócső alján még van hely :DD Amúgy tök magasan van a rugóstag, alatta simán elférne egy nem túl magas kulacs, persze oldalról kiszedhető tartóval. Tényleg kar, hogy nem tettek oda furatot.
Rose-nak van új fully-ja, németek szerint klassz. 3 hét a szállítás...
Egy kulacstartó, kár érte...
akkor annyira meg sem tapasztaltak lehet lassabban menni.
en 35os gumival kozlekedtem, ahol most montival.
Nem írok neveket.
Véleményemmel nem vagyok egyedül, de ez pont nem érdekel/nem érdekes. Azért írtam, amit írtam, hátha így elkerülhető legalább néhány baleset!...
Ezt nagyon köszönöm!!! Azzal, hogy megerősítettél abban amire kb magamtól is jutottam (és persze mégsem tudtam elfogadni, mert mindig motoszkál a kisördög ) megspóroltál nekem egy bringányi pénzt (meg némi további agyalást).
edit: ...és persze így elszórhatom más hülyeségre.
Szívesen! Egyéb hülyeség(ek)ről fotót feltölteni nem tilos!
Rose-nál van konfigurátor!
Most vennék, ezt venném, szanaszét customizálnám, amivel sokat tudnék spórolni. Geója is rendben van, stb.
Gravelt nem erőltetném terepen, ellentétben azzal, hogy mennyien teszik azt mostanában. Sok a baleset velük. Ismerősök közt esnek-kelnek velük tapasztalt bringások és pár hete a Pilisben én magam is láttam, ahogy jön egy gravelesért a mentő.
Ha gravelhez húzna valaki, akkor már legyen inkább MONTI, rendes montis külsőkkel és egy MEREV VILLÁval. Gyakorlatilag bárhol lejössz vele és kevésbé balesetveszélyes. Plusz lefelé majdnem olyan gyors lehetsz vele, mint egy rugózós villával szerelt MTB-vel.
Nem vagyok túl gyors DH-s, de pár hete a legutóbbi közös csapatos bicajozásnál is megjegyezték ketten, csodálkoznak, hogyan tudom így csapatni lefelé. Én. A full béna és óvatos! (tényleg az!)
akkor annyira meg sem tapasztaltak lehet lassabban menni.
en 35os gumival kozlekedtem, ahol most montival.
Gravelt nem erőltetném terepen, ellentétben azzal, hogy mennyien teszik azt mostanában. Sok a baleset velük. Ismerősök közt esnek-kelnek velük tapasztalt bringások és pár hete a Pilisben én magam is láttam, ahogy jön egy gravelesért a mentő.
Ha gravelhez húzna valaki, akkor már legyen inkább MONTI, rendes montis külsőkkel és egy MEREV VILLÁval. Gyakorlatilag bárhol lejössz vele és kevésbé balesetveszélyes. Plusz lefelé majdnem olyan gyors lehetsz vele, mint egy rugózós villával szerelt MTB-vel.
Nem vagyok túl gyors DH-s, de pár hete a legutóbbi közös csapatos bicajozásnál is megjegyezték ketten, csodálkoznak, hogyan tudom így csapatni lefelé. Én. A full béna és óvatos! (tényleg az!)
Ezt nagyon köszönöm!!! Azzal, hogy megerősítettél abban amire kb magamtól is jutottam (és persze mégsem tudtam elfogadni, mert mindig motoszkál a kisördög ) megspóroltál nekem egy bringányi pénzt (meg némi további agyalást).
edit: ...és persze így elszórhatom más hülyeségre.
Edited by Kisherceg, 2019. November 13. - 13:03.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Rose-nál van konfigurátor!
Most vennék, ezt venném, szanaszét customizálnám, amivel sokat tudnék spórolni. Geója is rendben van, stb.
Edited by zscs, 2019. November 13. - 12:58.
Luxot neztem, de nem vettem var a rosseb egy bringara fel+ evet.
Akkor megint félreértettelek
Rose: itt van megnyitva az oldaluk ezzel a bringával csak a másik oldalról, hogy ha lesz időm akkor postolom (most már nem fogom). Nekem is nagyon tetszik pedig Rose nem jött be eddig, lehet skinwall gumikat kellett volna vegyek csak nagyon trendy az nekem .
Amúgy a családdal sétáltunk az erdőben egy közkedvelt bringás útvonalon Csobánka felé, nagyon sok Rose volt és nagyon jól néztek ki.
Hihetetlen jó kerékpárokkal mentek ott el mellettünk, tisztára nyugaton éreztem magam. Volt egy Trek gravel szerintem 29-es külsőkkel és kerékkel (vagy 27.5), fekete vázzal és színes felső csővel, azóta megint Gravel bringákat nézek, sajnos azt a modellt nem találtam meg a neten.
Edited by karakoram, 2019. November 13. - 12:20.
a canyon is ala lone a mostani bringanak felszereltsegben, ugy hogy sokkal nehezebb es sokkal dragabb.. ez ala nem mennek, es amugy is bizonytalan voltam, hogy kell e nekem egy ossztelos. most ezt jelnek veszem, aztan meglatom, hogy tavaszig tortenik e vmi.
a rose sose volt a kedvencem, de ez rohadt jol nez ki
Edited by arn, 2019. November 13. - 11:44.
Luxot neztem, de nem vettem var a rosseb egy bringara fel+ evet.
https://www.rosebike...hape=Moss Green
Edited by zscs, 2019. November 13. - 08:11.
Szuper!
Melyik? Ne titkold most már
Én is vásároltam tegnap-ma náluk, vettem az Exceedhez dugókat meg takarólemezeket a váltóhoz menő bovdenlyukak "befalazása" miatt
És a 2 éves vázhoz, 20 perc alatt az online chat segítségével ez lehetséges.
Edited by karakoram, 2019. November 12. - 17:16.
megoldodni latszik a meglevo exceed vs lux "problema"
Shipping May 25, 2020 - May 29, 2020*