Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Gabi: a final lejtõ elõtti enyhe emelkedõn picit lassabb voltam, ott egy 10m-el tán már elmentél, majd a lejtõn húztál el rendesen. Az volt a gáz hogy nem tudtam 3/6-nál lejjebb váltani kisebb fogaskerékre mert ugrált a lánc össze-vissza, és így nem értelek be. Majd a városban volt még elég rossz, ott lehagyott még a körforgalom elõtt egy meridás leányzó, akinek a nyomába eredtem és a szélárnyékában betekertem a célig, a körforgalomnál meg még egy srác csatlakozott, és együtt nyomtuk 3-asban egymás mögött. :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ja tényleg nagyon rendes emberek voltak, így hogy fél órát álltam a pálya szélén, és b@sztattam a biciklit, sok ember elment mellettem, és 10-bõl 9 megkérdezte, hogy mi a gond illetve, hogy tud e segíteni. persze nem tudtak segíteni, de akkor is jó érzés, hogy figyelnek rád, illetve egyik versenytárstól kaptam egy láncdarabot, hát örök hála neki, nélküle még most is ott tolnám az emelkedõn a szamarat :D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Szerencsére nem volt rá szükségem. Valahogy nálam a defekt nem divat.
Persze, hogy leesett!!
Csak a végén nem tudom, hova lettél!
Én utólértem egy piros rajtszámos fickót, aztán vele mentem a célig.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Remélem neked nem volt rá szükséged! Ja nemtom leesett-e, én mentem veled pár részen, pl a két szivatós emelkedõn a végén. ;)

Nekem a defekt az tegnap estére jött elõ, mikor a garázsban a hátsó már csak úgy félig volt, reggelre full le is eresztett. :) Felfújtam, aztán még visszamentem az emeletre pár dologért, fél óra múlva megyek le akarok menni a városba, erre megint le van eresztve teljesen. ;D Mondom anyád. ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Én a családdal a Jégverem fogadóban voltam. Itt fél áron lehetett még maradni a szobában, ami azt jelentette, hogy 18.00-ig lehettünk. Én visszamentem zuhizni, igaz, a bringás cucc fölé fölvettem egy szabadidõruhát is. Igaz, a recepciós srác elég furcsán nézett rám, mert az arcom bizony magán viselte a dagonya nyomait!!!
Hármunknak az egy éjszaka és másfél nap reggelivel cakk-pakk 12.000,-Ft-ba került, ami elfogadható ár.
Defekthez csak annyit:
A táv elsõ 10 km-ben egy fickó tolta visszafelé a gépet.
-Mi a baj?
-Defekt.
-Belsõd van?
-Nincs
-Itt az enyém, ledobom!!

Neki üzenem, hogy szívesen, máskor is!!! :-\

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Jaja mi gond nélkül tettük a dolgunkat. Szerintem én még vissza fogok menni egyszer (vagy többször) a Vakáció Vendégházba (reklám, nyal-nyal ;D)!

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Viszont: volt olyan, aki verseny után visszament a szállásra fürdeni? Mert mi visszamentünk, és erre a tulaj bácsika elkért 400 pénzt melegvízhasználat címen >:( (elõtte szinte még fel is ajánlotta, hogy nyugodtan menjünk vissza fürdeni - vagy emlékezett, h megkérdeztük 1 hónapja...)

En Eric-el visszamentem a vakacio vendeghazhoz es sikeresen le is zuhanyoztunk....
Igaz hogy mikor a hazineni meglatott minket a cipoinket mindjart a bejaratnal levetette velunk. nem is ertem miert .... ;D
Utana pedig igyekeztem ovatosan lepkedni hogy a testemrol lehullo sardarabokkal ne szemeteljem ossze a folyosot... ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Mike: legközelebb is szeretettel várunk, mi és a hajszárítók! ;D

Berger: ez azért szép teljesítmény hogy ennyire ügyeltünk a pálya tisztán tartására, bár énis láttam osztrák részen elhagyott powergel-es zacsit, meg vmi üveget is, szal sztem ugyanazokat a szemeteket láttuk amit néhány szemét elszemetelt. :)

