hát nah... ez van 
amugy elcsé látja a fától az erdõt: nem azért vettem, mert tele van shimano alkatrészekkel, hanem mert egy fisher. pont olyan, amilyennek a tesztek elolvasása alapján vártam. kivéve, hogy legalább 1 centivel vagy másféllel magasabban van a közepe mint kellene....
és azért van rajta még mindig ennyi shimano, mert:
- a fék nagyon jó, valószinüleg marad is.
- a többit meg annyiba kerül lecserélni, amennyit nem ér meg, tekintve, hogy az xt minden egyes elemében tökéletesen mûködik, ideértve a fékváltókart is! sõt, annyira megszoktam, hogy elõször gondolkoznom kellett, hogy a rapidfire hogy mûködik.
a manitou villával egyáltalán nem vagyok ellenben megbékélve, lassú lassú, és mondtam már, hogy lassú? sz*r dolog ez az spv villába, az hótziher.
rugóstagban még elmegy, de egy fox-ot vagy egy dt hvr-t azért kipróbálnék.
villából amugy amint elmegy ez, beköltözik egy fox float vagy egy rs revelation.
és köszi a dicséreteket, nekem is tetszik 
szerk: aki nem tudná: komplett gépként vetem, nem volt választásom, hogy mi lesz rajta.
akkor má legyen róka ....ez a gép azt érdemel...a roksoxnak még sokat kell fejlõdni hogy róka legyen belûle....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való