Ellopták a bringám (már megint), úgyhogy vásárláson töröm a fejem. Az egyik, amit kinéztem, az
ez. Igazából itt meg is kéne állnom, de ha már ott jártam, nem tudtam megállni, hogy ne csurgassam a nyálam
ezen.
Ez utóbbinál van egy pont, amit nem értek: a váz leírásánál "Canyon Through Axle" szerepel, míg minden más bringánál a szabványos "X-12 through axle". - Tudja valaki, vajon mi a szösz lehet ez a "Canyon Through Axle"? Ez azért különösen érdekes és fontos számomra, mert - szerencse a dupla szerencsétlenségben - , hogy nemrég defektem volt a szuper tubless hátsó kerekemmel, és elsőre nem sikerült megcsinálnom, csak beraktam a bringa eredeti belsős gyári kerekét, és azzal lopták el. Vagyis van egy X12-es hátsó kerekem, és olyan bringát szeretnék, amibe az belemegy. Ha ebbe a CF-be nem jó a kerék, akkor kiejtve.
Esetleg ezen a kérdésen túl tud valaki ezekről valamit, jók - nem jók? (Felhasználás: főleg maraton, időnként egy-egy XCO, ha nem túl trükkös a pálya. Maratonokon öregfiúk kategóriában többnyire sikerül dobogóra állnom.)
Illetve visszaolvastam vagy 7 oldalt, találtam pár bejegyzést a Canyon szolgáltatás-színvonalára vonatkozóan. Ezek alapján megkockáztatnám a rendelést. Esetleg régebben horror sztori, amit nem találtam meg? Szabad tőlük vásárolni?