nekem az a tanyabike teccik a háttérbe. amúgy a bicó elég gányul van összerakva. az a piros ott a nyeregcsõnél mi az anyám kínja? a bowdenek nagyon rondák, a villanyakat igazán levághatnád (amúgy ez milyen villa? az az egy teccik benne:D), vagy ha már úgyis boltba mész, vegyél spacert is (200 ft 4 db), és akkor nem kell levágni. ott hátul az a váltó mit csinál? ha dirtre meg letörésre használod, akkor rockring nem kellene? azt a lánctányért csak egyszer csapod jobban oda, aztán annyi neki...és ha már letörésugrálás, akkor nem kéne legalább egy sima csavaros agy a gyorsszár helyett? meg mondjuk egy nagyobb tárcsa elõre? egyáltalán: nálad mit jelent az, hogy letörés meg dirt meg street? azon kívül egy iylen szép vázat, mint ez a crux antique, nem hiszem, hogy letörésre meg dirtre találtak ki. ekkora telóval a geoja sem tûnik túl jónak és a csövei is elég vékonykák. meg ezt a vázat sztem max 100 mm rúgóúthoz tervezték, de inkább 80-90..nem félsz, hogy eltörik a váz egy khmm... letörés után???
(bocs hogy piszkálódom, de ez úgy ahogy van nekem nem teccik, mg baromi fáradt vagyok , ma 3,5 órát tekertem, és nagyon sokat másztam felfele, érzem is a combom rendesen..)
edit: úgy látom, hogy LL kolléga megelõzött, azt a piros dolgot és a fejcsövet+a bowdent õ is észrevette..

(vajon hányan vették még észre azt a piros kütyüt és a tanyabájkot a háttérbe?

)