Én sokáig használtam bevált. Jól lehet rajta helyezkedni a terepen, nem betonkemény, de azért sportos.
Jelentkezz be Regisztrálj
Nyereg, ülés, sámli, fotel etc....
Írta 2013. szeptember 15. - 00:08
Írta 2013. szeptember 14. - 23:25
"kisse" draga
"Ha az ár nem számítana..." Mindent tud: ultra jól néz ki, kompakt, van benne kajak, vízálló és tölthetõ.
Írta 2013. szeptember 14. - 19:33
Írta 2013. szeptember 14. - 18:48
akkor ezt is aruljak par nev alatt neztem, de gombelemes, illetve lezynenek van szebb dbja. de lenyegeben a gombelem miatt vetettem el, mert varosi bringara kell, nem ideiglenes megoldasnak. a montis sisakomon van egy ilyen veszvillogo.
[OFF]Ha az ár nem számítana, akkor én Knog Blinder Twinpack-t vennék.
[/OFF]
Írta 2013. szeptember 14. - 18:16
Fizik Nisene Sport Wing Flex nyeregrõl van valakinek tapasztalata?
Írta 2013. szeptember 14. - 16:11
Írta 2013. szeptember 14. - 10:47
Ez nem tetszik? Bontranger Ember.
akkor ezt is aruljak par nev alatt neztem, de gombelemes, illetve lezynenek van szebb dbja. de lenyegeben a gombelem miatt vetettem el, mert varosi bringara kell, nem ideiglenes megoldasnak. a montis sisakomon van egy ilyen veszvillogo.
Írta 2013. szeptember 14. - 00:59
Ilyen a betétje:
Köszi!
Van ilyen nadrágom, csak épp nem vettem észre, hogy jobb lenne, mint a többi. Lehet, hogy nem igazgattam el rendesen a betétet. Teszek vele még egy próbát.
Írta 2013. szeptember 14. - 00:00
Az egesz onnan jott, hogy annyi ronda villogo van, ennel normalisabbat nem talaltam. Mar ha nem megy a funkcionalitas rovasara.
Ez nem tetszik? Bontranger Ember.
Írta 2013. szeptember 13. - 22:58
Írta 2013. szeptember 13. - 22:38
Praktikum szempontjából semmivel sem nyújt többet a leggagyibb t...o gazdaságos hátsó világításnál.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2013. szeptember 13. - 18:01
Built-in Bicycle Tail Light - LightSKIN
Az egesz onnan jott, hogy annyi ronda villogo van, ennel normalisabbat nem talaltam. Mar ha nem megy a funkcionalitas rovasara.
Írta 2013. szeptember 13. - 16:04
Hét év alatt két nyergem volt, ebbõl 4éve kb ugyanaz van.Mielõtt belevágsz, kérdezz rá, hogy csinálnak-e ilyen tesztet, mert mint írtam nekem - igaz ez Szeged - nem volt mérés ennek kapcsán. Egyébként meg ezzel még nem leszel teljesen kisegítve, hiszen csak a nyereg szélesség lesz az, amit biztosra vehetsz, de hogy ezen beül melyik típus jön majd be, azt továbbra is ugyanúgy lutri marad. (akár ahogy írod is 30e vs. 7e kategóriában)
Van egy olyan érzésem, hogy bármelyik nyerget be lehet ülni egy idõ után, és azt is sejtem, hogy váltáskor az elején nem lesz 100%osan kényelmes.
Wtb-n kívül más nyerget ki lehet még próbálni Pesten?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Írta 2013. szeptember 11. - 14:54
Kicsit tartok az ilyen bg fit mérésektõl, nem tudom ellenõrizni, hogy most tényleg csak az egy bizonyos 30eFt-os nyereg lenne nekem jó, vagy létezik 7eFtért egy másik olcsób lehetõség, de kétség nem fér hozzá, hogy nagyon hasznos szolgáltatásnak tûnik.
Részszolgáltatás létezik? Csak nyereg beállítás és nyeregkiválasztás?
