A 123-as rajtszámú Kaszanyicki Tibornak még mindig nálam van a kupája:)
Jelentkezz:)
Üdv:Thy
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2004. május 16. - 22:22

Írta 2004. május 16. - 22:04

Közös láncszerelés? Sorry, de nem emlékszem... ???
Nekem elsõsorban nem a lánc volt a kond, hanem a kettétört váltó... (láncbontó és patentszem volt nálam, tartalék váltó nem...) Egy HT bringát lovagoltam. Nem keversz esetleg vkivel???
A Connexet jóval a bolti ár alatt kapom... :
Ha ez sem jön be, akkor jönnek a Sramok... ;D
Nekem elsõsorban nem a lánc volt a kond, hanem a kettétört váltó... (láncbontó és patentszem volt nálam, tartalék váltó nem...) Egy HT bringát lovagoltam. Nem keversz esetleg vkivel???
A Connexet jóval a bolti ár alatt kapom... :

Írta 2004. május 16. - 22:02

Én meg most jöttem rá, hogy elfelejtettem megköszönni azoknak a "srácoknak" a segitségét, akik leálltak mellettem. Ez a verseny elején az erdõben történt: én voltam az a lány, aki Giant Xtc-vel volt és a lánca teljesen beszorult. Köszönet, hogy segitettetek, és köszi neked is Muci, aki végül megoldottad a problémámat! :-* Igy csak tiz percig voltam mozgásképtelen.
Írta 2004. május 16. - 21:57

Halihó
L-boy akkor a közös láncszerelésünk nem jött be nagyon
(Speckós srác)
Végül befejezted a hosszú távon?
Láncot is inkább Sramot vennék,mint Connexet.
L-boy akkor a közös láncszerelésünk nem jött be nagyon

Végül befejezted a hosszú távon?
Láncot is inkább Sramot vennék,mint Connexet.
Írta 2004. május 16. - 21:51

Mostmár én is tudom!!!!
:-\
Részvétem a vázad miatt!!!
De mostmár mennem kell! :'(
Csáó! Amar ;D

Részvétem a vázad miatt!!!
De mostmár mennem kell! :'(
Csáó! Amar ;D
Írta 2004. május 16. - 21:38

Uhh
:-X
Látod mondtam én hogy sramot kell venni! :
Én PC 58-at használok, nem a csúcs láncuk, van is benne pár ezer kilcsi, de hál' Istennek semmi gondom nem volt. Kopp-kopp.
Viszont ahogy megnéztem mosás után a bringámat, az alsócsövön mikor kifordult az elsõ kerék, a teló válla szépen leszedte a festéket és egy kicsit be is horpasztotta a csövet. :-\ Na fasza.

Látod mondtam én hogy sramot kell venni! :

Én PC 58-at használok, nem a csúcs láncuk, van is benne pár ezer kilcsi, de hál' Istennek semmi gondom nem volt. Kopp-kopp.
Viszont ahogy megnéztem mosás után a bringámat, az alsócsövön mikor kifordult az elsõ kerék, a teló válla szépen leszedte a festéket és egy kicsit be is horpasztotta a csövet. :-\ Na fasza.
Írta 2004. május 16. - 21:33

Mindössze annyi, h. kb féltávnál a Hg93-as láncom szétnyílt, és leszakította az XT hátsóváltómat... >

Írta 2004. május 16. - 21:29

Télleg? Király! ;D
Mi is történt veled pontosan a versenyen? Úgyhallottam volt vmi gondod, de hogy mi azt már nemtom.
Mi is történt veled pontosan a versenyen? Úgyhallottam volt vmi gondod, de hogy mi azt már nemtom.
Írta 2004. május 16. - 21:19

Végre újra gép közelben!!!
A láncot végülis leszedtem, így nem fenyegetett a beakadás veszélye!
Az új hátsó váltó a héten érkezik, de a Símánó nagy ívben elkerülve!!! (Sram X9, 7.0 Trigger váltókar, Connex 806 lánc...) 8)
Berger!
Légyszíves az útviszonyokra, és a gumi választásra adott tanácsaidat támadó kritikákra reagáljál vmit!!!! :-\
Eric!
A hajszárító árának a felével még lógok neked!!!!
A láncot végülis leszedtem, így nem fenyegetett a beakadás veszélye!
Az új hátsó váltó a héten érkezik, de a Símánó nagy ívben elkerülve!!! (Sram X9, 7.0 Trigger váltókar, Connex 806 lánc...) 8)
Berger!
Légyszíves az útviszonyokra, és a gumi választásra adott tanácsaidat támadó kritikákra reagáljál vmit!!!! :-\
Eric!
A hajszárító árának a felével még lógok neked!!!!
Írta 2004. május 13. - 21:29