Én azt a srácot sajnálom aki a második frissítõ utáni emelkedõn állt meg és elkezdett szidkozódni mondván ez már a negyedik defektje! :-\

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Elõzményekhez annyit, h PowerAde-es üveget, illetve csokipapírt én is láttam, szal tessék körülnézni! ;) (meg banánhélyat is, de az talán nem akkora gáz)

Viszont: volt olyan, aki verseny után visszament a szállásra fürdeni? Mert mi visszamentünk, és erre a tulaj bácsika elkért 400 pénzt melegvízhasználat címen >:( (elõtte szinte még fel is ajánlotta, hogy nyugodtan menjünk vissza fürdeni - vagy emlékezett, h megkérdeztük 1 hónapja...)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Mondjuk én láttam eldobott belsõt és POWERBAR gél-es tasakot, meg csokipapírt, meg valami üveges löttyöt is!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Pozitívum:

Folyik a pályák letáblázása és az itatók környéke kivételével nincs a pályán szemét!!! :o

:D

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Én annak örültem nagyon, hogy nem volt gyakorlatilag tahó versenyzõ. Legalábbis engem szerencséjére elkerült. Akit elengedtem anélkül hogy szólt volna megköszönte nagyrészt, persze az is aki szólt. És nagyon barátságos volt mindenki. Szal ez nekem nagyon pozitív élmény volt.

Ez nekem is feltûnt, sõt még akkor is megkérdezték, hogy tudnak e segíteni,mikor a bringámat az ut mellett hagytam és kicsit beljebb mentem pisilni.
Válaszom:"Köszönöm, pisilni egyedül is tudok!" ;D

Ja meg a sör se volt olyan drága, mint a harangféle versenyeken. Kocsival voltam, de tesóm vezetett :D

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
nekem polar 720 szerint a tav 63,4 km az emelkedes meg 1925 m
igazabol egyik se igazan vag a tobbiek adatahoz. a tavot keveslem (lehet nem igyan pontos a kerekmeret beallitasom...) az emelkedest meg sokkalom (bar eddig meg nem voltak vele gondjaim)

Kinek mennyi ez a ket ertek a kozeptavon?

Egyebkent most nezegetve a polar adatfile-t latom hogy a frissito utani osztrak aszfaltos lefelen 70 felett mentem (igaz nem sokkal csak 0,5 km/h-val... ;D)
Kicsit megpihentem a frissiton es utana direkt jolesett , a pulzusom is hamar visszatert 150 kozelebe...

L-boy: vegulis azert vegigmentel a hossztavon? Mikorra sikerult beerni?

Az eredmenyem nem egy nagy szam. 5:15-el 91. vagyok a M9-ben a a 121-bol, de azt nezve, hogy igazabol fe eve kerekparozok nem rossz....

Koszonet koszonet hogy koztetek hajthattam alomra a fejem (a hangos hajszaritozas kozben ;) ;D) Era, L-boy, Phil, Eric

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én annak örültem nagyon, hogy nem volt gyakorlatilag tahó versenyzõ. Legalábbis engem szerencséjére elkerült. Akit elengedtem anélkül hogy szólt volna megköszönte nagyrészt, persze az is aki szólt. És nagyon barátságos volt mindenki. Szal ez nekem nagyon pozitív élmény volt.

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Nagyon örültem, hogy a 85km tényleg 85km volt, igaz a szinttérkép néha nem stimmelt...
Lehet hogy elnagyolt volt a netes diagramm?

abroncs ügyben öröm az ürömben, hogy twister+doublefighter párossal jobban jártam mint ha excavader-elevaderrel jövök ;)

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

4. Vízvételi lehetõség kritikát nem fogadom el! Bükk Marcin, Duna Marcin hasonló a helyzet, egy ilyen megmérettetésre elõre fel kell készülni. De jövõre ez is megoldott.

Nem akarok kötözködni, de én meg ezt a magyarázatot nem tudom elfogadni. >:( Ahogy az elõbbiekben is elhangzott ne a "szarhoz" viszonyítsunk, mert akkor minden nagyon jó volt. Sztem a maratonok 99%-án ezt a "gondot" simán megoldották eddig. Nem egy nagy dolog.

