jól hangzik
szerintem egy kicsit gáz volt ez a 10.000Ft kaució + 600 Ft bérleti díj....
eleve mér van a nevezési díjon felül még bérleti díj, szerintem akkor korrektebb lett volna beleszámolni
namindegy azé túléltük ezt az összeget, csak egy kicsit meglepõdtem, amikor kérték
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2004. május 13. - 19:19

Írta 2004. május 13. - 19:08

Heyhó!
Sokáig szemezgettem a versennyel, egészen addig míg lezárult a nevezés. Szóval kissé ígyjártam, bánom is rendesen.
Így EK3-ként lenne egy észrevételem. Mint gyakorló tájfutó mondom csak, a rendezõk vagy megfogadják vagy nem.. Az osztrák chip-es rendszer volt a versenyen, többek nemtetszésére, illetve a magas költségekre való tekintettel. NEm vagyok se ügynök se semmi,c sak a jól bevált módszerre szavazok. A tájfutó versenyeken kb 2 éve sikerrel alkalmazzák a svéd fejlesztésû SportIdent rendszert. Ennek alapja egy (nálunk futóknál) ujjra húzható "dugókába" rejtett mikrochip, és az ellenõrzõ pontokon elhelyezett "doboz". A mûködése egyszerû, a technikája üzembiztos. Mivel a mezõny eléggé szétszóródik ezért a chekkolás sem jelenthet torlódási pontot. A rendszer akár 25 ellenõrzési pontot tud megjegyezni, majd azt utólag egyénileg egy papíron kinyomtatja versenyzõkre lebontva, így az egyes résztávok közötti eltérések, részidõk megjeleníthetõk. A részidõk azonnal nyomtathatók, így mire lerakod a bringát már megvan a papírod. A lehetõségek száma végtelen. A rendszert a Magyar Tájfutó Szövetség (MTFSZ) bérli a svéd tervezõ cégtõl. Kérésre biztosan nyújtanak felvilágosítást.
Szövegem nem propaganda, nem kioktatás, pláne nem reklám, egyszerû észrevétel és talán útmutatás. Ha valaki fontolóra veszi a használatát már megérte. Ha nem, hát akkor sem unatkoztam 5 percig
Legjobbakat!
Lovas
Sokáig szemezgettem a versennyel, egészen addig míg lezárult a nevezés. Szóval kissé ígyjártam, bánom is rendesen.
Így EK3-ként lenne egy észrevételem. Mint gyakorló tájfutó mondom csak, a rendezõk vagy megfogadják vagy nem.. Az osztrák chip-es rendszer volt a versenyen, többek nemtetszésére, illetve a magas költségekre való tekintettel. NEm vagyok se ügynök se semmi,c sak a jól bevált módszerre szavazok. A tájfutó versenyeken kb 2 éve sikerrel alkalmazzák a svéd fejlesztésû SportIdent rendszert. Ennek alapja egy (nálunk futóknál) ujjra húzható "dugókába" rejtett mikrochip, és az ellenõrzõ pontokon elhelyezett "doboz". A mûködése egyszerû, a technikája üzembiztos. Mivel a mezõny eléggé szétszóródik ezért a chekkolás sem jelenthet torlódási pontot. A rendszer akár 25 ellenõrzési pontot tud megjegyezni, majd azt utólag egyénileg egy papíron kinyomtatja versenyzõkre lebontva, így az egyes résztávok közötti eltérések, részidõk megjeleníthetõk. A részidõk azonnal nyomtathatók, így mire lerakod a bringát már megvan a papírod. A lehetõségek száma végtelen. A rendszert a Magyar Tájfutó Szövetség (MTFSZ) bérli a svéd tervezõ cégtõl. Kérésre biztosan nyújtanak felvilágosítást.
Szövegem nem propaganda, nem kioktatás, pláne nem reklám, egyszerû észrevétel és talán útmutatás. Ha valaki fontolóra veszi a használatát már megérte. Ha nem, hát akkor sem unatkoztam 5 percig

Legjobbakat!
Lovas
Írta 2004. május 13. - 18:22

amikor nagyot zúgtam, egyik versenyzõ lány éppen fényképezett, elmondása szerint azt is lefényképezte, amikor repülök. Ha véletlenül olvassa a topikot, tegye már meg, hogy elküldi a képet!
thx
thx
Írta 2004. május 13. - 11:52

Írta 2004. május 13. - 09:37

Ha dícsértek még, akkor jobb a kedvem és nem 200, hanem esetleg 300 képet készítek majd :-)
Naggggyon ügyes, okos, szép, erõs, sármos, jókiállású, inteligens, kreatív, szívdöglesztõ (mármint a nõieké!), megbízható, precíz vagy! A környezetemben minden nõ rólad álmodik!

