Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
887 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Ja, a kor teszi. Ez van, majd Hozé miatt lerövidítik a Pelso-t.

Most mé'? Rámozdultam a sportra.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Nekem jan. 1 óta 2000 km.

nem viszed egy kicsit túlzásba? :chin:
egy szót se szólnék ha ez a tavalyi adat lenne, de idén azért elég picsafagyasztó az idõ jan. 1-tõl.
akármilyen thermo, szélálló culát szedek magamra nekem másfél óránál többet nem esik jól ilyen idöben kint tekerni.
jó ok, én nem vagyok versenyzõ, de sztem akkor is elsõ az egészség.

én inkább kondival helyettesítem most a tekerést. (meg úsznék is ha lenne normális uszoda :wallbange)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ja, a kor teszi. Ez van, majd Hozé miatt lerövidítik a Pelso-t.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mi!?
Egy zombi írkál a fórumon?
He...? :D
Na igen, 70 felett, ugye...:P

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én az idén már 70-et. De a végére meghaltam.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Halál komoly, hogy az edzõd kilómétert ír ki? És mi van, ha hátszélben, síkon nyomsz 120-at, vagy sárban, pofaszélben, 10 km/h átlaggal?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Nekem jan. 1 óta 2000 km. Görgõt nem számolom. Van benne bõven aszfalt, GA1, meg már K3-as edzés is. Erre a hétre van írva 520 km. Most esik a hó, de vhogy le kell nyomni. Én amúgy írom, számolom, mert fontosnak érzem...

Hajrá skacok!!!!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
hát én se napsütésben görgõztem...hóesésben még kimegyek futni, de esõben marad a görgõ v kondi

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nekem pár száz km-terepen és aszfalton vegyesen - kutya se méri :D - futás - ??? - inkább torna, görgõ meg..brrrrr....na azt nem! Inkább szar idõben is megyek tekerni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem január 1tõl 410 km, aszfalton, szûzhóban vegyesen.. az idõt nem tudom, mint nullázom a napi termést és nem írom, nem fontos (nekem)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nekem január 1- február 22-ig(vagyis máig): -34óra 57perc kinti bringa= 863,9 km
-25óra 10perc görgõ
-2óra 13 perc sífutógép
-11 kondi(kb. 11óra)

Ebben az idõszakban sajnos volt 3 kihagyott edzés, és 4 nap betegség.

Ti is toljátok ám rendesen!:D

Én is Alföldön nyomom. Idén a Buék Kupán kívül még csak aszfalton voltam. Ma mentem 90km-t: Buda-Esztergom-Pilisvörösvár... a nagyját bolyban(kb. 65km), a többit egyedül... ez az egy hegyi edzésem volt idén.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Nekem január1-tõl 12ó47perc futás 7ó20perc görgõzés és 87ó6perc bringázás ebben van outizás illetve montizás terepen persze itt alföldön azért nincsenek nagy szintek csak néha nagy homok.Igaz nekem a dobogó megtartása a célom remélem fog sikerülni.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

OFF Gyertek inkább endúrózni, most a legnagyobb fun. Már majdnem nyomok egy kört 20-nál kevesebb eséssel. :D (törhetsz rajta stucnit, ahogy szereted)

Dante! Te nem is vagy reménytelen! Még a végén nyeregben teljesítesz egy - negyed - pályát! :D
Stucnit? Olyat még egyszer nem látsz tõelm! Soha többé XC stucni! Min. AM, vagy FR! :lol1:

tbence, ez már szép eredmény! Gratula. :clap:
Dobogó a cél? ;)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Nah összeszámoltam az utóbbi 8 hét termését:
9,5 óra futás, 17 óra görgõ, 30 óra bringa síkon
Szerintem nem rossz ha azt nézem h az elsõ négy hét még vizsgaidõszakban volt most meg már suli és az idõ se valami szuper...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Gyertek inkább endúrózni, most a legnagyobb fun. Már majdnem nyomok egy kört 20-nál kevesebb eséssel. :D (törhetsz rajta stucnit, ahogy szereted)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
"Templomkerülõs avatar"! :rofl:
Jogos!!! Azt míg élek nem felejtem el! Apám, veled nem unalmas a tekerés!!! :clap:
Remélem idén is lesz MTB Piknik Vérteskozmán! Templom felé szalagozást külön megoldjuk, OKS!? :D
Akkor azért egy-egy több hetes kerékpár túra alkalmával a heti ezer kilcsi nekünk is össze jön, viszont nincs pihi utána, megy a következõ etap. Na de az túra, igaz, csomagokkal.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért ez nem olyan sok, s hozzá kell tenni,hogy egy ilyen után egy hét pihenõ jön (minimális, átmozgatás jellegû edzésekkel). Stabilan 4-500 km/hét az ideális, de itthon még ennyit sem megyek, mivel a kókány idõ és a lucskos utak számomra elnehezítik a 4-5 órás köröket. (amúgy a "templomkerülõs" avatar jön)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mondjuk igen...:mybad:
Ennyit a takonykór mellékhatásairól :D

THX! :)

ps.: ha belegondolok, a gyönge 1000 km sem mutatna rosszul, Dante, ilyen felirattal, Neked, egy mez. Mehet!? :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
De az 1000km/week is jó lenne.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Lassan lecserélheted az avatarodat, mondjuk 1000km/weak -re, Mr. Dante! :D