Azt tudjátok esetleg, Grand Canyon CF SL és/vagy SLX váz bírhatja-e a merev villát? Erre nem találtam infót eddig.
Jelentkezz be Regisztrálj
Canyon
Posted 2015. April 29. - 08:10
Posted 2015. April 28. - 23:01
Köszi a bátorítást. Rászántam magam a dologra. "Műanyag" lesz, és most kaptam a levelet, hogy elkezdték előkészíteni a szállításra. Már alig várom, hogy kipróbálhassam! De jó lenne, ha megjönne a 3 napos hétvégére!!!!
Jó lesz meglátod!
Nem igen fogsz alu vázra vissza kívánkozni.
Posted 2015. April 28. - 15:03
Köszi a bátorítást. Rászántam magam a dologra. "Műanyag" lesz, és most kaptam a levelet, hogy elkezdték előkészíteni a szállításra. Már alig várom, hogy kipróbálhassam! De jó lenne, ha megjönne a 3 napos hétvégére!!!!
Posted 2015. April 26. - 20:55
Én 2014-ben a csúcs AL SLX modellt vettem, azzal a felszereltséggel nincs már fent alu vázas bringa. Én nagyon szeretem a masinát, a kiszolgálás is hibátlan. A fejcsapággyal volt gondom, küldtek egy másikat pillanatok alatt. A műanyagban a Canyon saját tengelye van, az aluban Syntace (de átmenő mind a kettő).
Nem ismerem az eladót!!!!! (és a méreted) de van most fent egy az apróban: http://apro.bikemag....ba-l285573.html
Posted 2015. April 24. - 23:11
én azt venném amelyikben nem rókás teló van (meg ennyi árkülönberzettel persze hogy a műanyagot)
a crossride meg mostanában tényleg elég fos
esetleg szétnéznék radonéknál is.
Edited by Bikertigger, 2015. April 24. - 23:12.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2015. April 24. - 22:49
Nagyon profi, megbízható cég, nyugodtan rendelj tőlük.
Én biztosan a drágábbat venném a helyedben. Nem olyan nagy az árkülönbség, szerintem megéri.
Viszont a Mavic Crossride nem egy jól sikerült darabja a franciáknak. 2 haverom is rendelt bringát, amin ilyen kerék volt. Gyárilag nagyon lötyögnek az agyak + a nem túl nehéz haver alatt a hátsó agyból már kitört az egyik küllőfej tartó darab.
Szerintem az egy tök normál X12es hátsó kerék, a régi kereked is jó lehet bele.
Posted 2015. April 24. - 22:48
Ellopták a bringám (már megint), úgyhogy vásárláson töröm a fejem. Az egyik, amit kinéztem, az ez. Igazából itt meg is kéne állnom, de ha már ott jártam, nem tudtam megállni, hogy ne csurgassam a nyálam ezen.Ez utóbbinál van egy pont, amit nem értek: a váz leírásánál "Canyon Through Axle" szerepel, míg minden más bringánál a szabványos "X-12 through axle". - Tudja valaki, vajon mi a szösz lehet ez a "Canyon Through Axle"? Ez azért különösen érdekes és fontos számomra, mert - szerencse a dupla szerencsétlenségben - , hogy nemrég defektem volt a szuper tubless hátsó kerekemmel, és elsőre nem sikerült megcsinálnom, csak beraktam a bringa eredeti belsős gyári kerekét, és azzal lopták el. Vagyis van egy X12-es hátsó kerekem, és olyan bringát szeretnék, amibe az belemegy. Ha ebbe a CF-be nem jó a kerék, akkor kiejtve.Esetleg ezen a kérdésen túl tud valaki ezekről valamit, jók - nem jók? (Felhasználás: főleg maraton, időnként egy-egy XCO, ha nem túl trükkös a pálya. Maratonokon öregfiúk kategóriában többnyire sikerül dobogóra állnom.)Illetve visszaolvastam vagy 7 oldalt, találtam pár bejegyzést a Canyon szolgáltatás-színvonalára vonatkozóan. Ezek alapján megkockáztatnám a rendelést. Esetleg régebben horror sztori, amit nem találtam meg? Szabad tőlük vásárolni?
Részvétem a bicajod miatt...
A Canyonon nem kell gondolkodni, rendeld meg nyugodtan. X12 van abban is ugyanúgy mint a Strive-omban, képről is ugyanannak néz ki, nem használnak külön szabványt max maga a tengely Canyon logós de a tavalyi még Syntace volt.
Nekem épp most volt velük egy garis ügyem a RS Reverb üléscső miatt. Három hete elküldtem nekik szervizeltetni és ma kaptam vissza - legnagyobb meglepetésemre egy teljesen új dobozosat, és természetesen az odaút postáját is visszafizették. Eddig minden garis dolgot a legnagyobb megelégedésemre rendeztek.
Posted 2015. April 24. - 22:31
Posted 2015. January 10. - 19:41
Posted 2015. January 09. - 22:41
Posted 2015. January 09. - 22:36
...nem sikerült még a jó,és még nincs is kész,de azért alakulgat :) ezért itt is egy pár plusz kis részlet (:
Edited by end.re:, 2015. January 09. - 22:44.
Posted 2015. January 07. - 02:38
Végre :) most már marad itt és épül,szépül...volt előzőleg egy kis malőr :( de elbocsátottuk (: most igen friss ezért csak így sikerült ): de lesz jó is...
Mindekozben : ) Vegul e bringa erkezet...amint a vegso formaba kerul...remelem hamarossan...kozlom az igert reszleteket is. ( :
Posted 2014. December 28. - 22:03
Sziasztok!
Mi a véleményetek róla?
https://www.canyon.c...ike.html?b=3633
Kiválthatna egy cross trekking kerékpárt? Mert a mostanival terepre nem nagyon megyek, az első telót csak cipelem de nem nagyon használom, és megtetszett, hogy ez csak 9,5 kiló.
Viszont eléggé kényelmetlennek tűnik a kormány dőlésszöge, illetve az első váltó hiánya nem tudom az emelkedőkön mennyire jelentene kompromisszumot.
Köszi
klassz canga, kár az integrált fejcsapágyért...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2014. December 21. - 13:08
Sziasztok!
Mi a véleményetek róla?
Kiválthatna egy cross trekking kerékpárt? Mert a mostanival terepre nem nagyon megyek, az első telót csak cipelem de nem nagyon használom, és megtetszett, hogy ez csak 9,5 kiló.
Viszont eléggé kényelmetlennek tűnik a kormány dőlésszöge, illetve az első váltó hiánya nem tudom az emelkedőkön mennyire jelentene kompromisszumot.
Köszi
Ha csomagokkal túrázol a trekkinggel akkor ez nem az igazi mert nem tudsz rá csomagtartót rakni. Dögösen néz ki, a kormányon lehet segíteni, első váltó hiánya attól függ hogy mekkora emelkedőkön tekersz és milyen erőben vagy, illetve hogy milyen végsebességre van szükséged. Ez egy városi bicaj, oda elég az 1x10, pl. egy 32-es lánctányérral már elég jól lehet mászni és a vége 34km/h (90-es csapásszámmal).
Posted 2014. December 21. - 12:13
Sziasztok!
Mi a véleményetek róla?
Köszi
Posted 2014. November 06. - 19:03
Posted 2014. November 06. - 12:43
Legújabb szerelmem; könyöklő, előretolt nyereg, rövid stucni. Talán jövőre...
A könyöklőt légyszi fejtsd ki bővebben.
Edited by arpi07, 2014. November 06. - 12:43.
Posted 2014. November 06. - 11:23
Posted 2014. November 02. - 20:40
Hali!
A Nerve AL- ből jól látom, hogy nincs xl-s méret? Mondjuk ott a Spectral de az meg 140 mm....
Posted 2014. November 02. - 18:51
Kapásból én is a VCLS-t szúrtam volna be. Tudtommal külön nem kapható amit keresel.
Leszaladtam a pincébe és történetesen van egy felesleges. Általában minden cuccom hibátlan még az évekig használtak is, de pont ez a cső nekem becsúszott a Canyonba párszor (nem húztam meg rendesen a bilincset). 30.9-es, 400 mm-es. Ha 250 mm-ig elég ha kihúzod akkor hibátlan. Pü ha érdekel....
Ilyen: http://bikemarkt.mtb...-mit-30-9mm-neu