nekem kb ot fullym volt (xctol enduroig), nagyon pro es kontra az biztos, hogy tekerosben xc lenne, efelett max ebikeban. en altalaban mindig hurraoptimizmuskent eltem meg az elso idoszakot, aztan ahogy telt az ido egyre jobban zavart mindig a mozgo hatulja, meg hogy minden tekeres sterilebb lett, es persze a sok plusz alkatresz sem elony karbantartasnal. a htt meg fokozatosan fedezem fel, es tolom ki a hatarait - igazabol semmi eszerv nincs a lecserelesere reszemrol, de a kivancsisag mindig ott van az emberben, hogy majd a mostani fullyk jobban tetszenek mar.
hasonlo mint a dropper post - eloszor batorra tesz, hogy milyen helyeken le tudok menni, meg milyen sebesseggel, stb... aztan egy ido mulva azon kapom magam, hogy nem is hasznalom, mert ugyanott sima csovel is lejovok mar. a montisok nagy resze nagyon felulprezentalja a szuksegleteit.
igaz en elvoltam cx bringaval is, de azert a ht jobb kompromisszum. lehet az xc fully meg jobb lenne... passz. most mar nem tudom meg a kov monti valszeg mar ebike lesz.
Persze, megvannak a hátányai is egy fullynak, főleg a karbantartás oldaláról nézve. Viszont azt gondolom, lockouttal, jó geo-val és egy vállalható súllyal ez még belefér.
Nekem Ebike kizárt dolog. Az már nekem nem a kerékpározásról szól, és teljesen eltávolódik attól, amit én ezalatt a sport alatt értek. Nem beszélve arról, mennyire ocsmány az összes. Mondjuk ez már az ízlések és pofonok kategória:)