merev gepre nem biztos, hogy olyan jo az x12...
Miért is?
Miért? Tudtommal egyre több gyártó áll rá mereveknél is. Fõleg egy 29er-nél szerintem nem elvetendõ.forest: merev gepre nem biztos, hogy olyan jo az x12...
Tényleg X12-es a hátsó agy, lemértem most tolómérõvel a tengelyt.
Láthattál arra fel, edzésre odafele néha megyek a körúton, vagy a budai oldalon a bringaúton.
Lehet szó egy együtt tekerésrõl késõbb, most kicsit hikomat vagyok sajnos.
terralogic milyen? hogy szuperal? milyen osszehasonlitasi alapod van? engem mindig lebeszelnek rola, hogy nem mozog szepen a nyiltfurdoshoz kepest, pedig sok racio lenne benne egy merev vaz mellett.
kerek sulyat nem merted le?
forest: merev gepre nem biztos, hogy olyan jo az x12...
Üdv a klubban!
Látom neked se mentek zökkenõmentesen a dolgok.
De a végeredmény beautiful!
A hátsó agy nem x12-es?
Lehetséges,h láttalak téged a Wesselényi utca környékén a körúton tekerni ezzel a csodamasinával?
Valamikor nem lenne kedved egyet tekerni megspékelve egy rövid gépcserével?
Grand Canyon AL 9.9
...
Fekete pont a canyonnak, hogy az egyik fékbõl a piros eltartó (pad spacer) hiányzott, illetve rendeltem egy pótalkatrészt, ami szintén hiányzott. Panaszlevél után ingyen küldték a pótalkatrészt, a piros pad spacer helyett pedig a fékbetéthez küldtek egy fémalkatrészt. Így még mindig keresek Avid pad spacert, akinek van felesleges szóljon
...
Te errõl honnan tudsz?Hétvégén a Canyon leszállított jópár bringát MO-ra. Köztük 29er-eket is
Ingyen letölthetõ a pont táblázat. Jól szerepelt. Lefelébe nem annyira, de alapvetõen jól.Mostani, azaz 03/2012 Bike Magazinban van 29er hardtail összehasonlító teszt 12 bicajjal, köztük Canyon Grand Canyon AL 8.9. Nem nyerte az összehasonlítót ugyan, de elég jókat írnak róla. (Sajnos scannelni még mindig nem tudok...:-/)
valahol mar lattam rola tesztet... mert az remlik, hogy nagyon "racer" geot irtak.
11-12. héten kezdik kiszállítani a 8.9-et legelõbb, szerintem egész Európában csak pár kivételezettnek lehet. ;-) Március végére jöhetnek az elsõ tulajdonosok beszámolói, illetve a jövõ hónapi német Bike-ban vagy Mountainbike-ban úgy rémlik, lesz tesztje valamelyik modellnek.
Van esetleg valakinek 29er canyon bringája, amit ki tudnék próbálni?
A morcos.