mivel enté lusta/lassú volt, bebököm én a képeket
érdemes megnézni
http://www.ftwbikes....lery/index.html
Ühhhh....ez ...ühhhh...és ebben minden benne volt:) Grat!
mivel enté lusta/lassú volt, bebököm én a képeket
érdemes megnézni
http://www.ftwbikes....lery/index.html
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Üdv a tulajok között. Mostanság töröm a fejem a diszkek lecserélésén - ugyanilyen felállásban mint nálad. És beszereztem egy Ritchey Tom Slick Pro 1" külsõt is...
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Dr. Specialized, nekem a váz is tetszik, jók az alkatrészek, de így ránézésre még nincs rendesen összerakva, nem ártana néhány dolgot beállítani, kicserélni, leszedni róla, hogy dh gép legyen:
- nyereg, nyeregcsõ csere
-km óra felesleges, elsõ esésnél úgyis letörik
-a villanyak így nem jó, nagyon bután áll a villa és a villanyak
-láncrövidítés, láncvezetõ beállítás
-a fékkarok nagyon ki vannak húzva (elég ha 1 ujjal tudod húzni), told beljebb egy kicsit õket.
Egyenlõre ennyi, ne vegye el a kedved ez a néhány negatív kritika, amit írtunk.
Már kezdem szégyelni magam, de még mindig nem jöttem rá, hogy a hungarocell-darab miért van a rugóstagnál...
nyereg-nyeregcsõ-kormány az amire sose senki se lenne féltékeny. megadja a kellõen teszkós hangulatot.
Ezeket rögtön cserélni kéne rajta, hogy egy bizonyos összhang alakuljon ki.
A láncterelõs kérdést nem teljesen értettem, egy jól beállított terelõ olyan, mintha ott se lenne - nem lassít, nem zörög.
A villanyakkal is kezdeni kéne valamit hama hama...
amúgy ki lehetne hozni valamit belõle, de így - tekerésorientált meghajtás, majd egy tekerhetetlen 2.8as gumi. érdekes
csak úgy érdeklõdésképpen, de minek dh bringára pedálfordulatszámmérõ? mondjuk a kilométerórát sem nagyon értem, de az elöbbi inkább izgat. esetleg van pulzusmérõd is? :chin:
hat nekem se csorog a nyalam erre a vegara... meg minek a hatsovalton 15grammot sporolni 10ezer forintert, [vagy amennyi a kulonbseg xt es xtr kozott] ha egy rendes nyereg-nyeregcso kombon 150-et is lehet ugyanennyiert? Meg akkor hogy jon ide a masfel kilos 2.8-as gumi? :lol1: a grammozasnak csak akkor van ertelme, ha kiterjed az osszes alkatreszre.
es ezzel a hangnemmel itt max enyhen kioktato hozzaszolasokat fogsz kapni, irigykedoeket semmikepp
foleg hogy mindenkinek az jon le, hogy bementel egy boltba, eladtak neked egy adag cuccot amit epp talaltak kifizettel erte egy halom penzt, es meg be sincs love rendesen.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Mondjuk széthullik darabokra vagy hasonlók.Úgy tûnik, védik rendesen a vázat
Nagyon más tapasztalata nem hiszem, hogy lesz, mint, hogy szép, könnyû és jóVagy mire gondoltál?
A sebesség mindent megold.
Majd ha többet mentél vele, a hope agyakról légyszi írjál tapasztaltot.Alkatrészlista
Váz: Rocky Mountain Blizzard 2006 18.5"
Reynolds 853
2217gr, ebbõl kb 200-250gr a porlakk, ez nem vicc
a festés nagyon vastag!
nyeregbilincs járt hozzá
villa:Manitou Black Elite 2004 rtwd90-120mm
Korm.csap: Fsa Orbit Ul tûgörgõs
Kormszár: Race Face System 120mm
Kormány Race Face Deus XC 625mm
Markolat: Oury
Hajtókarok: Race Face Turbine LP ISIS Standard 2003as, új.
Lámctányérok: Ringlé
Középrész: SKF sxc300
Nyeregcsõ Salsa Shaft 26.8
Hátsóagy Hope XC
Elsõagy Hope Pro II
Felnik Mavic X819
Küllõk DT 2.0 elõl alu anyával
Gyorszárak: Hope
Gumik: Ritchey Excavader Pro Tubeless 1.95 (660gr)
Nyereg Selle Italia SLR XP
Fék: Avid Juicy 7
Vkarok: Sram X7
Hváltó Sram x7
Eváltó Shimano XT
Pedál Crankbros Eggbeater S
Fogaskoszorú Sram PG970
Lánc KMC