a bicikli a bedõléstõl kanyarodik... a kormány csak segít hogy a bicikli "bedõljön"...
Akkor is, mikor az utcasarkon befordulsz jobbra, vagy mikor 3km/h sebességgel fák között kanyarogsz jobbra balra.
a bicikli a bedõléstõl kanyarodik... a kormány csak segít hogy a bicikli "bedõljön"...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ha már szóba került, betolom az enyém ide (végülis ez nem CC/DH fórum, csak annak néz ki...) Asszem 45 centi.nagyobb kormánnyal autók között hogy fértek el?!
nem a munka kérdése a dolog nálam, mégsem egyre gondoltunk
hanem, h a széles kormány brutális mértékben lassítja a kormányzást
sztem meg azért nagyban testalkat függõ is. -> én is keskenyebb kormánnyal érzem jobban a gépet..
de ha már erõkarról kell beszélni ott nagyon szorulhat a kcs, nem?
ertem en kala, hogy cc-s vagy, de miert kell 580-as kormanyt tenni arra a szerencsetlen geminire?
a shiva valla majdnem szelesebb
1, nem megyek autók közta nagygépen 59-60 van, próbáltam, adtam 2 hetet a 68nak, de nagyon gáz volt.
a kicsin 55 centis pro taper van, elfelejtettem beleszálmolni hogy a flex korongjának is van szélessége...
a cc-re meg megy egy pro taper szintén, ott majd kiderül mekkora lesz.
nagyobb kormánnyal autók között hgoy fértek el?!
580 még egyenes kormányból is gáz
nekem a cc bringán is 60 centi széles egyenes van, de csak azért mert nam találtam 62-est
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.