Hát igen.. Mindenképp megéri, csak számolni kell egy kicsit. Ha egy év alatt nem akkor 2 alatt, de mindenképp megtérül. Ezt már az egyéni versenyzõknek vagy a szakvezetõknek kell eldönteniük..
Írta 2004. május 13. - 21:12

A 10000Ft nem kaució, hanem a bérleti díj egész évre.Ha kb egy évben elindulsz mondjuk 20 versenyen akkor a bérleti díj 20*600ft az 12000Ft!!Tehát 1év alatt megtérülne a kiadásod.
Írta 2004. május 13. - 20:53

10000 az a kaució, nem? 600 a bérlet.. Bár ha azt nézzük akkor is megéri megvenni.
A mostani volt a soproniak elsõ chip-es versenye, szerintem nem kötöttek hosszabb távú szerzõdést. És amit írtál az valóban mûködhetne, miszerint a szövetség megveszi a programot és a továbbiakban õ a szolgáltató. Sajnos itt még nem olyan elterjedt mint a futóknál. De mûködni fog. Csak hát igen, a sokféleség. A futkosóknál nincs gond, van SI és még a Hunor próbálkozott de azt hiszem csak a lengyelek vagy a csehek használják. De a bringásoknál több cég is van. Az alapelv ugyanaz, csak a költségek mások. Szerintem mindenképp az SI rendszer éri meg.
A mostani volt a soproniak elsõ chip-es versenye, szerintem nem kötöttek hosszabb távú szerzõdést. És amit írtál az valóban mûködhetne, miszerint a szövetség megveszi a programot és a továbbiakban õ a szolgáltató. Sajnos itt még nem olyan elterjedt mint a futóknál. De mûködni fog. Csak hát igen, a sokféleség. A futkosóknál nincs gond, van SI és még a Hunor próbálkozott de azt hiszem csak a lengyelek vagy a csehek használják. De a bringásoknál több cég is van. Az alapelv ugyanaz, csak a költségek mások. Szerintem mindenképp az SI rendszer éri meg.
Írta 2004. május 13. - 20:46

Lehet hogy nincs 100 verseny de van kb 10-12 maraton,CC bajnokság,DH versenyek és ezeken kb 10000Ft a bérleti díj!!(Ha 600fT veszel alapul )-feltételezve ha mindegyiken indulsz.
Írta 2004. május 13. - 20:38

Írta 2004. május 13. - 20:36

A tájfutók rendszere egész Európában elfogadott,mindenhol müködik.Nem hinném hogy a kerékpárra szerelhetõ rendszerek különbözöek lennének!Nem érné meg kifejleszteni más rendszert akár országonként, ahhoz túl nagy befektetés lenne.Ha van egy jó rendszer akkor azt mindenhol átveszik(szerintem).Egyébként a tájfutóknál 5000-ft a chip és kb 3 év alatt megtérült pedig jóval kevesebben vagyunk mint a kerékpárosok.
Írta 2004. május 13. - 20:24

hát én most néztem, rá volt írva, hogy 10800-ért megvásárolható...
azért az elég sok idõ, mire megtérül
illetve ha különbözõ rendszerek is elõfordulnak más maratonokon, akkor ott nem is használható, mert nem kompatibilis nem?
azért az elég sok idõ, mire megtérül
illetve ha különbözõ rendszerek is elõfordulnak más maratonokon, akkor ott nem is használható, mert nem kompatibilis nem?
Írta 2004. május 13. - 20:19

Sziasztok!Én mint tájfutó és a CROSSKOVÁCSI maraton egyik fõrendezöje úgy gondolom,hogy a chipes idõmérõ rendszert a mountenbike szövetségnek kellene megvásárolnia és bérbe adnia a versenyrendezöknek.Igy kb 1-2 év alatt megtérülne a befektetés.Ráadásul aki többször indul versenyen annak megéri megvenni a chippet mert korlátlan ideig müködik.Ráadásul itthon és külföldön is használható.
vendég_Berger_*
Írta 2004. május 13. - 19:48

Írta 2004. május 13. - 19:39

hát igen az jobban hangzik
nem tudom, csak gondolom, hogy a soproni szervezõk már leszerzõdtek a champchip-el, szal lehet, hogy õnekik ez nem érdekes, de más maratonszervezõknek érdemes lenne megemlíteni...
nem tudom, csak gondolom, hogy a soproni szervezõk már leszerzõdtek a champchip-el, szal lehet, hogy õnekik ez nem érdekes, de más maratonszervezõknek érdemes lenne megemlíteni...
Írta 2004. május 13. - 19:33

Az SI kauciója 5 rugó, bérleti díjként nálunk 200Ft/nap szokott lenni.. na mindegy, akit érdekel az úgyis ír privátban
)
Legjobbakat!
Lovas

Legjobbakat!
Lovas