10...
afene...
afene....
basszus,akkor hamarabb meglenne a váz....
[me=kala_kala]nagyon tanácstalan,mert most nem tudja,mi kell neki jobban,Lvonul nézni a köldökét,meg tanácsot kér [/me]
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló helyett merevvilla
Indította
F1
, 2002. október 31. 21:46
Írta 2003. november 15. - 22:05
Írta 2003. november 15. - 21:59
Írta 2003. november 15. - 21:58
Jó lenne minnél hamarabb megtudni mert a mogyi elhozz egy másik villát!10 et fizetek ha odaadod a villád
Írta 2003. november 15. - 21:44
JAJ bocs,privire nem válaszoltam még
van most is 1 Authorom,nem használt még,csak nincs szívem Ladni,mert én is most építenék jump gépet,és abba jó lenne
viszont megkérdezek havert,mert nem csak nekem van
van most is 1 Authorom,nem használt még,csak nincs szívem Ladni,mert én is most építenék jump gépet,és abba jó lenne
viszont megkérdezek havert,mert nem csak nekem van
Írta 2003. november 15. - 21:18
Írta 2003. november 15. - 21:12
A merevvilla alapvetõen merev,szal nem csavarodik nagyon
Soxor amúgy a dirt villák (cromo) rugalmasabbak,mint a simák (alu)
Sztem nem rossz a kettõ 1ütt,Mátrában is volt 1 csávesz,full merev gép + Avidok,ha láttad
Soxor amúgy a dirt villák (cromo) rugalmasabbak,mint a simák (alu)
Sztem nem rossz a kettõ 1ütt,Mátrában is volt 1 csávesz,full merev gép + Avidok,ha láttad
Írta 2003. november 15. - 15:01
Hellóka!
Ismertek olyan tárcsafékszemes merev-villát, ami nem ugrálásra + triálra van?
Köszi
Prefi
edit: érdemes egyáltalán tárcsafékkel merev-villát használni? nem tekeri el nagyon?
Ismertek olyan tárcsafékszemes merev-villát, ami nem ugrálásra + triálra van?
Köszi
Prefi
edit: érdemes egyáltalán tárcsafékkel merev-villát használni? nem tekeri el nagyon?
Írta 2003. november 15. - 09:12
Asszem a marzo-nak is vannak merevviláji csak azt nem hozzák be!Nézzétek meg az oldalukat és toltsétek le a katalógust!4mb a végen vannak valamint super monster benn 300mm uttal megéri megnézni
Írta 2003. november 11. - 16:28
Írta 2003. november 11. - 08:54
Csõváz Szaktársak!(Hogy félig-meddig stílusos legyek ) Szvsz univerzális válasz erre a teló-villa kérdésre, hogy "aszongya": Az attól függ... Eme méllyenszántó, barázdás igazságra eddigi leélt 41 évem alatt jöttem rá. Hát nekem ennyibe tellett. :'( Vagyis az attól függ mire használod a keródat. Speciel nekem egy Trek 721-esem vóna merev villával. Eddig terepen is, országúton is számomra elfogadhatóan ügyködött. Igaz csak hobby szinten nyomom a km-eket Gödöllõ környékén. Persze ha Ócseny Bálsoj profi módon bármelyik szakágban indulnék(CC, Városi vandálkodás,stb...) annak megfelelõen próbálnék telót, villát beszerezni. Mondjuk a személyes "kõccségvetésbe" nem biztos, hogy beleférne egy teleszkópos villa, pláne, hogy az asszonynak is be kéne adni otthon. ??? Na ez a legfõbb indokom, hogy még nincs telóm elõl. Pedig néha a csuklóm és az alkarom is könyörög utána.
Írta 2003. november 10. - 22:57
a képrõl jut eszembe,h a Konának van kb 15e-ért hasonlóan kinézõ villája,az is tuti QL,bár pár már meghalt a hegyen...
