Kész az új montim.
Kicsit gagyi, de neked jo lesz. Mondtam hogy a karbont vedd, de sosem halgatsz ram, inkabb fillereskedsz...
Kész az új montim.
Kész az új montim.
1.
Nyiss ki egy Kona katalogust, es meglatod hogy a hasonlo vazak mind 30 dekaval nehezebbek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A bringa nagyon tetszik, az alkatrészek is jók, végre valami egyedit látunk, de had legyek hülye (csak leírom amire gondolok)!
1. Az 1910 gramm nem sok egy kicsit egy ennyibe kerülõ vázért? Meg a 12kg a végén?
2. Minek rá az „elsõváltószembizgentyû”? Veszel egy xt, xtr-t, és 8 évre megvan az elsõ váltód (mellesleg más gyártóknak nincsen ilyen, mégis tökéletesen mûködnek az átdobók). Minek egy hátsó váltópapucsot kõzúzógépekhez használatos anyagból készíteni? Nekem, másnak egy rendes alu van, mégsem törik….. cc használatra gondolok
Egy kicsit OFF
3. Miért olyan jó a Sram X9 stb. sárban? Végigmentem a Buda Maratonon abban a sárban amiben mindenki, és az xt váltórendszerem elég rendesen váltott. A Sram váltóval szerelt bringákat mosogatták a gazdáik a kútnál, váltottak kézzel a bringáról leszállva.
ON
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A hócipõm tele van már a tarkabarka agymenésekkel.
Kész az új montim.
Koszi! A nagy erdeklodesre valo tekintettel irok egy listat
Bocs a kepekert, kicsi is meg nem tul jok, majd egyszer ...
Yasec Dedacciai SAT 14,5 /az elsovaltoszembizgenytu ezen a prototipus! :)/ 1910 gr A papucs is uj fejlesztes... kozuzogepekhez hasznaljak.. valami brutal kemeny
Marzocchi MX COMP ETA 100 mm
valto x9
hajtas xt-gebhardt-syncros-fsa
fek xtr-avid-richey piros
agyak yasec regi szerias (1)
dt champion black 2.0 - sun cr 18
nyereg specialized titan, meg a gumik is azok (nem titan )
roox-race face-yasec kiegeszitok
12 kg - nem konnyu de nem is az volt a cel.
nagyon szepen fordul es maszik (foleg ETA ONnal). A 10 centi jol jon. Ill szeretem a Marzok finom mozgasat.
.....de még mindig sokkal kényelmesebb mint az én elözõ merevseggûm....Köszi
A Stab, ATX, meg VT után biztos rázni fog!
olee: ügyes, okos gép, ügyi srác! csak rázni fog, mint a p***a
mé van benne generátor ?olee: ügyes, okos gép, ügyi srác! csak rázni fog, mint a p***a
RAUH-Welt
B E G R I F F
Talán nem a véletlenül "tarkabarka" sok embernek...