Azért jövõre valszeg én is ott leszek! 8)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
:) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(
Hát igen, elég vegyesek az érzelmek!

Egy biztos, jöhet a következõ. Hibáink tanulságosak, de egy-két dologban meg kell védenem a szervezõgárdát:

1. Nem fogadom el a nettó idõmérés Kritikáját. Ez egy Magyar Kupafutam volt, tehát a Szövetség szabályzata szerint kell eljárni. Bruttó idõt kellett mérni. A rajtnál Bíró Ádám ezt közölte! Hogy ennek ellenére miért is kellett Chip? Azért, mert szerttünk volna bevezetni (rengeteg pénzért) valamit Magyarországon ami eddig még nem volt, de reméljük, hogy egyre gyakrabban lesz. Azért, hogy a meghírdetett 5 helyett ne 7-kor legyen eredményhírdetés. Azért, hogy az idõeredmények pontosak legyenek. De nem azért, hogy ezt néhányan nyûgnek vegyék.

2. A távok: A rendezõség úgy döntött, hogy a szintidõk tarthatósága miatt néhány járhatatlan utat mûúttal vált ki. Ez a 30 km-en kevés csökkenést a középen 12 km növekedést a hosszún nem jelentett változást. Tény, hogy ezt még hatékonyabban kellett volna komunikálni. Higgyétek el, ez a világon az egyetlen olyan +12 km-es táv, ami - fél óra!

3. A 2. frissítõ: a hiba egyenesen következik a 2. problémából. A sár miatt idõben volt sok a kettõ közötti távolság. Szárazon többször végigpróbáltuk, a távolság jó volt, csak a meghosszabbodott menetidõ volt gáz. Igazatok van, állíthatuk volna közelebb is a pontot, de evvel nem számoltunk. Ez sajnos lavinát indított el, ugyanis ezen a ponton olyan mértékben növekedett meg a folyadékigény, melyet az ellátó személyzet csak kisebb fennakadásokkal tudott pótolni. Bocsi!

3. Valóban, a Tesco infrastruktúrája elég beszûkült. Tusolási lehetõség nyista, de a tárgyalások lefolytak jövõre lesz. Bringamosó detto.

4. Vízvételi lehetõség kritikát nem fogadom el! Bükk Marcin, Duna Marcin hasonló a helyzet, egy ilyen megmérettetésre elõre fel kell készülni. De jövõre ez is megoldott.

5. Üdvözlöm specziár viktort, aki -mint mindíg- azon versenyzõk kis csoportjához tartozott, aki eltévedt. Késöbb esett egy nagyot, majd miután a rendezõk ellátták (vérzõ térdét Melts apukával karöltve lemosták majd bekötötték) saját döntésébõl! a rövid távon a versenyközpont felé vette az irányt. Csak azt nem értem, a célba érkezésekor miért kell heves anyázásba kitörni, hogy hol a ku... anyj...ba van a mentõ (egyébként a parkolóban állt, közvetlen kapcsolatban a rendezõkkel) és mindenki ba...ik rá!
Most már értem miért örvend olyan "népszerûségnek" a bringások körében.

6. A heli: Azért kellett megvárni, mert a kamerás bácsi így a levegõbõl vehette fel a rajtot ill. a verseny egyes szakaszait, melyet remélem nem sokára prezentálhatunk.

Jövõre várunk mindenkit "azokat is akik építõ jellegû kritikával élnek" mert szeretnénk bebizonyítani, hogy a jónál is van jobb! ;)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ja és azt el is felejtettem mondani, hogy ami nagy pozitívum volt, az az, hogy végre találkoztam a fórumról emberkékkel, és ezentúl már nem csak egy név+valahány csillagot jelentenek számomra.
legjobban kex-el, és szamócával haverkodtunk össze, a közös vonatútnak köszönhetõen (jó volt a mcdonalds-os társasjáték :D ;) ), ja és Erával is találkoztam az elsõ pihenõ utáni szakaszon, bár õ nem nagyon vágta le ki vagyok, a fórumos azonosítóm alapján se :) ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Szervezõknek:
a videók amiket a mocis biztosító ember csinált, fel lesz téve valahova?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Légy üdvözölve Szamóca a maratonozók klubjában. :D