köszönöm.Kicsit megkesve, de anal nagyob(töb helyesirasi habaval) szeretettel gratulalok a bikehez.
Remelem megszokod a dualt kontrolt es sok km lesz beletekerve.
Baratok közöt megyit nyom a mazsara?
pedállal a képen látható módon ~12.8kg mikor elhoztam csak 12.1kg volt, de a pedál az vagy 550 gramm, plusz a lecserélt alkatrészek is nagyjából sulyban vannak. ezért inkább rászámolok pár grammot (plusz 2 uj belsõ az 1.5"-ös superlight-ok helyett, plusz 50g / kerék)
elcsé: te szerintem ne szövegeljél nekem, még jobban válogatsz mint én

elmagyarázom (és röhögni fogtok)
ha kisebb lesz a villa, akkor ugye elõrebukik a váz, ezt kiegyensúlyozandó maratok egy rugóstagfelfogatót, amitõl a tag kicsit elõrébb lesz (igaz magasabban is, szóval változik a karakterisztikája, erre egyenlõre nincs ötletem) és imigyen a váz összességében lentebb kerül, azaz a monoblokkház magassága alacsonyabb lesz.
190-es a tag, mielõtt bárki kérdezné, szóval nem tudom megjátszani a "200-as tagot kicserélem ugyanannyit mozgó 190-esre" trükköt....
a jelenlegi gumi és a nyeregvázcsõ közt összerugózott állapotban 10-15mm lehet. nem nagy játéktér....
villa téren valaki lesz oylan kedves, és pontos adatokkal szolgál nekem a revelation és a fox-ok magasságát illetõen? csak levegõs villát veszek mostmár (huha, 2 évvel ezelõtt inkább tökönszurtam volna magam mint hogy levegõs villát vegyek :mybad: ) szóval ilyen u-turn és társai kilõve.
pace esetleg?