Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
887 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Te mindig beteg vagy? :) Mondtam én, hogy vinned kellett volna pálinkát, az kiûzte volna belõled a nyavalyát! ;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Köszi! Rendes vagy!
De mivel - feltételezhetõen vírusos fertõzés - jobban is tetted, hogy nem jöttél. Még - akaratlanul is - átadtam volna belõle egy keveset, aztán kaptam volna a fejemre tõletek! :D
Valószínûleg szerdán kaphattam el, egyik kollégámtól. Õ másnapra esett ágynak, én pedig csütörtökön dél felé éreztem, hogy valami lappang bennem. (Délután már szunyáltam is otthon.)
Ez van, ez jutott. Megpróbálom ágyban kiheverni, de baromira szenvedek ettõl!!!

Ohh szegényke, lehet hogy én terjesztem neten keresztül.... Most én is mondhatom azt ,hogy ejnye bejnye gyógyulj meg hamar. Most minden bringás beteg ,legalábbis a környezetemben...
ui : tudom milyen érzés mikor már nem tudod hogy milyen filmet nézz meg :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Egy kellõen perverz bejáró(befekvõ)nõ sokat segítene az állapotodon.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Köszi! Rendes vagy!
De mivel - feltételezhetõen vírusos fertõzés - jobban is tetted, hogy nem jöttél. Még - akaratlanul is - átadtam volna belõle egy keveset, aztán kaptam volna a fejemre tõletek! :D
Valószínûleg szerdán kaphattam el, egyik kollégámtól. Õ másnapra esett ágynak, én pedig csütörtökön dél felé éreztem, hogy valami lappang bennem. (Délután már szunyáltam is otthon.)
Ez van, ez jutott. Megpróbálom ágyban kiheverni, de baromira szenvedek ettõl!!!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Dehogy, teljesen még nem vesztem meg. :)

De jó úton haladsz!:D

Zsizsi!
Ha ezt tudom, meglátogattalak volna, tegnap átmentem Dömsödön oda-vissza, csak azt hittem dolgozol ezért nem hívtalak fel.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dante!
Az a heti ezer kilcsi,...hm, - gondolom aszfalton - miért is nem lepõdöm meg rajtad...:chin:

Na és az õszinteséghez tartozik, hogy tegnap óta 39 fokos lázzal - amit ma 37-re sikerült letornásznom - én is a göthösök csapatát gyarapítom.
(Úúútálok ágyban dögleni!!!) :cry:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Dehogy, teljesen még nem vesztem meg. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Mostmér, nekem is volt 1000 feletti hetem. :D

Végignyomtad a Kínok-kínját?
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Jaja, betegen edzeni nem érdemes, nincs edzésértéke. Ellenben regenerálót, lassú átmozgatósat néha érdemes menni, az sokszor segíti a gyógyulást. De ne kockáztass, jeges úton, fagyban, inkább görgõzz, vagy tornázz.

Hát ma kicsi mozgás megvolt. De látszik ,hogy nem bringáztam 2.5 hete. Hûvösvölgybõl mentünk fel a János -hegyre és hát mire felértünk a kilátóba én nagyon elfáradtam. Ráadásul csak gyalog mentünk,de a táj az nagyon szép volt. Bringával is élvezetes lett volna, mert nagyon jól tapadt a hó.
Edzeni még nem merek(meg az edzõm nem is engedi),mert belégzésre még eléggé fáj a bordám, és nem szeretném ,hogy esetleg vissza essek. Már mehetnékem van,de nagyon :) húhú de jó lesz ismét nyeregben, már tûkön ülök:):)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jaja, betegen edzeni nem érdemes, nincs edzésértéke. Ellenben regenerálót, lassú átmozgatósat néha érdemes menni, az sokszor segíti a gyógyulást. De ne kockáztass, jeges úton, fagyban, inkább görgõzz, vagy tornázz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Szerintem inkább az legyen most az elsõ, hogy 100%-osan meggyógyulj, nem az, hogy minél elõbb, mert ha túl korán kezdesz el edzeni megint, akkor gondolom, hogy lehet ebbõl valami komolyabb is...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tavaly ilyenkor már 3000 felett voltam, mert jó idõ volt a télen. Idén hideg és mocsok van, nem lehet annyit menni. (pl. tavaly ilyenkor minden nap munkába is bringával mentem - idén a latyak miatt ez nem lehetséges) De nem baj, a hó az egész mezõnyt szivatja. A tél mindenkinek tél. (mondom én, aki a 20 fokban bringázott :D)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Hogy miket szedsz össze!
Milõbbi gyógyulást, aztán meg retteghet a nõi mezõny! :)

hát ahhoz gyûjteni kéne a km.ereket. Most ott tartok mint egy éve, és volt 300 km plusszom a betegségem elõtt....Most úgy áll a helyzet ,hogy örülnék neki ,ha a vizsgálatra olyan álapotban lennék ,mint amilyen elötte

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hogy miket szedsz össze!
Milõbbi gyógyulást, aztán meg retteghet a nõi mezõny! :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Anna!
Most már aztán tényleg...!
Mert irgum-burgum! ;)

Én próbálok ,valószínû még köv. héten sem edzhetek,mert még mindig fáj a bordámnál

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dante, Téged nem számolnak a "NORMÁLIS" kategóriába! :D

Anna!
Most már aztán tényleg...!
Mert irgum-burgum! ;)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

huh akkor bele kell húznom :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

1629 km???
Mióta? jan1?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Egyél spenótot, Popeynek bejött!:P

sajna nem szeretem a spenótot, de azért köszi a tippet:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Meg lehet kérdezni hogy miért pont onnan számolod?

Mert mi a szezont úgy számoljuk ,hogy 24 h-val lezárulva , 1 hónap lightos tekerés + pihi idõszak és november elsejével (a terheléses vizsgálattól függõen) kezdõdik az alapozás idõszak