Jelentkezz be Regisztrálj
Canyon
Írta 2011. november 07. - 20:31
aztán ha mégsem , akkor korrektség vagy sem , jogod van elállni a vásárlástól , nem kell ezen ennyit aggódni.
A morcos.
Írta 2011. november 07. - 14:12
Írta 2011. november 07. - 14:04
ezt csak úgy mondom, én is ráhajtanák az olcsóbbra, becsületesen nem lehet sikeres az ember.
Írta 2011. november 07. - 13:56
De ne facsarjuk ki ennyire a történéseket. Múlthéten megrendeltem a bringát, a fizetési ügylet mostanáig folyamatban van. Közben leárazás történt. Ti nem próbálnátok meg az akciós áron megszerezni?? Írtam nekik emailt, (telefonálnék is, de az angolom nem túl erõs) meglátom mit reagálnak rá.
Írta 2011. november 07. - 13:48
Írta 2011. november 07. - 13:40
te esetedre jobban illene a egy héttel késõbb fizetem dolog. Bemész leemeleed a cipõt , tetszik, megevszed, elhozod, de egy héttel késõbb kell csak kifizetned. Még aznap arra vezet az utad, meglepõdve látod, hogy leárazás történt. Visszaviszed, sztornózod a vásárlást és veszel újat?
szerintem ez nagyon nem korrekt....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. november 07. - 13:31
Bemész egy üzletbe... leemelsz a polcról egy cipõt... berakod a kosárba.. elindulsz a pénztár felé. Majd visszanézve látod, hogy jön az alkalmazott, és sorban cseréli ki az árcédulákat, ezzel leárazva minden cipõt. Nem kérnél a te cipõdre új cédulát, csak mert így fer??
Mivel még nem fizettem, mert reggel még nem húzták le a kártyáról a pénzt, ezért most már nem is fogom kifizetni a magasabb összeget. Inkább leadok egy új rendelést. De sztem felesleges lesz, mert nem hiszem, hogy ennyire rugalmatlanok lennének.
Írta 2011. november 07. - 11:03
Írta 2011. november 07. - 10:25
igazán korrekt módon csinálja, szeretnék gratulálni dhcodokinak
Miért, szted hagynom kéne??? Ez a világ nem arról szól.
Írta 2011. november 07. - 10:14
Írta 2011. november 07. - 10:10
(az a baj, hogy múlthét csütörtökén már elküldték a PDF file-t is, ami tartalmazza a részletes költséget. Természetesen a magasabb áron.)
Írta 2011. november 07. - 09:58
Lenne egy fontos kérdésem. Megrendeltem múlt héten a Nerve 7.0-t. Kártyás fizetést választottam. Úgy látom még nem húzták le az összeget.
Viszont a mai nap ~70ezer forinttal olcsóbb lett a bringa. Szerintetek melyik áron kapom meg??? Érdemes lenne gyorsan visszamondanom, és újra megrendelni???
(Valahol olvastam, hogy ha megrendelés során olcsóbb lesz, akkor a kedvezõbb áron adják. De nem vagyok biztos benne, hogy ezt a canyon oldalán olvastam. Most meg nem is találom ezt a beírást. Nem emlékeztek ilyen esetre??)
Írta 2011. november 03. - 21:15
milyen szépen kiexponált ellenfényes fotó! a bringa is pöpec!
köszi, igyekeztem a bringa szintjén megfotózni
van a képen egy kis utómunka is , de nem ebben rejlik a titok
A morcos.
Írta 2011. november 03. - 20:38
Pár héten belül én is csatlakozom a "Canyon táborhoz". A mai nap folyamán rendeltem egy Nerve XC 7.0-t. A kártyás fizetéssel remélem nem lesz gond.. (valamelyikõtök írta, hogy nem fogadta el a rendszer)
Írta 2011. november 03. - 20:27
még egy kép
Na most ez az összeállítás fog menni egy ideig (pontosabban ma feltettem egy 1.1-es slick gumit , de csak kipróbálni) , a megvett szetthez képest cserélõdött:
kormány (Iridium 620 -> xlc comp 645mm)
stucni (syntace f130 -> FSA OS-150)
nyereg (Selle Italia -> Velo Prolite)
markolat (bõr velo-ra)
nyeregcsõ (Iridium ->Ritchey)
és cserélõdtek a gumik is míg nincs kész az aszfaltozós bringa (Schwalbe Nobby Nic 2.25 -> Specialized Captain 2.0 ; Continental Race King 2.0)
Felkerült rá egy Pro SL szarv , Author nyeregtáska , km óra stb. , valamint megfordult a Fox RP2 és kapott egy Magura távirányítót picit homemade megoldással , de prímán mûködik. A tag megfordítására a kallantyú minél inkább fix helyen tartása miatt volt szükség.
