Addig túrtam a Decathlon oldalát (és persze minden más oldalt is) míg nem lett egy ilyenem.
Kellett valami amit kevésbé sajnálok (így utólag nem fogom), minden családos kerékpár forgalmat le tudok vele bonyolítani (utánfutó, gyerekülés, stb), sörözésre is ok, fekete , kicsit kielégíti a magunkfajta kerékpárbuzéria lényét, mindenre jó amire a rendes kerékpárom nem. Legutolsó teljes Sora szett (modern hajtókar, rendes fék/váltókar), 2x9, tesztek szerint a 38-40-es külsőt is elviseli (35-ös került bele), kényelmes geo, 540-es pedálok (utólagos), Promax fékek, JagWire midenhol, váz és festés igényes, karbon villa, millió csomagtartó szem (még a villán is).
Amikor rendeltem 230 000 Ft volt, most 250 000 Ft. Tegnap éjjel épült össze, tettem pár kört (hazai viszonylatban hegyen lakom) és meglepően hangtalan, minden flottul teszi a dolgát, fékek is jók. Meg fogtok verni, de komolyan mondom ennél nem volt sokkal jobb a kb. 8 éve tulajdonolt Ultegra szettem. Kerekek lehetnének könnyebbek, a felnire rátenni egy gumit kínlódás, az egész kb. 11 kg. Mérete M. Járt hozzá használható lámpaszett és egy csengő is.
karakoram módosította - 2021. november 12. - 16:26