Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19063 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

Most kerestem német/angol teszteket, véleményeket a gumiról. Néha említik ezt a nedvesen csúszós dolgot de jórészt nagyon jókat írnak róla. Most már én is kíváncsi vagyok, szóval elhasználgatom majd.

Amúgy, ez a gumi dolog eléggé ízlés dolga is. Van kedvenc gumim, amit minden haverom utált. Máskor meg én vettem le 2 nap után egy gumit, amit mások istenítettek.

Így színes a világ. :)

Marci

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás

Érdekes, én BC-s Race King-et és Mountain King-et használok mindkettő RaceSport verzió és nekem bejöttek (2,0-2,2 bar környékén használom őket), míg a Race King sima indiai verzió szinte használhatatlan annyira csúszik. Most vettem egy Rubber Queen Protectiont amit vissza kellett küldenem mert ütött egy helyen, de a németek a postázást is visszafizették és küdtek helyette egy újat ami jó. Brutál jó a mintája és egész jól gurul is, de a 2014-es verziót az európai piacon is Trail King-re keresztelték és rádobtak 5-6 eurót az árára.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

Azért én csak adok egy kis esélyt neki. Elöl tervezem használni, a szélessége nem zavar. Ez a csúszásos dolog viszont elég bénán hangzik. Rohadt marketing, benyeli az ember mindig a meséjüket.

De Kisherceg ! Ki tudtad már próbálni vagy semennyit sem mentél még vele ?

marton módosította - 2014. január 29. - 00:33

Marci

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.243 hozzászólás

a gumitopicban rákérdeztem a contira vásárlás előtt, senki nem reagált érdemben. így most különösen hálatelt szívvel olvasom a megerősítéseket, hogy sz@r lesz...

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

én is vettem kettőt. :D rendelés után egy nappal zscs közölte ugyanazt amit dantétól tudsz. engedelmével idézem:

"Arra számíts, hogy a 2.2-es szélessége 2.0 és 2.1 közt van, nem az a ballonos fajta. 2012-es évjáratból van nekem kettő (Protection verzió), esős, nyálkás időben borzasztóan csúszik, hiába Black-Chili meg made in Germany."

szerencsére az egyiket még ki sem bontottam--->apró :rolleyes:

csúszkál a szárazon is..:)

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.243 hozzászólás

én is vettem kettőt. :D rendelés után egy nappal zscs közölte ugyanazt amit dantétól tudsz. engedelmével idézem:

"Arra számíts, hogy a 2.2-es szélessége 2.0 és 2.1 közt van, nem az a ballonos fajta. 2012-es évjáratból van nekem kettő (Protection verzió), esős, nyálkás időben borzasztóan csúszik, hiába Black-Chili meg made in Germany."

szerencsére az egyiket még ki sem bontottam--->apró :rolleyes:

Kisherceg módosította - 2014. január 28. - 23:19

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

De, pont az. Benéztem ? Nagyon gagyi ? :(

Miket mondanak róla ? Mesélj már !

Marci

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.243 hozzászólás

őőő, ugye nem a conti x-king racesport (bikecomponents-en akciós) az a nagyonsz@r black chilis gumi? ugye? ugye...? :(

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

Tesztelés jöhet, meg nagyon kíváncsivá tettél, megnézném a 650b-s masinériákat! Most hétvégén mennétek valamerre? Egyik napom szabad, s bár még nem tudom melyik, de ha akkor lenne, amikor indultok valamerre, szívesen csatlakoznék. Persze az acélvázassal, mert ezzel a gnómmal meg áttétellel meg nem mászom a Kő-hegyet! :)

Ja igen, ha veszel egy pár új külsőt, valami olcsó, csúszós slicket vegyél, hogy maradjon némi esély nekünk is a 29er, 27.5" meg egyéb csodabicajokkal a mászásoknál! :D

Teszt még várhat ! Még én sem láttam az új bringákat csak telefonon, neten dumáltunk róla. Ilyen jószágokat vettek: http://www.bike-disc...e-650b-8-0.html Valami napi akcióban volt, 1200 pénz alatt megkapták őket. Most inkább a Laciékkal tekerünk, persze várunk oda is !