Még fel fogok próbálni egy shadow hátsó váltót , az talán nem ér majd hozzá a vázhoz (ennél a váznál jöttem rá mire való a gumi védõburkolat a váltón ) , és bár gondot ez sem okoz , de féltem a technikát. A többi elem viszont valószínûleg csak akkor cserélõdik ha szükséges , mivel így is nagyon jól mûködik minden.
...és igen , le fogom venni a mûanyagot a sor mögül , de majd csak akkor ha le kell épp venni a sort is , addig meg nem zavar annyira , hogy ezért szétszedjem.
milyen szépen kiexponált ellenfényes fotó! a bringa is pöpec!
Írta 2011. november 03. - 13:02
A hátsó váltóval én is így jártam,de pár nap kemény DH után nekem átlukadt a gumi védõ és a kopogástól a festék megpattogzott a váltón is és a láncvillán is. Szóval én is shadow-ra váltottam.
Írta 2011. november 03. - 01:24
még egy kép
Na most ez az összeállítás fog menni egy ideig (pontosabban ma feltettem egy 1.1-es slick gumit , de csak kipróbálni) , a megvett szetthez képest cserélõdött:
kormány (Iridium 620 -> xlc comp 645mm)
stucni (syntace f130 -> FSA OS-150)
nyereg (Selle Italia -> Velo Prolite)
markolat (bõr velo-ra)
nyeregcsõ (Iridium ->Ritchey)
és cserélõdtek a gumik is míg nincs kész az aszfaltozós bringa (Schwalbe Nobby Nic 2.25 -> Specialized Captain 2.0 ; Continental Race King 2.0)
Felkerült rá egy Pro SL szarv , Author nyeregtáska , km óra stb. , valamint megfordult a Fox RP2 és kapott egy Magura távirányítót picit homemade megoldással , de prímán mûködik. A tag megfordítására a kallantyú minél inkább fix helyen tartása miatt volt szükség.
Még fel fogok próbálni egy shadow hátsó váltót , az talán nem ér majd hozzá a vázhoz (ennél a váznál jöttem rá mire való a gumi védõburkolat a váltón ) , és bár gondot ez sem okoz , de féltem a technikát. A többi elem viszont valószínûleg csak akkor cserélõdik ha szükséges , mivel így is nagyon jól mûködik minden.
...és igen , le fogom venni a mûanyagot a sor mögül , de majd csak akkor ha le kell épp venni a sort is , addig meg nem zavar annyira , hogy ezért szétszedjem.
A morcos.
Írta 2011. október 15. - 23:18
Másfél hetes szerzeményem , azóta a nyeregcsõ még megvariálódott. A megvételhez képest a stucni , kormány , kormányszarv és nyereg már itt sem eredeti. Nagyon klassz!
A morcos.
Írta 2011. október 15. - 20:31
ha a giant megkapja a kerekszettjet, akkor sem leszek rossz helyzetben arban - kb a canyon felett picivel, es a felszereltsege is hasonlo szintu lesz, csak jobban passzol az izlesemhez.
Írta 2011. október 15. - 17:20
sokat "olcsosodtak" a 29erek, de a 400es meridat ha odaallitom az 1500 euros canyon melle, hat nem tul rozsas a helyzet. a 2011es araikhoz kepest epiteni is olcsobb lett volna, a vaz viszont jo arban volt. igy mar nem is banom, hogy giant lett, annak par ev mulva is van vmifele respektje.
Ezt nem teljesen értem! Milyen tekintetben nem rózsás a helyzet? Mit lett volna érdemesebb építeni? Bocsi,de nekem nem egyértelmû az írásodból,h mire is gondolsz.
Egyébb:
Új tapasztalatok:
A 2011-es torque-ben nem fér el középsõ tányérnak a 40-es,de a 38 is csak neccesen. A 26-os kistányér esetén a lánc beleér a váltókonzolba.
Most felraktam egy 24-est,de így meg a láncterelõbe ér bele egy kicsit a lánc. Bár ezen még lehet,h lehet állítani,de nem volt kedvem(se idõm) mégegyszer leszedni a hajtómûvet.