Ó, akkor még belõlem is lehet biciglista!
Persze, majd ha nagy leszel!
Akkora mint Zsizsi!

Ó, akkor még belõlem is lehet biciglista!
...
Olyan 500 körül lehetek.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Jó-jó, de onnan le is kell jönni! Na az a jó móka!húh ez nagyon tetszett:) bárcsak ilyen lenne minden edzés:) már edzeni akarok:hegyre menni,amíg hó van
Tavalyi postom:nem viszed egy kicsit túlzásba? :chin:
egy szót se szólnék ha ez a tavalyi adat lenne, de idén azért elég picsafagyasztó az idõ jan. 1-tõl.
Vkinek fontos , vkinek nem. Mondjuk én is számon tartom. Mert nekem pl nagyon is jól esett mikor átléptem a 10.000. kilométert. Én sokszor versenyen ugrik be az milyen sok ért a sok "unalmas edzés km " a ligetben, ami az erõben megmutakozik
Egyébként ezt a km írás dolgot én sem értem nagyon...
:rofl:Zsizsi, írok neked edzéstervet, jó?
H - pihi (ekkor lehet szar kedved)
K - nevetés hosszan, kitartóan, jó hangulatban, kerüljük a hirtelen hahotázásokat
Sz - röhögés erõbõl, majd 30 perc levezetõ kacarászás
Cs - intervallozás, azaz vicc mesélés, hatásszünet, majd nevetés 3 percig, majd pihi
P - torokátmozgató laza kacarászás, esetleg mosolygás
Sz - kitartó hosszú nevetés csapatban, közben belekrákogás minden helyiségtáblánál
V - ami kifér a csövön, nevesd ki magad, torokfájásig, holnap úgyis pihi
Ha ezt betartod, nyárra nagyon durván erõs leszel. Ne feledd, rossz idõben is röhöghetsz, csak öltözz fel jobban.
(a topic-ban foglalt kérdés megválaszolásába egyébként 1.1-es szorzóval számít bele)
húh ez nagyon tetszett:) bárcsak ilyen lenne minden edzés:) már edzeni akarok:hegyre menni,amíg hó vanZsizsi, írok neked edzéstervet, jó?
H - pihi (ekkor lehet szar kedved)
K - nevetés hosszan, kitartóan, jó hangulatban, kerüljük a hirtelen hahotázásokat
Sz - röhögés erõbõl, majd 30 perc levezetõ kacarászás
Cs - intervallozás, azaz vicc mesélés, hatásszünet, majd nevetés 3 percig, majd pihi
P - torokátmozgató laza kacarászás, esetleg mosolygás
Sz - kitartó hosszú nevetés csapatban, közben belekrákogás minden helyiségtáblánál
V - ami kifér a csövön, nevesd ki magad, torokfájásig, holnap úgyis pihi
Ha ezt betartod, nyárra nagyon durván erõs leszel. Ne feledd, rossz idõben is röhöghetsz, csak öltözz fel jobban.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
a hangulat, ez jó!!Idén tekertem kint 116km-t, meg görgõ, meg futkosás, meg teljesítménytúra. Egyébként nekem a hangulat van elõírva.
Konás már részeg, a hangulatra gyúr...
hm, ez érdekes. eddig mindenkitõl úgy hallottam, hogy a pulzustartomány a fontos (mivel még nem olyan elterjedt a wattmérés), a többi pedig kevésbé. Tájékoztató jelleggel írom az alvást, hangulatot.
hm, ez érdekes. eddig mindenkitõl úgy hallottam, hogy a pulzustartomány a fontos (mivel még nem olyan elterjedt a wattmérés), a többi pedig kevésbé. Tájékoztató jelleggel írom az alvást, hangulatot.Dante: nekem nem órát, hanem km-et írnak, de a pulzus tartomány a fontos.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu