Hát mi is túléltük valahogy, bár nehéz nap volt számomra a vasárnap, mert nemcsak versenyezni kellett, de zuhogó esõben kiállitási cuccokat és nehéz dolgokat pakolni a kocsiba, aztán pedig kétségbeesetten segitségért rohangászni, aki kihúz minket a sárból, mert a megpakolt Toyota busz teljesen megfeneklett a sárban. Szóval pihenésrõl szó sem lehetett.
Tisztelt Szervezõk, több észrevételem is lenne, és ezek legtöbbje természetesen negativ lesz.
Hangember, azt irod, hogy minek a negativról szólni, ha lehet csak pozitivról is, de errõl nekem az a véleményem, hogy kell a jóról is irni, de ha megemlitjük, mi nem tetszett nekünk a versenyen, akkor jövõre még jobb lesz, és a rendezõk (jó esetben) még jobban fognak igyekezni és nem tesznek meg olyan bakikat, amiket pedig gondossággal ki lehetett volna kerülni.
Tehát:
1. Valóban nagyon nagy volt a difi a két elsõ itatópont között és nem értem, miért nem lehetett errõl értesiteni a versenyzõket. Akkor mindenki máshogyan tudja beosztani magának a kaját,piát. Mondjuk én egy helyen sem álltam meg, mert minden volt nálam, mi szem-szájnak ingere, csakhogy a legtöbb ember nem igy indul neki egy hosszú távnak, de még egy középnek sem! Sok eléhezett embert láttam az úton. Semmi értelme 40km-enként betenni egy itatópontot.
2. Ha Berger nem terjesztgeti itt a fórumon, hogy milyen jó idõ lesz és hogy az utak többsége könnyen járható, sotteres meg jó minõségû út,ami esõ után is kellemesen tekerhetõ, akkor okosan elvittem volna magammal a sárgumimat és nem szivtam volna ennyit. Szerintem amit te mondtál az utakról az elõzõ lapokon mind hatalmas pozitiv túlzás volt. Miért nem lehetett egyszerûen azt mondani,hogy "kibaszott nagy sár van az erdõkben, és hogy sotteres út kb. 2 lesz az egész hosszú távon?" Igy megkönnyitetted volna a dolgunkat.
3. Nagy hibának tartom, hogy nem volt megszervezve a bicikli mosási lehetõség, még úgy is, hogy pár km-re volt az autómosó. Miért nem lehetett beszerezni legalább egy slagot?
4. Én is hiányoltam, hogy a rajt területén nem volt vizvételi lehetõség, igy sajnos üres kulaccsal indultam neki a 85km-nek, de persze tudom,hogy ez az én hibám is. Viszont miután beértünk akkor is jól esett volna legalább egy hely, ahol arcot moshatok és vizet ihatok. Ez lehetett volna akár ugyanaz a bringamosó slag is!
5. Szép dolog az, hogy ilyen gyorsan fönt van az eredmény a neten, de ha nem pontos, inkább föl se tegyétek! Én pl. nem 4. lettem, ugyanis a hosszú távú nõk közül kihagytátok Deli Anettet, aki 3. lett! És még csak a nõibe kukkantottam be, hány hiányosság lehet akkor még?
6. Az utolsó és egyik legnagyobb hiány, ami viszont szinte senki mást nem érintett rajtunk kivül az az volt, hogy arra egyáltalán nem gondolt senki, hogy hogy fog egy áruval megpakolt autó kimenni a szétjárt, saras, csúszó füves versenyhelyszinrõl!
Mi a Neuzertõl hoztunk cuccokat kiállitásra, és kedves szervezõk higgyétek el, hogy nem a saját szórakozásunkra tettünk igy! Mivel mindketten indultunk a hosszú távon és még a szállásunkat is el kellett intézni, ahol minden cuccunk ottmaradt, nem tudtunk olyan gyorsan lelépni mint más kiállitók és ottért minket a nagy esõ. Ezután viszont hatalmas dzsuva lett a környéken és bizony a 3 tonnás kocsi szépen elakadt a saras feljárónál. Ezután hiába kértünk segitséget, közületek senkinek sem volt kocsija, ami kihúzott volna minket, de máshogyan sem voltatok hajlandók segiteni. Végigronangáltuk a Tescó parkolóját, hátha valaki megkönyörül rajtunk. Végül egy ottani dolgozó 4*4-es Mitsubitsi-je húzott ki minket a dzsuvából.
Ezt a fajta problémát is lehetett volna elõre látni (fõleg, hogy már több napja esett!), ha csináltok egy utat olyanképpen, hogy a füves részt lenyirjátok, letapossátok a sotteres út irányába is, és talán azt is el lehetett volna intézni, hogy felszoratjátok sotterral. Igen, tudom, itthon nem szokás ilyesmit csinálni és van költsége is, de egy minõségi maratonon a kiállitókra is gondol valaki és nem tárja szét tehetetlenül a karját a végén. Végül fél8-kor tudtunk hazaindulni.
A Flash Accross számomra mégis jó élmény volt és mindjárt emlitem a pozitivumokat is. Voltam már én is külföldi versenyeken, de nem tudnám ezt a rendezvényt egy ottani maratonhoz hasonlitani, mert ott az általam emlitett hibák 1-6, kivéve az 5-öt, nem történtek volna meg!! Aki járt több kinti maratonon, az elismerheti ezt.
Persze tudom, ez Magyarország, és sajnos itt sokminden máshogyan megy. Mégis valamivel több gondosság, odafigyelés és elõrelátás sokkalta fontosabb lett volna nekünk, versenyzõknek, mint a helikopter üres látványossága, ami bevallom õszintén engem egyáltalán nem érdekelt.
Pozitivumok:
- a táj valóban csodaszép volt és nagyon élveztük a szikrázó mezõket, smaragdzöld erdõket, távoli, havas hegycsúcsokat
- az eredmények nagyon gyorsan fönt voltak a sátor falán, és ez egy kellemes élmény volt
- a kijelölés szerintem jól követhetõ volt (bár a pályán szervezõ alig akadt az itatópontok környékét leszámitva)
- Ádám poénjai sokat javitottak a start elõtti feszültségen, és késõbb is klassz hangulatot varázsolt
-nem csak a top húsz vagy harminc beérkezõt szólitották néven, de azokra is vártak és felfigyeltek, akik utolsókként érkeztek. Ez dicséretes. Mert egy maraton nemcsak arról szól, hogy ki nyeri meg a kupákat,hanem arról, hogy itt minden beérkezõ nyertes, hiszen legyõzte a távot, legyõzte önmaga gyengeségeit, és ez figyelmet és megbecsülést követel.
Reméljük jövõre kevesebb probléma lesz. Nekem egyébként a maraton pozitiv élmény volt, és a sárban csúszkálás is tetszett!