Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Canyon

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
3138 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a nagyobbakert is odavannak :) egy mr tesztre is kivancsi lennek.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Canyon Nerve XC 5.0 Review - BikeRadar

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Király! Remélem annak is kedvezõ ára lesz. :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
rakerdeztem, hogy fognak e csinalni 29ert:

thank you for your E-Mail.

We plan to make an announcement later in the year.
Probably in autumn at the Eurobike.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Elképzelhetõnek tartom,hogy az o gyûrût kéne egy szorosabbra cserélni.
Magyarországra ugye úgy jött a bicaj,hogy a villa egy heveder szerûséggel összevolt húzva a váll és a fékhíd között,hogy beleférjen a dobozba.
Lehet,hogy ez sem tett jót neki. :(
De köszi a gyors választ. Majd beszélek akkor Salával.

Viszont még azon gondolkoztam,hogy ha visszaküldöm,akkor gondolom õk is csak megjavítják. Mert,ha cserélnék,akkor lehet,h kérném,h ne tapered-esre cseréljék,ha tudják,mert el akarom adni és a saját villámmal használnám a bicajt.
De ha meg ezt leírom,akkor lehet,h elküldenek a ......ba. :D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Én az új csavart megvárnám, azzal nem lesz gondod. Nyomatékértékek úgy rémlik, a Canyon user's manualban benne van.
Villát meg vidd el Salához szerintem, õ gyorsan megmondja, van-e gond vele.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Most nem tudom a nyomatékot,de épp ma tekertem simára az egyik csavar fejét,szal majd mûthetem ki. Úgy néz ki,hogy a csavar berugózástól is tud még rászorulni,vagy én húztam meg túl erõsen és a múltkori reccsenésnek most jött ki az eredménye. Na mind1 úton az új csavar.

Viszont új probléma. A villa jobb becsúszójánál jelentõsen szivárog az olaj. :( Pedig nem is használtam,csak a városban mentem pár kört,de nem ugrottam vele,mert el akarom adni,amint megjön a szûkitõm és berakom a régi villámat. Szerintetek érdemes vacakolnom a garanciával és írnom nekik,vagy Sala mesterrel rakassam rendbe és adjam el? A postaköltséget gondolom nekem kéne állnom,így kb ugyanott vagyok,ha én csináltatom meg. :(

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Jó örülök,meg rászántam és már el is utaltam a pénzt,de azért mégis.
Amúgy szerintem nem a szerszám volt. Mert úgy meg volt húzva a csavar,h az imbuszomra ráhúztam 1 méteres csövet és azzal bírtam kinyitni,de még így sem könnyen. Ráadásul,amikor egy-egy reccsenés kíséretében kinyílt még valami fura szag is jött belõle(mintha égett szaga lett volna).

mekkora nyomatek van rairva? en tagrogzitesnel ilyen 8-10nmt szoktam latni.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Amúgy szerintem nem a szerszám volt. Mert úgy meg volt húzva a csavar,h az imbuszomra ráhúztam 1 méteres csövet és azzal bírtam kinyitni,de még így sem könnyen. Ráadásul,amikor egy-egy reccsenés kíséretében kinyílt még valami fura szag is jött belõle(mintha égett szaga lett volna).

Szerintem meg a csavar gyártásánál keletkezett amikor belenyomták a hatszöget.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
hat orulj neki, hogy nem 10k - ket muanyag b*szert is tobbet fizettem. amugy olyan mintha a szerszam, amit belenyomtak, az roncsolt volna, mert ha a megtepes miatt lett ilyen, akkor mashol is szetszakadt volna.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Na most kaptam üzit. A csavarokra kiszámláznak 12 eurot. :(

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
persze, harom negy honap :D a specinel en is ezt tapasztaltam: a nemet garnal ket-harom napon belul itt volt a potalkatresz.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Szupi! Már válaszoltak is,hogy postázzák ingyen az átalakítót a kormánycsapágyhoz és a telópumpát meg a csavarokat! És elnézést kértek. :)
Vajon itthon is így müködne ez? :D

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Na már válaszoltak is! Elnézést kértek a pumpáért és a villáért,azt írták,h ingyen küldik az alátétet és a pumpát,de a csavarokra nem reagáltak semmit. Írjak nekik még egy emailt,hogy a csavarokkal mi lesz vagy örüljek ennek is. :(
Így a belsejében keletkezett a repedés. Ebbõl lehet gond? :(
Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
karbantartasba az is beletartozik, hogy at kell huzni a forgaspontokat (meg kitisztitani).

az mas kerdes, hogy nalam a specinel komplett csavarszettet kellett cserelni, mert a csavarok nem birtak a megadott nyomatekot. most kb fele-ketharmad nyomatekkal van meghuzva. a pitchem jott nemetektol, az nagyon patentul ossze volt rakva, beallitva, mellekeltek a checklistet is.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Küldtem nekik e-mailt! Remélem segítenek valahogy! És remélem nem azt fogják írni,hogy buktam a garanciát,mert kivettem a rugóstagot! :(

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Úgy látszik az eladásokkal fordított arányban lehet a kválitikontroll minõsége náluk :(
Az biztos hogy kompenzálni fognak szerintem, de attól még nyilván idegesítõ ha pont a te géped jött ki egy olyan török keze alól, akinek sz@r napja volt...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Köszi!
Lehet,h csak nekem volt pechem,de amilyen segítõkészek remélem,h a pumpát és csavarokat(esetleg egy adaptert) küldik hamarosan.

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Szép gép, gratula!
Elég kiábrándító, hogy Neked ennyire hanyagul küldték el... Nálam anno rendben volt minden, úgy látszik szerencsém volt.