Mielõtt belevágsz, kérdezz rá, hogy csinálnak-e ilyen tesztet, mert mint írtam nekem - igaz ez Szeged - nem volt mérés ennek kapcsán. Egyébként meg ezzel még nem leszel teljesen kisegítve, hiszen csak a nyereg szélesség lesz az, amit biztosra vehetsz, de hogy ezen beül melyik típus jön majd be, azt továbbra is ugyanúgy lutri marad. (akár ahogy írod is 30e vs. 7e kategóriában)
Írta 2013. szeptember 11. - 14:46
Ilyen a betétje:
A northwave-é is nagyon hasonló , olyan mintha 2cm vastag szivacson ülnék:) Mióta megvan a többit nem is olyan jó használni...
Kicsit tartok az ilyen bg fit mérésektõl, nem tudom ellenõrizni, hogy most tényleg csak az egy bizonyos 30eFt-os nyereg lenne nekem jó, vagy létezik 7eFtért egy másik olcsób lehetõség, de kétség nem fér hozzá, hogy nagyon hasznos szolgáltatásnak tûnik.
Részszolgáltatás létezik? Csak nyereg beállítás és nyeregkiválasztás?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
Írta 2013. szeptember 10. - 21:14
Írta 2013. szeptember 10. - 19:31
Nagyon szubjektív, de nálam a Fizik Aliante VS nyereg és egy nagyon jó minõségû betétes naci (Pearl Izumi Elite) minden zsibbadás, és egyéb problémákat megoldotta, 600 km ugyan nem volt, de 300 minden irritáció, kényelmetlenség nélkül abszolválva.
300km? Nekem az több volna, mint elég. :cool2: Megtennéd, hogy felteszel egy képet a nadrág betétes részérõl?
@_A: Sajnos nincs rá sok esély. Még járatós vagyok, nem tudom körülbelül sem, mi a hiba a képletben. A meglévõ nyereggel játszadozom, mindenféle beállítást próbálgatva. Nem akarom elkapkodni a beruházást.
Írta 2013. szeptember 09. - 19:25
nem lehetne inkább fordítva?
Amúgy hogyan lehet eldönteni mi az ideális fenékszélesség? Az hogy mit találok kényelmesnek az alfelem számára, azt mibõl lehetne kitalálni? Hol van olyan bolt, ahol ilyen mérést végeznek?
Úgy tudom a BG FIT mérésnél ezt is nézik, de kérdezz rá, nem 100%.
Részletek
Mint láthatod az ülõcsontok távolsága csak egy paraméter. Sokat számít pl. az is, hogy milyen szögben áll a medencecsont, itt nagyon szemléletesen bemutatják.
Házilag ülõcsont távolságot mérni: A legegyszerûbb egy memory foam-os ágybetétre ülni, majd a keletkezett "gödrök" legmélyebb pontjainak távolsága. Ha erre nincs lehetõség, akkor puha ülõfelületre alufólia, ráülsz majd az így keletkezett "lenyomatot" megfordítva a "csúcsok" távolsága.
Nagyon szubjektív, de nálam a Fizik Aliante VS nyereg és egy nagyon jó minõségû betétes naci (Pearl Izumi Elite) minden zsibbadás, és egyéb problémákat megoldotta, 600 km ugyan nem volt, de 300 minden irritáció, kényelmetlenség nélkül abszolválva.
Írta 2013. szeptember 09. - 12:29
600km? Brutális. Ennyi után szerintem valahol érthetõ a kényelmetlen érzés. Az én hátsóm is 96kg, de nekem a zsibbadás a bajom. Azt még elviselem valahogy, hogy szétülöm a tomporomat, csak ne zsibbadnék...
@_A: szólj, ha megveszed a nyerget, mert az egyik potenciális célpontom pont ez a nyereg, és örömmel olvasnék róla véleményt.
nem lehetne inkább fordítva?
Amúgy hogyan lehet eldönteni mi az ideális fenékszélesség? Az hogy mit találok kényelmesnek az alfelem számára, azt mibõl lehetne kitalálni? Hol van olyan bolt, ahol ilyen mérést végeznek?