Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

7omi

7omi

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Képek itt is:http://tomifoto.atw.hu/sm2004

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Tom!
Jöhet a link!!
Berger!
Fel a fejjel. Ha jól tudom az elsõ maratonotok volt. A hibákból tanulva a következõ biztosan jobb lesz.
Közben én is azt mondtam, hogy soha többet, de a célban kis idõ múlva már az asszonykámnak is mondtam, hogy jöüvünk jövõre is!
Más:
Jösztök 2*500 pénzzel, a nevezési díj túlfizetésbõl!! ;D ;D

Egy hiteles mérõszalagot meg veszek nektek. 50 m-eset, hogy egyszerûbb legyen a pálya kimérése! ;) ;D ;D

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Lensver!

A pályán 32 fõ teljesített szolgálatot, ebbõl 9 volt a frissítõknél. Ha valaki balesetet szenved megoldottuk volna, hidd el, hogy felkészültünk rá!

A többi kritika ok. Jövõre korrigáljuk!

Remélem találkozunk.

Tom.Bike

Tom.Bike

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Képei kinek vannak mert a honlapos az nagyon szegényes,látszik hogy"profi fotós"csinálta.

Jajj, had védjem meg a fotóst! (mert én voltam) ;D

Egy kérdés: Szerinted egy igazi profi fotós mit fényképezett volna?

Én miért ilyen képeket készítettem?:
Ha körülnézel a sok olyan képet láthatsz, ahol 30-50 kerékpáros látható egy kupacba, ilyenbõl nagyon sok van. Volt egy link is valamelyik hozzászólásban, ahol ilyenbõl volt vagy 20-30 fotó és máshol is. Nem ilyeneket szerettem volna.
Kívülállóként én le voltam tõletek nyûgözve, egyszerûen nem tudok mást mondani. A lelkesedésetek, a kitartásotok egyszerûen csodálatos. Valahogy próbáltam ezt megmutatni a képeken, arcokat kerestem, nem arctalan tömegeket.
Próbáltam kifejezõ arcokat keresni. Készült több mint 200 kép, ha valakit érdekel az összes jó minõségben, szóljon, adok linket, igaz közel 200 mega.

Azért remélem van akinek tetszettek a képeim :-\

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Most (sem) nem kamuzok, de a bringám hátsó fele nekem is otthon eresztett le teljesen ;D

Gondolom ez azért volt mert tudta meddig kell bírnia... ;)

Szammer

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts

Mondjuk én láttam eldobott belsõt és POWERBAR gél-es tasakot,

Olyat te is benyaltál, nem? ;D

Jó hogy mondod!
Még a hátitatyómból nem pakoltam ki és a csomagolása még benne van!
Beszkenneljem? ;)

Sidi Rider

Sidi Rider

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
A társaság tényleg nagyon jó volt, rendes emberek voltak. Amikor a rátértünk a rövidebb útvonalakra, a riderek nagyon rendesek voltak, és elengedtek, néha kicsit limit volt, de elõzékenyek voltak, még csak szólnom sem kellett, mondjuk nem is nagyon tudtam volna, levegõt alig kaptam.
Amikor a Bogár Gabiékkal mentem, én mentem hátul, és eszméletlen tapasztala van, úgy csinálta az utat hogy az valami hihetetlen, élmény volt vele menni, csak utána leakasztottak.
A szemetelés minimális volt, én csak 1 powerbar papírt láttam és annyi.. 4 powergel-t vittem magammal, egyet sem dobtam el, viszont kiszívni sem tudtam az egészet a sár miatt, képzelhetitek milyen kis csomóvá vált az a 4 tasak... ;D
Felejthetetlen élmény volt ez a verseny, már csak az ausztriai út miatt is. :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
ggx ezután már odafigyelek rád, arra is, mit írsz. :)

A biciklimhez csak tegnap jutottam hozzá, hogy letakarítsam, leolajozzam. Amint elõhoztam, láttam, hogy teljesen lapos a hátsó kerék. Meg is köszöntem neki, hogy idáig kitartott, nem a versenyen adta meg magát. :D

Nekem is feltünt, hogy nagyon kulturált volt a társaság. Lehet, hogy azért, mert már mi is az EU-hoz tartozunk? Remélem így is marad, de a szpeekerek szerintem felhívhatnák a rajtnál a versenyzõk figyelmét, hogy ügyeljenek a tisztaságra! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mihi, igazán köszönöm! :)

steelwheel

steelwheel

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Üdv mindenkinek!
soproni képek itt is vannak fenn:
http://www.magellan.hu

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Mi 1950-et fizettünk.

Szánom-bánom bûnöm, de eleget teszek elfelejtett "kötelességemnek" (jobb késõbb, mint soha:
L-boy köszi a sárvédõt, sármentes maradt a hátim.
Van már új hátsóváltód?

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
To Lensver:

Ha TE vagy látható a friss Bikemag hölgykórusában egy voksod már van! ;D ;)

A lajtkocsi jó ötlet - T. Szervezõk illik jövõre hasznosítani!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
BERGER:
A Duna marcin úgy oldották meg a vizproblémát, hogy egy nagy tartályos autó ott állt a helyszinen és egy csövön jött ki a viz. Nem igaz, hogy ilyet ti nem tudtatok volna odarendelni, ha egyszer volt pénzetek a Helikopterre!
Azt se hiszem el,hogy a sár miatt nem tudtátok megoldani az itatópontot! Pl. ott ahol mentünk vissza Mo-ra, ott állt mindkét nemzetiségû vámos kocsija, mind a kettõ tök egyszerû járgányok voltak. Érdekes, õk odajutottak valahogyan.
És mi történik, ha valamely saras résznél ami a két itatópont közt volt valaki nyilt törést szenved? Lehet, hogy pont ott nincs is térerõ. A pályán sehol egy mentõ, a legközelebbi pályafelügyelõ a köv. itatópontnál. A hirvivõ emberke a 2.itatóponthoz érve mondhatja: " hát, egy órája láttam egy embert nyilt töréssel ott a sárban" Addigra már lehet, hogy vége is.

