A segítségeteket szeretném kérni. Hátha valaki ismeri az alábbi nyerget:
Velo 2107. Egy olcsó, de "állítólag" extra kényelmes nyereg. Nem használta esetleg valaki közületek?
Szia! szerintem a rivjúkat nézegesd róla nyugodtan, ugyebár más felhasználók által írt értékelések ugyanolyan hasznosak, mintha valaki itt nyilvánítana véleményt De, mindenképp mérd le az ülőgumók távolságát, kicsit hasonlítsd a formáját a mostani nyergedhez, etc.. Sokat tud segíteni a döntésben.
Épp' tegnap teszteltem egy kínai replika nyerget, amit trekking felhasználásra javasolnak. És, valóban. Ha fékváltókaron utaztam nyújtott karral, v felső fogásban, iszonyat jónak éreztem. Jól támasztott, remek alapot adott, ráadásul életemben először volt a s.ggm alatt "likas" nyereg, egész kellemes. Viszont, a széles orr-része miatt, mikor előredőltem, elkezdett NAGYON kényelmetlen lenni. Egy keskeny orrú nyereg, ami jó támasztékot ad hátul (ergo elég széles) a legjobb "számomra" országútra.
Szóval mindenképp abból indulj ki, hogy milyen "pozitúrában" tekersz sokat, hol érzed a mostani nyerged kényelmetlennek, hol szeretnék extra párnázottságot v esetleg honnan akarsz "lekapni" a nyeregből..