Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
887 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tegnap én montiztam. Vicces a 10 km/h átlag, amit ilyenkor nyomni lehet. :D Ma viszont back-to-the-road, szóval indulunk is.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Aha!
Konkrét és diplomatikus a válasz! ;)
Azért azt a "+ ha belégzéskor megnyomom a bordám környékét" -dolgot csak szadisztoid orvosoktól láttam eddig.
Azt hittem ettõl rosszabb. Nekem még nem volt ilyesmim - nem is vágyom rá - ezért a kíváncsiság! (Vagy már nagyon késõ volt tegnap?! :chin:)

megmaradok nyugi :)
már mehetnékem van ,akár hegyre is, csak menni és menni , s meg nem állni :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Aha!
Konkrét és diplomatikus a válasz! ;)
Azért azt a "+ ha belégzéskor megnyomom a bordám környékét" -dolgot csak szadisztoid orvosoktól láttam eddig.
Azt hittem ettõl rosszabb. Nekem még nem volt ilyesmim - nem is vágyom rá - ezért a kíváncsiság! (Vagy már nagyon késõ volt tegnap?! :chin:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Anna!
gondolkodtam - mondjuk késõ van már, de még megy :) - ha csonthártya gyulladásod van, és ez a bordádat érinti, akkor sem feküdni, sem tekerni - futni - nem nagyon tudsz!? (Másról nem is beszélve! :D Bocsi.)
Ha ez így van, akkor nem irigyellek...és mielõbbi jobbulást!

Azért nem ilyen súlyos.... A bordámnál van az igaz,de csak akkor fáj ha nagyon mély levegõt veszek, meg ha kicsit erõsebb mozgásokat végzek.( + ha belégzéskor megnyomom a bordám környékét) Ezért nem bringázhatok,mert ugye bár ha magas pulzus erõteljesebb munkát vesz igénybe. Most szedek egy bogyót,remélem elmulassza minél hamarabb.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Anna!
gondolkodtam - mondjuk késõ van már, de még megy :) - ha csonthártya gyulladásod van, és ez a bordádat érinti, akkor sem feküdni, sem tekerni - futni - nem nagyon tudsz!? (Másról nem is beszélve! :D Bocsi.)
Ha ez így van, akkor nem irigyellek...és mielõbbi jobbulást!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Le vazze! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

H.Zoli!
Hogy az a jó fészkes fene csapjon a p*csödbe! :D

Hámostmivan?:)
Leesett?:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
én vagyok a "pálinkázós" - ööö, orvosságos - célpont! :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Halász Anna nem, de neked is jobbulást! :)

thx :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Halász Anna nem, de neked is jobbulást! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

látod mondtam én, múltkor betegebb leszel, ha antibotikumot nyomsz

asszem én még nem bírtam annyira beteg lenni hogy egy jó kis puerto rico-i bejárónõt ne vállaljak be...:)

ja amúgy jobbulást

Purto Ricói bejárónõ!!!? Van ízlésed! :D És köszi!
ps.: most nem is mérgezem magam!

Anna köszi. Akkor várunk.;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
látod mondtam én, múltkor betegebb leszel, ha antibotikumot nyomsz

asszem én még nem bírtam annyira beteg lenni hogy egy jó kis puerto rico-i bejárónõt ne vállaljak be...:)

*** kapcsolodó filmanyag a dirty latinas sorozat asszem a naughty america gyártásában (18+) :)

ja amúgy jobbulást

és on is

idén már sikerült 110 km-t tekernem. mindig mondtam a munka rohadt káros dolog .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Apropó, ugyan messze van még május, de azért kíváncsi vagyok...hír, csapatgyûlés, ilyesmi. Tudható már valami, vagy legyek türelemmel? :)

a csapatgyûlésnek annyi híre van ,hogy vmikor mostanában lesz,de hogy pontosan? azt nem tudni...
Ahova mennék oda lenne tag felvétel ,de konkrét még nincs..Türelem :) Majd infózok:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Apropó, ugyan messze van még május, de azért kíváncsi vagyok...hír, csapatgyûlés, ilyesmi. Tudható már valami, vagy legyek türelemmel? :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Anna, ne izgulj, mivel kitartó vagy, menni is fog az a dobogó!

:D

hát én azon leszek,remélem semmi technikai probléma nem jön közbe

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Anna, ne izgulj, mivel kitartó vagy, menni is fog az a dobogó!

H.Zoli!
Hogy az a jó fészkes fene csapjon a p*csödbe! :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Te mindig beteg vagy? :) Mondtam én, hogy vinned kellett volna pálinkát, az kiûzte volna belõled a nyavalyát! ;)

ha rám nekem írtad, én sajna nem szeretem a pálinkát:) már javulok ,csak a csonthártya gyulladás nem akar múlni,pedig már edzeni kéne nagyban .Mindjárt itt van a május 1 , és dobogos akakrok lenni :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nos, de nem szeretlek ilyenkor!
...de igen, az...:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Bejárónõ van, de nem perverz, hanem nagyon rendes. :) És különben is, most tõlem bármilyen bombázó is belibeghetne hozzám, mert a teljesítõ képességem most nem hogy nulla, de -10!
P*csa szarul érzem magam! :D

A kettõ nem zárja ki egymást, sõt fõnyeremény!
Akkor most göthös trottyos hangember vagy?:)
A nulla az alapeset?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Egy kellõen perverz bejáró(befekvõ)nõ sokat segítene az állapotodon.:)

Bejárónõ van, de nem perverz, hanem nagyon rendes. :) És különben is, most tõlem bármilyen bombázó is belibeghetne hozzám, mert a teljesítõ képességem most nem hogy nulla, de -10!
P*csa szarul érzem magam! :D

Ohh szegényke, lehet hogy én terjesztem neten keresztül.... Most én is mondhatom azt ,hogy ejnye bejnye gyógyulj meg hamar. Most minden bringás beteg ,legalábbis a környezetemben...
ui : tudom milyen érzés mikor már nem tudod hogy milyen filmet nézz meg :)

Lehet, Te vagy a ludas benne, és meg vuduztál néhányunkat! ;) Amúgy igen, jogos a megrovás, mert legutóbb is úgy kezdtem el dolgozni, hogy még nem gyógyultam meg teljesen. Szóval, kellõen hülye voltam, itt az eredménye!
Filmhiányod van? Küldjek néhányat?:) (Amúgy, inkább olvasok.)

Te mindig beteg vagy? :) Mondtam én, hogy vinned kellett volna pálinkát, az kiûzte volna belõled a nyavalyát! ;)

Elmész Te a búbánatba CJ! :D Különben is, pálesz van itthon, de antibiotikumra az ember nem iszik orvosságot! ;) Amúgy, még soha nem voltam influenzás, és tessék!