Jelentkezz be Regisztrálj
Nyereg, ülés, sámli, fotel etc....
Posted 2013. March 11. - 22:17
Posted 2013. March 11. - 15:09
Dettó, csak 143mm-est!
Én is jelentkezem egy 143-asért
Amúgy Budapesten melyik boltok árulnak Speci nyergeket? Nem igazán találtam neten, vagy csak elvétve pár régibb darabot, azt is általában egyféle méretben (130), vagy azt írják, hogy jelenleg nem kapható.
Posted 2013. February 13. - 19:41
Ha valaki megszabadulna Speci Phenom vagy Alias nyergétõl (százharminc milliméteres változat elõnyben), az jelezhet privátban, mert épp ilyesmit keresek. Köszönöm és bocs az offért.
Dettó, csak 143mm-est!
Posted 2013. February 13. - 19:33
Kicsit visszanyúltál az idõben, 1013-ban még nem nagyon bringáztak. Katalógus az lehet, h vót má akkor. Ha jól emlékszem talán az 1800-as évek elején találták fel a bicó õsét, de javítsatok ki ha tévedek. Komolyra fordítva, a Selle Royal Respiro nyergei ventilációsak. Ami azt jelenti, h az orránál van egy légbeömlõ és alád vezeti a menetszelet.Kedves Fórumozók!
Régóta keresek olyan nyerget amibe nyáron 30 fok környékén sem izzad bele a ...
Rátaláltam a BBB BSD-46 típusúra, amely légáteresztõ borítással készül. Kapható ugyan de picit aggaszt hogy a cég 1013-as katalógusában már nem szerepel, csak a korábbiakban található meg. Lehet hogy ez a lyukacsos borítás praktikus ugyan, de talán nem tartós, azért álltak le a gyártásával?
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a nyereggel?
Ridley Noah Fast
Posted 2013. February 13. - 18:39
Posted 2013. February 08. - 14:56
Posted 2013. February 08. - 12:33
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2013. February 07. - 20:16
Régóta keresek olyan nyerget amibe nyáron 30 fok környékén sem izzad bele a ...
Rátaláltam a BBB BSD-46 típusúra, amely légáteresztõ borítással készül. Kapható ugyan de picit aggaszt hogy a cég 1013-as katalógusában már nem szerepel, csak a korábbiakban található meg. Lehet hogy ez a lyukacsos borítás praktikus ugyan, de talán nem tartós, azért álltak le a gyártásával?
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a nyereggel?
Posted 2013. February 06. - 11:47
Köszi a gyors választ.
A 2 nyereg szélessége mm-ek híján egyezik, szal ezzel nincs gond.
Most állítgattam elõre hátra ill. a dõlésszögön is változtattam, sokat finomodott, ahogy észrevettem minimális állítás is nagy különbséget jelent.
Vszínû hogy a beállítás helyességen sokat ront, hogy farmerben bicikliztem/próbálgattam, de nincs hosszú szárú betétes nadrágom.
Lehet megpróbálom a rövid betétes nadrág/vékony melegítõ kombót
ha nem telós a géped, akkor egy vízszintezõvel próbáld meg belõni a nyerget (én rá rakok egy egyenes lapot (vágódeszka), és arra rakok egy golyót, ha nem gurul el, akkor kb, vízszintes, persze szintezõvel egyszerûbb), általában ez szokott a helyes beállítás lenni, ami nem terheli sem a gátat, sem a csuklót
Posted 2013. February 06. - 11:23
sziasztok!
Hol lehet törött nyeregpálcát javíttatni?
Ugyanis Selle Italy SLR 3 éves nyergem vanox pálcái közül az egyik a hajlatban elõször berepedt, aztán nem sokára rá teljesen szétvált, eltört.
Vagy cserélhetõ? Az is jó lenne... Foglalkozik ezzel egyáltalán valaki? Jó kis nyereg, ezért nem szeretném kidobni...
Thx.
Karesz
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Posted 2013. February 05. - 18:39
A 2 nyereg szélessége mm-ek híján egyezik, szal ezzel nincs gond.
Most állítgattam elõre hátra ill. a dõlésszögön is változtattam, sokat finomodott, ahogy észrevettem minimális állítás is nagy különbséget jelent.
Vszínû hogy a beállítás helyességen sokat ront, hogy farmerben bicikliztem/próbálgattam, de nincs hosszú szárú betétes nadrágom.
Lehet megpróbálom a rövid betétes nadrág/vékony melegítõ kombót
Posted 2013. February 04. - 19:11
Ridley Noah Fast
Posted 2013. February 04. - 18:27
Nyeregproblémával küzdök, vettem 1 Sportourer FLX Gel Flow nyerget,de nem kényelmes, kivágott középen, de mégse jó, nyomja a gátrészt. A szélessége sem az igazi, mintha keskeny lenne. Beállítási javaslatok? Vagy vigyem vissza...
Elõtte volt egy Selle Royal Rio(ez jó volt, gyárilag ez volt rajta), ill egy Selle Montegrappa K2-ez kényelmetlen volt.
A kerékpár egy Gepida Alboin 200 trekking.
Posted 2012. December 27. - 10:57
Használ valaki Selle Italia Trans Am Ti-t? Meg tudná mondani milyen széles az a változat? Tudom googl a barátom, de nem találtam egyértelmû választ.
Köszi
Posted 2012. December 05. - 15:06
vettem egy látszatra alig használt Specialized Format SL nyerget. a jól bevált enduroval (ebbõl van már kettõ ) egészen megegyezõ formájú, de keményebb a tömése és más a huzat. viszont 258gr.
blog off
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2012. October 31. - 23:08
Hol lehet törött nyeregpálcát javíttatni?
Ugyanis Selle Italy SLR 3 éves nyergem vanox pálcái közül az egyik a hajlatban elõször berepedt, aztán nem sokára rá teljesen szétvált, eltört.
Vagy cserélhetõ? Az is jó lenne... Foglalkozik ezzel egyáltalán valaki? Jó kis nyereg, ezért nem szeretném kidobni...
Thx.
Karesz
Posted 2012. October 10. - 14:01
Tanácsra lenne szükségem. Szeretném lecserélni a nyeregcsövet,de nem vagyok biztos az átmérõben A mostani 29.6-os és azt nem tudom,hogy 27.2-est vegyek vagy megmerjem próbálni a 30.9-est? Szerintetek??? Köszönöm elõre is!
Esetleg egy 29.6-ost?
http://www.gyorekere...product_id=1486
http://www.mountyker...jel-gepida.html
Posted 2012. October 10. - 14:00
A 29,6 az egyébként nem egy járatos méret, szóval ha tényleg ekkora kell bele (értsd, ekkora a vázcsõ belsõ átmérõje), akkor nem lesz egyszerû szerezni. Szóval akkor veszel egy adaptert, utána meg tetszõleges 27,2-es csövet.