L.Gabi, és többiek: a mi szállásunk a Brennergbányai vagy milyen úton volt egy diákotthonban. 1300ft volt egy fõre, és verseny utánig maradhattunk ott tök ingyen. Nagyon szép környezetben, új bútorokkal, minden szobában wc, fürdõ. Szóval klassz volt a szállás nagyon és még olcsó is.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Mondjuk én láttam eldobott belsõt és POWERBAR gél-es tasakot,

Olyat te is benyaltál, nem? ;D
Én is láttam egy Powerbaros vagy rades üveget, pár papírdarab, de ennyi - pedig igencsak hátul mentem ;D
mike99, az M9-be 129-en voltunk, én 93. lettem, és én 68 kilcsit mértem. Jövõre is viszem a hajszárítót, oké?
eric, megyek veled a Vakációba vissza, de csak akkor, ha bringázni megyünk - persze esõben.
Én L-boy-jal értem vissza fürdeni, nálunk is ez volt a házinéni reakciója.Bár a zoknim szerintem mocskosabb volt. Na mindegy, biztos imádtak minket, mikor megyünk megint? ;D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

lendület? vagy elemi erõ?

lendület, aztán nyers erõ, s utána futás ::) :)....-na a futás része nekem pl. nem megy :P

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
ggx, kb akkor ettem egy giga mûzlit, amikor felajánlottad a tied, de sajnos ezek a kommersz madárkaják lassan szívódnak fel :(

az ecceregyesek elõtt le a kalappal, és itt jegyezném meg, hogy a verseny 97%-ában én is ss lettem, mert az elsõ saras résznél a hátsó váltóm behalt, úgyhogy hátul a legnagyobb fogaskerék játszott csak, ami sokszor nem volt valami kellemes :) van valami ebbe a szinglszpid dologban. már csak azt mond meg nekem fityisz, hogy a hosszú meredek emelkedõket hogy abszolválja egy vérbeli ss-es? lendület? vagy elemi erõ?

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
Na én is gépközelbe keveredten

Nem hiszem, hogy bármivel ki tudnám egésziteni az elöttem szólókat, szerintem mindent leirtak.... viszont én is szeretném megoszteni személyes élményeimet. :)
Számomra azért volt fontos ez a maraton mert itt debütált egyesületünk, az Egyszeregy Kerékpáros Egyesület. 6 tagunk indult el Single Speed bringával és még dobogós helyet is sikerült szereznünk 8)
A kissebb hiányosságok ellenére jövõre megint ott leszünk.... csak többen :) ::)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
basszus kex miért nem szóltál?
pedig kérdeztem is tõled, hogy kell e mûzli szelet úgy kb 45-nél, de azt mondtad, hogy nem kell...
pedig vót még elég, na mindegy ;)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Szervezõknek: Kösz mindent! 8)

Sajnos nem élveztem ANNYIRA a maratont, mint ahogy élvezhettem volna, ha egy pár APRÓSÁG nem lett volna. A második itató adta meg az alaphangulatot. ofkuz eléheztem (milyen hülye szó már ez...), és mint sebzett vad estem be az itatóhoz, az odavezetõ úton azon gondolkodtam, hogy milyen válogatott szítokat fogok üzenni az ottlévõkön keresztül a rendezõknek, de szerencsére nem tettem. bár gondolom a krónikus csuklásroham nem maradt el a rendezõgárdánál. az ember ugye egy orgánum így amikor elértem a kaját egybõl ment a zúzdába úgy 5 banán, EZER kex, liter víz, ami rendesen betett a gyomromnak. harmadik pontnál már SEMMI nem ment le.
A vizesblokkot meg nem hiszem el, hogy ne lehetett volna megoldani, kizártnak tartom. A büfében kért szódával mosakodtam... röhej. Táj gyönyörû, a terep ideáls (sár is tetszett, kell jó gumi hozzá és semmi gond, bár a pedálfordulatot illetõen kb. duplaannyit tekertem le, mert minden második tekerés kipörgött :) ) úgyhogy a szervezés kicsit összekapja magát, az egyik legjobb maraton lehet ez magyarországon.

A helyezésem a saját kategóriámban 8. ;D azt, hogy hányan indultak ebben a csoportban, azt inkább ne firtassuk ;D 8) A lényeg, hogy jóvolt meg minden.

maratonista

maratonista

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hali
Elsõ rendezésre szerintem jól sikerült a verseny.
Egyedül a kerékpár mosás lehetõségét hiányoltam,ezzel a problémával gondolom nem voltam egyedül.
Szemeteléssel kapcsolatban csak annyit hogy sokat fejlõdöt a kerékpáros társadalom.Igaz egy eldobott belsõt felvettem és egy alkalmas helyen a helyére(kuka)tettem.
A szállásunk az EGÉSZSÉGÜGYI TOVÁBBKÉPZÕ INTÉZET volt amit mindenkinek tudok ajánlani.Egy négy ágyas szoba 6600ft+az idegenf.adó,és még v issza is lehetett menni zuhanyozni.

Remélem jövõre is találkozunk,a rendezõknek elismerés a verseny szinvonaláért.