Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A 123-as rajtszámú Kaszanyicki Tibornak még mindig nálam van a kupája:)
Jelentkezz:)
Üdv:Thy

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Közös láncszerelés? Sorry, de nem emlékszem... ???
Nekem elsõsorban nem a lánc volt a kond, hanem a kettétört váltó... (láncbontó és patentszem volt nálam, tartalék váltó nem...) Egy HT bringát lovagoltam. Nem keversz esetleg vkivel???
A Connexet jóval a bolti ár alatt kapom... ::) Ha ez sem jön be, akkor jönnek a Sramok... ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én meg most jöttem rá, hogy elfelejtettem megköszönni azoknak a "srácoknak" a segitségét, akik leálltak mellettem. Ez a verseny elején az erdõben történt: én voltam az a lány, aki Giant Xtc-vel volt és a lánca teljesen beszorult. Köszönet, hogy segitettetek, és köszi neked is Muci, aki végül megoldottad a problémámat! :-* Igy csak tiz percig voltam mozgásképtelen.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

L-boy akkor a közös láncszerelésünk nem jött be nagyon :((Speckós srác)
Végül befejezted a hosszú távon?
Láncot is inkább Sramot vennék,mint Connexet.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Mostmár én is tudom!!!! ;) :-\
Részvétem a vázad miatt!!!
De mostmár mennem kell! :'(
Csáó! Amar ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Uhh :o :-X
Látod mondtam én hogy sramot kell venni! ::)
Én PC 58-at használok, nem a csúcs láncuk, van is benne pár ezer kilcsi, de hál' Istennek semmi gondom nem volt. Kopp-kopp.

Viszont ahogy megnéztem mosás után a bringámat, az alsócsövön mikor kifordult az elsõ kerék, a teló válla szépen leszedte a festéket és egy kicsit be is horpasztotta a csövet. :-\ Na fasza.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Mindössze annyi, h. kb féltávnál a Hg93-as láncom szétnyílt, és leszakította az XT hátsóváltómat... >:(

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Télleg? Király! ;D

Mi is történt veled pontosan a versenyen? Úgyhallottam volt vmi gondod, de hogy mi azt már nemtom.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Végre újra gép közelben!!!

A láncot végülis leszedtem, így nem fenyegetett a beakadás veszélye!
Az új hátsó váltó a héten érkezik, de a Símánó nagy ívben elkerülve!!! (Sram X9, 7.0 Trigger váltókar, Connex 806 lánc...) 8)

Berger!
Légyszíves az útviszonyokra, és a gumi választásra adott tanácsaidat támadó kritikákra reagáljál vmit!!!! :-\

Eric!
A hajszárító árának a felével még lógok neked!!!!

Lovas

Lovas

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Hát igen.. Mindenképp megéri, csak számolni kell egy kicsit. Ha egy év alatt nem akkor 2 alatt, de mindenképp megtérül. Ezt már az egyéni versenyzõknek vagy a szakvezetõknek kell eldönteniük..

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
A 10000Ft nem kaució, hanem a bérleti díj egész évre.Ha kb egy évben elindulsz mondjuk 20 versenyen akkor a bérleti díj 20*600ft az 12000Ft!!Tehát 1év alatt megtérülne a kiadásod.

Lovas

Lovas

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
10000 az a kaució, nem? 600 a bérlet.. Bár ha azt nézzük akkor is megéri megvenni.

A mostani volt a soproniak elsõ chip-es versenye, szerintem nem kötöttek hosszabb távú szerzõdést. És amit írtál az valóban mûködhetne, miszerint a szövetség megveszi a programot és a továbbiakban õ a szolgáltató. Sajnos itt még nem olyan elterjedt mint a futóknál. De mûködni fog. Csak hát igen, a sokféleség. A futkosóknál nincs gond, van SI és még a Hunor próbálkozott de azt hiszem csak a lengyelek vagy a csehek használják. De a bringásoknál több cég is van. Az alapelv ugyanaz, csak a költségek mások. Szerintem mindenképp az SI rendszer éri meg.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Lehet hogy nincs 100 verseny de van kb 10-12 maraton,CC bajnokság,DH versenyek és ezeken kb 10000Ft a bérleti díj!!(Ha 600fT veszel alapul )-feltételezve ha mindegyiken indulsz.

Lovas

Lovas

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Paul: de a bringásoknál nincs közel 100 versenynap egy évben..

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
A tájfutók rendszere egész Európában elfogadott,mindenhol müködik.Nem hinném hogy a kerékpárra szerelhetõ rendszerek különbözöek lennének!Nem érné meg kifejleszteni más rendszert akár országonként, ahhoz túl nagy befektetés lenne.Ha van egy jó rendszer akkor azt mindenhol átveszik(szerintem).Egyébként a tájfutóknál 5000-ft a chip és kb 3 év alatt megtérült pedig jóval kevesebben vagyunk mint a kerékpárosok.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
hát én most néztem, rá volt írva, hogy 10800-ért megvásárolható...
azért az elég sok idõ, mire megtérül
illetve ha különbözõ rendszerek is elõfordulnak más maratonokon, akkor ott nem is használható, mert nem kompatibilis nem?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Sziasztok!Én mint tájfutó és a CROSSKOVÁCSI maraton egyik fõrendezöje úgy gondolom,hogy a chipes idõmérõ rendszert a mountenbike szövetségnek kellene megvásárolnia és bérbe adnia a versenyrendezöknek.Igy kb 1-2 év alatt megtérülne a befektetés.Ráadásul aki többször indul versenyen annak megéri megvenni a chippet mert korlátlan ideig müködik.Ráadásul itthon és külföldön is használható.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
:-\

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
hát igen az jobban hangzik
nem tudom, csak gondolom, hogy a soproni szervezõk már leszerzõdtek a champchip-el, szal lehet, hogy õnekik ez nem érdekes, de más maratonszervezõknek érdemes lenne megemlíteni...

Lovas

Lovas

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Az SI kauciója 5 rugó, bérleti díjként nálunk 200Ft/nap szokott lenni.. na mindegy, akit érdekel az úgyis ír privátban :))

Legjobbakat!

Lovas