Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Írta 2004. május 10. - 22:50

Írta 2004. május 10. - 22:43

Írta 2004. május 10. - 22:40

Persze, hogy leesett!!
Csak a végén nem tudom, hova lettél!
Én utólértem egy piros rajtszámos fickót, aztán vele mentem a célig.
Írta 2004. május 10. - 22:36

Nekem a defekt az tegnap estére jött elõ, mikor a garázsban a hátsó már csak úgy félig volt, reggelre full le is eresztett.

Írta 2004. május 10. - 22:30

Hármunknak az egy éjszaka és másfél nap reggelivel cakk-pakk 12.000,-Ft-ba került, ami elfogadható ár.
Defekthez csak annyit:
A táv elsõ 10 km-ben egy fickó tolta visszafelé a gépet.
-Mi a baj?
-Defekt.
-Belsõd van?
-Nincs
-Itt az enyém, ledobom!!
Neki üzenem, hogy szívesen, máskor is!!! :-\
Írta 2004. május 10. - 22:23

Írta 2004. május 10. - 22:11

Viszont: volt olyan, aki verseny után visszament a szállásra fürdeni? Mert mi visszamentünk, és erre a tulaj bácsika elkért 400 pénzt melegvízhasználat címen >
(elõtte szinte még fel is ajánlotta, hogy nyugodtan menjünk vissza fürdeni - vagy emlékezett, h megkérdeztük 1 hónapja...)
En Eric-el visszamentem a vakacio vendeghazhoz es sikeresen le is zuhanyoztunk....
Igaz hogy mikor a hazineni meglatott minket a cipoinket mindjart a bejaratnal levetette velunk. nem is ertem miert .... ;D
Utana pedig igyekeztem ovatosan lepkedni hogy a testemrol lehullo sardarabokkal ne szemeteljem ossze a folyosot... ;D
Írta 2004. május 10. - 22:09

Berger: ez azért szép teljesítmény hogy ennyire ügyeltünk a pálya tisztán tartására, bár énis láttam osztrák részen elhagyott powergel-es zacsit, meg vmi üveget is, szal sztem ugyanazokat a szemeteket láttuk amit néhány szemét elszemetelt.

Én azt a srácot sajnálom aki a második frissítõ utáni emelkedõn állt meg és elkezdett szidkozódni mondván ez már a negyedik defektje! :-\
Írta 2004. május 10. - 21:48

Viszont: volt olyan, aki verseny után visszament a szállásra fürdeni? Mert mi visszamentünk, és erre a tulaj bácsika elkért 400 pénzt melegvízhasználat címen >

Írta 2004. május 10. - 21:37

vendég_Berger_*
Írta 2004. május 10. - 21:33

Folyik a pályák letáblázása és az itatók környéke kivételével nincs a pályán szemét!!!

Írta 2004. május 10. - 21:13

Én annak örültem nagyon, hogy nem volt gyakorlatilag tahó versenyzõ. Legalábbis engem szerencséjére elkerült. Akit elengedtem anélkül hogy szólt volna megköszönte nagyrészt, persze az is aki szólt. És nagyon barátságos volt mindenki. Szal ez nekem nagyon pozitív élmény volt.
Ez nekem is feltûnt, sõt még akkor is megkérdezték, hogy tudnak e segíteni,mikor a bringámat az ut mellett hagytam és kicsit beljebb mentem pisilni.
Válaszom:"Köszönöm, pisilni egyedül is tudok!" ;D
Ja meg a sör se volt olyan drága, mint a harangféle versenyeken. Kocsival voltam, de tesóm vezetett

Írta 2004. május 10. - 19:57

igazabol egyik se igazan vag a tobbiek adatahoz. a tavot keveslem (lehet nem igyan pontos a kerekmeret beallitasom...) az emelkedest meg sokkalom (bar eddig meg nem voltak vele gondjaim)
Kinek mennyi ez a ket ertek a kozeptavon?
Egyebkent most nezegetve a polar adatfile-t latom hogy a frissito utani osztrak aszfaltos lefelen 70 felett mentem (igaz nem sokkal csak 0,5 km/h-val... ;D)
Kicsit megpihentem a frissiton es utana direkt jolesett , a pulzusom is hamar visszatert 150 kozelebe...
L-boy: vegulis azert vegigmentel a hossztavon? Mikorra sikerult beerni?
Az eredmenyem nem egy nagy szam. 5:15-el 91. vagyok a M9-ben a a 121-bol, de azt nezve, hogy igazabol fe eve kerekparozok nem rossz....
Koszonet koszonet hogy koztetek hajthattam alomra a fejem (a hangos hajszaritozas kozben