Írta 2003. november 10. - 22:54
Írta 2003. november 10. - 22:51
vendég__*
Írta 2003. november 10. - 22:43
ha meg ocsmány, erõs és király villát akarsz, nah, akkor ott a trek brusier, a merewillák shock works e! ;D
Írta 2003. november 10. - 22:41
Planet-Xet sztem boltból már nem nagyon szerzel :-X
No meg nem mindenki engedheti meg magának,h lecsengessen annyit egy merevvilláért (ha jól emléxem,30e volt)
Authort a Bécsi úton lehet venni,és majdnem 10e,tfék szem van rajta,cromo,és elég brutál építésû.Mondjuk jobb,ha vétel elött leméred,mekkora villanyak kell,mert én spec anno nagyon megszívtam vele,a Maliba nem volt elég a gyári hossz Igazság szerint nem is ráz annyira,mint a legtöbb merevvilla,talán mert cromo,nem tudom,szal nem olyan halál...
Ha külföldön jársz,érdemes körbenézni,mert nagyon jó cuccokat lehet találni...Ott van a DMR Trailbladeje,70-80e körül,a dirtesek nagyon szokták szeretni... Meg volt vmi gyártó,azt hiszem,Gusset,akinek a villájától összekakiltuk magunkat,állítható 24/26os fékkonzol,bika papucsok,tfékszem,stb...
No meg nem mindenki engedheti meg magának,h lecsengessen annyit egy merevvilláért (ha jól emléxem,30e volt)
Authort a Bécsi úton lehet venni,és majdnem 10e,tfék szem van rajta,cromo,és elég brutál építésû.Mondjuk jobb,ha vétel elött leméred,mekkora villanyak kell,mert én spec anno nagyon megszívtam vele,a Maliba nem volt elég a gyári hossz Igazság szerint nem is ráz annyira,mint a legtöbb merevvilla,talán mert cromo,nem tudom,szal nem olyan halál...
Ha külföldön jársz,érdemes körbenézni,mert nagyon jó cuccokat lehet találni...Ott van a DMR Trailbladeje,70-80e körül,a dirtesek nagyon szokták szeretni... Meg volt vmi gyártó,azt hiszem,Gusset,akinek a villájától összekakiltuk magunkat,állítható 24/26os fékkonzol,bika papucsok,tfékszem,stb...
vendég__*
Írta 2003. november 10. - 21:49
szvsz author, de csak azért ert májerül lookingol, meg jó ;D amugy én rohadtul bírom a merewillát, még hegyen is, csak hát néha ráz. az r500hoz képest sokkal jobb volt, nem volt ilyen ideges, tudtam vele menni, akárhogy tetszett. ez most marha szar, de a hegyen sokkal jobb, streetelni meg nem szeretek .... :-\
Írta 2003. november 10. - 21:42
Authornak milyenje van?Planet-x?szerintetek?Hol lehet ilyeneket beszerezni?Juhi!
sztem péel Kona, Author
Írta 2003. november 10. - 21:07
Írta 2003. november 10. - 21:06
én már mentem 60 fölött is, de bírnám értékelni ha lenne vmi normálosabb telóm :'( :'(
edit: ~3-4 éve görbe a villám...
edit: ~3-4 éve görbe a villám...
Írta 2003. november 10. - 20:45
Sztem a merevvillának van a CC-ben is létjogosultsága:
1. ez 100%, hogy nem fog bólogatni
2. ilyen alacsony orra nincs egy bicajnak se, ha bármilyen teló van benne.
3. nekem Kona Project 2 villám van, ez nem egy hájtek cucc, de ha jól tudom (nem mértem!!!), valahol 850g-ot nyom
4. a Cro-Mo villa megbocsátó a pofonok miatt. Nem kell becsúszóval, csöpögõ olajjal pöcsölni
5. retro fíling
Persze kényelmetlenebb, rosszabb az úttartása, mintha telóssal mennék, de sztem nem rossz (lefelé mentem már 55 felett teljesen merev bicajjal)
1. ez 100%, hogy nem fog bólogatni
2. ilyen alacsony orra nincs egy bicajnak se, ha bármilyen teló van benne.
3. nekem Kona Project 2 villám van, ez nem egy hájtek cucc, de ha jól tudom (nem mértem!!!), valahol 850g-ot nyom
4. a Cro-Mo villa megbocsátó a pofonok miatt. Nem kell becsúszóval, csöpögõ olajjal pöcsölni
5. retro fíling
Persze kényelmetlenebb, rosszabb az úttartása, mintha telóssal mennék, de sztem nem rossz (lefelé mentem már 55 felett teljesen merev bicajjal)