Pontosan, a CTD-vel csak feltalálták azt a spanyolviaszt, amit a Specinél már egyszer rákentek a népre. Arról amiket olvastam, nos, remélhetõleg megbízhatóbb lesz! ;-)
Nyeregcsõ az a Reverb stealth, csövön belül fut itt is a kábel, amit a többi gyártóhoz hasonlóan, akik támogatják ezt, a BB alatt/mellett/(felett?) vezetnek be, mint a Treknél és Scott Genius LT-nél.
Vaskos fejcsõ, alsócsõ csatlakozás fel sem tûnt eddig, biztos sok Ghostot meg Haibike-ot láttam mostnanában! :-) Elõbbiek még az aluvázakat is ilyesmire csinálják. Azért megszoknánk ezt sokan, ha nagyon muszáj, maradjunk abban... ;-) Egybéként meg 69-rõl 69.5 fokra változott, azaz meredekebb lett egy kissé a fejcsõ szöge, ami kicsit a mosta trendek ellen megy (laposabb fejcsõszögek).
Aztán a hátsó felfüggesztésre nem is érkezett komment? Megérne egy misét pedig a Trek-féle floating/ABP-koppintós, kicsit Felt-es, kicsit Cannondale-es hátsó forgáspont nélküli rendszer, amilyet eddig maximum 100mm-t mozgós bicajon láttunk. Na nekem ez a legfurább rajta. Az összkép mondjuk elég jó, igaz, az árát is megkérik majd, még ha olcsóbb is lesz úgy egy jó ezressel, mint a többi nagy gyártó karbon csúcsgépe. ~4500 EUR így, ahogy a képen látható.