Írta 2004. május 10. - 19:52

Írta 2004. május 10. - 19:35

Lehet hogy elnagyolt volt a netes diagramm?
abroncs ügyben öröm az ürömben, hogy twister+doublefighter párossal jobban jártam mint ha excavader-elevaderrel jövök

Írta 2004. május 10. - 19:11

4. Vízvételi lehetõség kritikát nem fogadom el! Bükk Marcin, Duna Marcin hasonló a helyzet, egy ilyen megmérettetésre elõre fel kell készülni. De jövõre ez is megoldott.
Nem akarok kötözködni, de én meg ezt a magyarázatot nem tudom elfogadni. >

Azért jövõre valszeg én is ott leszek! 8)
vendég_Berger_*
Írta 2004. május 10. - 18:10

Hát igen, elég vegyesek az érzelmek!
Egy biztos, jöhet a következõ. Hibáink tanulságosak, de egy-két dologban meg kell védenem a szervezõgárdát:
1. Nem fogadom el a nettó idõmérés Kritikáját. Ez egy Magyar Kupafutam volt, tehát a Szövetség szabályzata szerint kell eljárni. Bruttó idõt kellett mérni. A rajtnál Bíró Ádám ezt közölte! Hogy ennek ellenére miért is kellett Chip? Azért, mert szerttünk volna bevezetni (rengeteg pénzért) valamit Magyarországon ami eddig még nem volt, de reméljük, hogy egyre gyakrabban lesz. Azért, hogy a meghírdetett 5 helyett ne 7-kor legyen eredményhírdetés. Azért, hogy az idõeredmények pontosak legyenek. De nem azért, hogy ezt néhányan nyûgnek vegyék.
2. A távok: A rendezõség úgy döntött, hogy a szintidõk tarthatósága miatt néhány járhatatlan utat mûúttal vált ki. Ez a 30 km-en kevés csökkenést a középen 12 km növekedést a hosszún nem jelentett változást. Tény, hogy ezt még hatékonyabban kellett volna komunikálni. Higgyétek el, ez a világon az egyetlen olyan +12 km-es táv, ami - fél óra!
3. A 2. frissítõ: a hiba egyenesen következik a 2. problémából. A sár miatt idõben volt sok a kettõ közötti távolság. Szárazon többször végigpróbáltuk, a távolság jó volt, csak a meghosszabbodott menetidõ volt gáz. Igazatok van, állíthatuk volna közelebb is a pontot, de evvel nem számoltunk. Ez sajnos lavinát indított el, ugyanis ezen a ponton olyan mértékben növekedett meg a folyadékigény, melyet az ellátó személyzet csak kisebb fennakadásokkal tudott pótolni. Bocsi!
3. Valóban, a Tesco infrastruktúrája elég beszûkült. Tusolási lehetõség nyista, de a tárgyalások lefolytak jövõre lesz. Bringamosó detto.
4. Vízvételi lehetõség kritikát nem fogadom el! Bükk Marcin, Duna Marcin hasonló a helyzet, egy ilyen megmérettetésre elõre fel kell készülni. De jövõre ez is megoldott.
5. Üdvözlöm specziár viktort, aki -mint mindíg- azon versenyzõk kis csoportjához tartozott, aki eltévedt. Késöbb esett egy nagyot, majd miután a rendezõk ellátták (vérzõ térdét Melts apukával karöltve lemosták majd bekötötték) saját döntésébõl! a rövid távon a versenyközpont felé vette az irányt. Csak azt nem értem, a célba érkezésekor miért kell heves anyázásba kitörni, hogy hol a ku... anyj...ba van a mentõ (egyébként a parkolóban állt, közvetlen kapcsolatban a rendezõkkel) és mindenki ba...ik rá!
Most már értem miért örvend olyan "népszerûségnek" a bringások körében.
6. A heli: Azért kellett megvárni, mert a kamerás bácsi így a levegõbõl vehette fel a rajtot ill. a verseny egyes szakaszait, melyet remélem nem sokára prezentálhatunk.
Jövõre várunk mindenkit "azokat is akik építõ jellegû kritikával élnek" mert szeretnénk bebizonyítani, hogy a jónál is van jobb!

Írta 2004. május 10. - 17:35

legjobban kex-el, és szamócával haverkodtunk össze, a közös vonatútnak köszönhetõen (jó volt a mcdonalds-os társasjáték

Írta 2004. május 10. - 17:29

a videók amiket a mocis biztosító ember csinált, fel lesz téve valahova?
Írta 2004. május 10. - 17:06