(muszály vagyok ilyeneket írni, uis egyik képen sem vagyok rajta

Írta 2004. május 13. - 06:13

Írta 2004. május 12. - 23:10

TomBike:
Szerintem egyáltalán nem rosszak a képek, de ha legközelebb fotózól, és van rá lehetõséged, szvsz tök jó lenne, ha a pálya vmelyik részére elmennél, és onnan lekapnád az emberkéket (mondjuk egy combos mászás/tolás közben).
Szia!
Ugyan ezt mondta a Berger is, hogy jövõre kell kép a versenyrõl is, nem csak a befutóról. Az idén azért nem, mert az adtrögzítést, nevezést, kapcsolat a chipesekkel stb, ott a helyszínen figyeltem, hogy ne legyen semmi gond. Mivel elég jól sikerült, jövõre nem kell ott lógnom, megyek majd a terepre is. Ha dícsértek még, akkor jobb a kedvem és nem 200, hanem esetleg 300 képet készítek majd :-)
Írta 2004. május 12. - 17:13

Elõször én sem akartam elhinni ezt a BOMBA-s dolgot, de még volt itthon egy így gondoltam megnézem. Természetesen nekem is le volt ragasztva az érvényesség, a matricát kb. 10 percig kapargattam mire le tudtam szedni mivel darabokra esik amint elkezded levenni. És ekkor jött a meglepetés, az enyém is 02.04-ig volt jó. Ezután gyorsan megittam, hogy ne romoljon tovább, de az íze sem volt vmi tuti, utána meg elkezdett égni a gyomrom.
Szóval ennyit a támogatásról és fuck BOMBA. Én biztos nem leszek ennek a sz*rnak a vásárlója.
Szóval ennyit a támogatásról és fuck BOMBA. Én biztos nem leszek ennek a sz*rnak a vásárlója.
Írta 2004. május 12. - 09:33

TomBike:
Szerintem egyáltalán nem rosszak a képek, de ha legközelebb fotózól, és van rá lehetõséged, szvsz tök jó lenne, ha a pálya vmelyik részére elmennél, és onnan lekapnád az emberkéket (mondjuk egy combos mászás/tolás közben).
Írta 2004. május 12. - 08:41

Én még otthon sem ereszetettem le és a biciklim végre olyan tiszta mint újkorában. Megérdemli.
vendég_Berger_*
Írta 2004. május 12. - 07:31

TomBike!
Kurva jók a képek!!!!!!!!!!!! :-*
Borsay Szabi és a rendõr motort cseréltek!? ;D
Kurva jók a képek!!!!!!!!!!!! :-*
Borsay Szabi és a rendõr motort cseréltek!? ;D
vendég_Berger_*
Írta 2004. május 12. - 06:16

Hát a Bombás dologra visszatérve Bapu írását olvasva kicsit bepöccentem! Lementem a garázsba ahol jelen pillanatban is balkáni körülmények vannak a sok versenyrõl megmaradt cucc és szemét miatt. 45 flakonról kapartam le a promó matricát (a többirõl nem kellett mert nem a lejárati idõre volt ragasztva) és összesen 130-at néztem meg. Én nem találtam lejártat, a nagyrésze 2004. nov. 8-ig bírja.
Ettõl függetlenl nem kizárt, hogy volt ilyen is (1200-at osztottak szét) de nem gondolom, hogy ezt szándékosan tették. Egy ilyen flakon cukros víznek kb. 30 Ft az elõállítási ára, ilyen összegért - még ekkora tételben sem - nem fogják a hírnevüket kockáztatni. Uff
Ettõl függetlenl nem kizárt, hogy volt ilyen is (1200-at osztottak szét) de nem gondolom, hogy ezt szándékosan tették. Egy ilyen flakon cukros víznek kb. 30 Ft az elõállítási ára, ilyen összegért - még ekkora tételben sem - nem fogják a hírnevüket kockáztatni. Uff
Írta 2004. május 11. - 23:25