Én tuningom kimerült 2 Conti gumi vételében, az egyik BlackChili-s. Dante egyből mondta, hogy olyan sz@r gumival még nem ment, 2 nap után levette. Jól elszomorított de nem gond, bármivel lemászok bárkit, bármivel is jön. :-)))))))))

Az áttétel nem kifogás ! Nyertek már maratont ss géppel is. :-))

marton módosította - 2014. január 28. - 22:57

Marci

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.243 hozzászólás

hah! a marton féle tuningban nálam is kimerült a téli fejlesztés. :)

zscs, lehet tolni is, tudod, ss-en az is egy fokozatnak számít. :D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Zsolti !! Micsoda téli fejlesztések a csapatban ! Már vannak új 27,5-ös bringák haveréknak, te is most bekarbonódtál, akkor már én is veszek 1 pár új gumit ! :-)) Na, majd megyünk tesztelni !

Tesztelés jöhet, meg nagyon kíváncsivá tettél, megnézném a 650b-s masinériákat! Most hétvégén mennétek valamerre? Egyik napom szabad, s bár még nem tudom melyik, de ha akkor lenne, amikor indultok valamerre, szívesen csatlakoznék. Persze az acélvázassal, mert ezzel a gnómmal meg áttétellel meg nem mászom a Kő-hegyet! :)

Ja igen, ha veszel egy pár új külsőt, valami olcsó, csúszós slicket vegyél, hogy maradjon némi esély nekünk is a 29er, 27.5" meg egyéb csodabicajokkal a mászásoknál! :D

@Kánya: köszi! :) Még nekem is szokni kell a fotózott formáját, szerencsére élőben egész harmonikus képet ad. Versenyzést nem tudom, sőt, az egész idei évemet nem tudom még, hogyan lesz, edzek-e rendesen, indulok-e egyáltalán versenyeken vagy csak túrázgatok.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

Nem a végleges, kerékszett, kormány, stucni, nyereg a tartalék cuccaim, csak szerettem volna látni összerakott állapotban. :) Villanyakból is még vágni fogok ~25mm-t, túl hosszú most.

Zsolti !! Micsoda téli fejlesztések a csapatban ! Már vannak új 27,5-ös bringák haveréknak, te is most bekarbonódtál, akkor már én is veszek 1 pár új gumit ! :-)) Na, majd megyünk tesztelni !

• zeezoltano kedveli ezt
Marci

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

Nem a végleges, kerékszett, kormány, stucni, nyereg a tartalék cuccaim, csak szerettem volna látni összerakott állapotban. :) Villanyakból is még vágni fogok ~25mm-t, túl hosszú most.

Lurcher_MG_9442_2048x.jpg

Ütős lett nagyon a vas, azaz karbon :) bár az alsó cső kialakítása kicsit fura nekem de nem mondanám csúnyának, csak szokni kell a szemnek. Ezzel nyomod idén a maratonokat?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás

Hátul még ok,de a villánál

A papucs környékén van anyag rendesen, nem "kolbászol". Egy átütős Niner RDO villa jobb lett volna, csak 400 USD alatt használtan sem láttam. Nettó. :) (+ÁFA +vám...)

zscs módosította - 2014. január 27. - 23:33

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Kiderül, megfogja-e a Surly Tuggnut meg a megtépett gyorszár. Ha nem működik, nem gond, az ebbe szánt kerékszettem biztosan megoldja a problémát, "csak" egy 135/10mm átalakítót és egy 10mm-es átütős gyorszárat kell majd vennem.

Hátul még ok,de a villánál

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás

ok, de menni milyen vele? :D

Aszfalton próbáltam és pár métert. Talán majd egyik fagyos napon felruccanok vele rendes terepre. Vagy majd tavasszal. :)

Nagyon szép bringa,de csak nekem necces 29-es kerékhez a gyorszár?

Kiderül, megfogja-e a Surly Tuggnut meg a megtépett gyorszár. Ha nem működik, nem gond, az ebbe szánt kerékszettem biztosan megoldja a problémát, "csak" egy 135/10mm átalakítót és egy 10mm-es átütős gyorszárat kell majd vennem.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Nagyon szép bringa,de csak nekem necces 29-es kerékhez a gyorszár?

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

ok, de menni milyen vele? :D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás

Lurcher_MG_9442_2048x.jpg

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 hozzászólás

csodaszép bringa! milyen géppel+obival fotóztad? szépen adja a színeket. bár nyilván van rajta némi utómunka, de az persze kell is. az összes fotó nagyon király.

Köszi, a képek Canon EOS 7D 18-135 IS illetve EOS-M 18-55-el készültek, RAW-ban fotózok, lightroom-on mennek keresztül a képek.