Jelentkezz be Regisztrálj

Ki mennyi km-t tekert idáig?
Posted 2009. February 22. - 10:40

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2009. February 22. - 10:32

megmaradok nyugiAha!
Konkrét és diplomatikus a válasz!
Azért azt a "+ ha belégzéskor megnyomom a bordám környékét" -dolgot csak szadisztoid orvosoktól láttam eddig.
Azt hittem ettõl rosszabb. Nekem még nem volt ilyesmim - nem is vágyom rá - ezért a kíváncsiság! (Vagy már nagyon késõ volt tegnap?! :chin:)

már mehetnékem van ,akár hegyre is, csak menni és menni , s meg nem állni

Posted 2009. February 22. - 10:29

Konkrét és diplomatikus a válasz!

Azért azt a "+ ha belégzéskor megnyomom a bordám környékét" -dolgot csak szadisztoid orvosoktól láttam eddig.
Azt hittem ettõl rosszabb. Nekem még nem volt ilyesmim - nem is vágyom rá - ezért a kíváncsiság! (Vagy már nagyon késõ volt tegnap?! :chin:)
Posted 2009. February 22. - 10:09

Azért nem ilyen súlyos.... A bordámnál van az igaz,de csak akkor fáj ha nagyon mély levegõt veszek, meg ha kicsit erõsebb mozgásokat végzek.( + ha belégzéskor megnyomom a bordám környékét) Ezért nem bringázhatok,mert ugye bár ha magas pulzus erõteljesebb munkát vesz igénybe. Most szedek egy bogyót,remélem elmulassza minél hamarabb.Anna!
gondolkodtam - mondjuk késõ van már, de még megy- ha csonthártya gyulladásod van, és ez a bordádat érinti, akkor sem feküdni, sem tekerni - futni - nem nagyon tudsz!? (Másról nem is beszélve!
Bocsi.)
Ha ez így van, akkor nem irigyellek...és mielõbbi jobbulást!
Posted 2009. February 21. - 23:35

gondolkodtam - mondjuk késõ van már, de még megy

Ha ez így van, akkor nem irigyellek...és mielõbbi jobbulást!
Posted 2009. February 21. - 22:41

Posted 2009. February 21. - 22:39

H.Zoli!
Hogy az a jó fészkes fene csapjon a p*csödbe!
Hámostmivan?

Leesett?

Posted 2009. February 21. - 22:31

Posted 2009. February 21. - 22:12

Posted 2009. February 21. - 22:07

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. February 21. - 21:49

Purto Ricói bejárónõ!!!? Van ízlésed!látod mondtam én, múltkor betegebb leszel, ha antibotikumot nyomsz
asszem én még nem bírtam annyira beteg lenni hogy egy jó kis puerto rico-i bejárónõt ne vállaljak be...
ja amúgy jobbulást

ps.: most nem is mérgezem magam!
Anna köszi. Akkor várunk.

Posted 2009. February 21. - 21:46

asszem én még nem bírtam annyira beteg lenni hogy egy jó kis puerto rico-i bejárónõt ne vállaljak be...

*** kapcsolodó filmanyag a dirty latinas sorozat asszem a naughty america gyártásában (18+)

ja amúgy jobbulást
és on is
idén már sikerült 110 km-t tekernem. mindig mondtam a munka rohadt káros dolog .
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. February 21. - 21:45

a csapatgyûlésnek annyi híre van ,hogy vmikor mostanában lesz,de hogy pontosan? azt nem tudni...Apropó, ugyan messze van még május, de azért kíváncsi vagyok...hír, csapatgyûlés, ilyesmi. Tudható már valami, vagy legyek türelemmel?
Ahova mennék oda lenne tag felvétel ,de konkrét még nincs..Türelem

Posted 2009. February 21. - 21:35

Posted 2009. February 21. - 21:11

hát én azon leszek,remélem semmi technikai probléma nem jön közbeAnna, ne izgulj, mivel kitartó vagy, menni is fog az a dobogó!
Posted 2009. February 21. - 20:53

H.Zoli!
Hogy az a jó fészkes fene csapjon a p*csödbe!

Posted 2009. February 21. - 20:48

ha rám nekem írtad, én sajna nem szeretem a pálinkát:) már javulok ,csak a csonthártya gyulladás nem akar múlni,pedig már edzeni kéne nagyban .Mindjárt itt van a május 1 , és dobogos akakrok lenniTe mindig beteg vagy?
Mondtam én, hogy vinned kellett volna pálinkát, az kiûzte volna belõled a nyavalyát!

Posted 2009. February 21. - 20:45

Posted 2009. February 21. - 20:44

Bejárónõ van, de nem perverz, hanem nagyon rendes.
És különben is, most tõlem bármilyen bombázó is belibeghetne hozzám, mert a teljesítõ képességem most nem hogy nulla, de -10!
P*csa szarul érzem magam!
A kettõ nem zárja ki egymást, sõt fõnyeremény!
Akkor most göthös trottyos hangember vagy?

A nulla az alapeset?
Posted 2009. February 21. - 20:41

Bejárónõ van, de nem perverz, hanem nagyon rendes.Egy kellõen perverz bejáró(befekvõ)nõ sokat segítene az állapotodon.

P*csa szarul érzem magam!

Lehet, Te vagy a ludas benne, és meg vuduztál néhányunkat!Ohh szegényke, lehet hogy én terjesztem neten keresztül.... Most én is mondhatom azt ,hogy ejnye bejnye gyógyulj meg hamar. Most minden bringás beteg ,legalábbis a környezetemben...
ui : tudom milyen érzés mikor már nem tudod hogy milyen filmet nézz meg

Filmhiányod van? Küldjek néhányat?

Elmész Te a búbánatba CJ!Te mindig beteg vagy?
Mondtam én, hogy vinned kellett volna pálinkát, az kiûzte volna belõled a nyavalyát!