Ez tényleg dühítõ!
Szándékosan leragasztják a lejárati idõponot?
Hát szégyen!
Szándékosan leragasztják a lejárati idõponot?
Hát szégyen!
Írta 2004. május 11. - 21:00

Azért az ital biztosan nem volt "rossz" , csak nekem nem tetszik a módszer.....
Írta 2004. május 11. - 20:50

Tudod, Bapu ez nem csak itt van így!
Viszont ezért már rájuk lehetne húzni a vizes lepedõt!
Basszus!
Én meg lenyomtam minden vizsgálódás nélkül, sõt, a kisfiam is ivott ilyet!
Innentõl kezdve bolykottálom a Bombát!
Viszont ezért már rájuk lehetne húzni a vizes lepedõt!
Basszus!
Én meg lenyomtam minden vizsgálódás nélkül, sõt, a kisfiam is ivott ilyet!
Innentõl kezdve bolykottálom a Bombát!
Írta 2004. május 11. - 20:49

Írta 2004. május 11. - 20:42

Pár észrevétel :
HOCSA ! Ezt nem Te irtad a Buda Maraton után ?
(Idézet:jaa.. és ilyet szól a harang pajtás: "Nem volt pénz szalagra" ... na ez milyen. a célban meg ott figyelt a 10 tekercs szalag... NO COMMENT)
"rohadjak meg, de ez teccik! "
No de itt is hiányzott pár méter szalag , pedig a célba ott hevert egy egész tekercs ! Konkrétan a befutót kellett volna kiszalagozni , igy talán egy-két ember nem a parkolón keresztûl akarta volna megtalálni a célt !
Más , és ez nem a rendezõk gondja , remélem .
Elõször , és utoljára ittam a Bomba nevû szuper találmányból ! Mivel ismerkedni szerettem volna vele , elkezdtem olvasgatni a dobozon lévõ szöveget.Kerestem a "minõségét megõrzi" dátumot.Persze erre ragasztották a "Promóciós áru , kereskedelmi forgalomba nem hozható" korrekt feliratú cimkét . S lám alatta a lejárati dátum:
2004 02.05. Ez igen , alig három hónapja járt le !!! Igy tényleg könnyû a nagy támogatót játszani ! És még nem is szándékos megtévesztés.....
Azért valami vélemény érdekelne !
Köszönöm !
HOCSA ! Ezt nem Te irtad a Buda Maraton után ?
(Idézet:jaa.. és ilyet szól a harang pajtás: "Nem volt pénz szalagra" ... na ez milyen. a célban meg ott figyelt a 10 tekercs szalag... NO COMMENT)
"rohadjak meg, de ez teccik! "
No de itt is hiányzott pár méter szalag , pedig a célba ott hevert egy egész tekercs ! Konkrétan a befutót kellett volna kiszalagozni , igy talán egy-két ember nem a parkolón keresztûl akarta volna megtalálni a célt !
Más , és ez nem a rendezõk gondja , remélem .
Elõször , és utoljára ittam a Bomba nevû szuper találmányból ! Mivel ismerkedni szerettem volna vele , elkezdtem olvasgatni a dobozon lévõ szöveget.Kerestem a "minõségét megõrzi" dátumot.Persze erre ragasztották a "Promóciós áru , kereskedelmi forgalomba nem hozható" korrekt feliratú cimkét . S lám alatta a lejárati dátum:
2004 02.05. Ez igen , alig három hónapja járt le !!! Igy tényleg könnyû a nagy támogatót játszani ! És még nem is szándékos megtévesztés.....
Azért valami vélemény érdekelne !
Köszönöm !
Írta 2004. május 11. - 20:34

[glow=red,2,300] !!! Köszönöm !!!! [/glow]én megvédeném a fotóst, a heavytools oldalán lévõ képek szerintem nagyon jók, tömegjelenetes képekbõl úgyis van rengeteg...
Írta 2004. május 11. - 20:29

Tom!
Jöhet a link!!
Ok, a link tehát:
http://www.heavytool...2004_sopron.zip
A képeket lekicsinyítettem, hogy ne legyen akkorra.
Most 191 kép - 22 mega.
Írta 2004. május 11. - 20:04

én megvédeném a fotóst, a heavytools oldalán lévõ képek szerintem nagyon jók, tömegjelenetes képekbõl úgyis van rengeteg...