MJani01 said
Dr. Specialized, nekem a váz is tetszik, jók az alkatrészek, de így ránézésre még nincs rendesen összerakva, nem ártana néhány dolgot beállítani, kicserélni, leszedni róla, hogy dh gép legyen:
- nyereg, nyeregcsõ csere
-km óra felesleges, elsõ esésnél úgyis letörik
-a villanyak így nem jó, nagyon bután áll a villa és a villanyak
-láncrövidítés, láncvezetõ beállítás
-a fékkarok nagyon ki vannak húzva (elég ha 1 ujjal tudod húzni), told beljebb egy kicsit õket.
Egyenlõre ennyi, ne vegye el a kedved ez a néhány negatív kritika, amit írtunk. 
>> vegre van egy ertelmes ember is !! Koszi.:heej:
Sugárfertõzött Oposszum said
Már kezdem szégyelni magam, de még mindig nem jöttem rá, hogy a hungarocell-darab miért van a rugóstagnál... 
mintsem marhasagokat kerdezz,,, inkabb nezd meg a kepeket !!! kirogteted magad.
thez said
nyereg-nyeregcsõ-kormány az amire sose senki se lenne féltékeny. megadja a kellõen teszkós hangulatot.
Ezeket rögtön cserélni kéne rajta, hogy egy bizonyos összhang alakuljon ki.
A láncterelõs kérdést nem teljesen értettem, egy jól beállított terelõ olyan, mintha ott se lenne - nem lassít, nem zörög.
A villanyakkal is kezdeni kéne valamit hama hama...
amúgy ki lehetne hozni valamit belõle, de így - tekerésorientált meghajtás, majd egy tekerhetetlen 2.8as gumi. érdekes 
hidd el hogy azert ahhoz kepest hogy 2.8 >> elegge tekerhetoo. Persze nem is arra kell.

Endroo said
csak úgy érdeklõdésképpen, de minek dh bringára pedálfordulatszámmérõ? mondjuk a kilométerórát sem nagyon értem, de az elöbbi inkább izgat. esetleg van pulzusmérõd is? :chin:
mert EZ volt a legjobb Km. ora ! es nincs pulzusmerom (ne nezz hulyenek, legyszi'.)
tamaska said
hat nekem se csorog a nyalam erre a vegara... meg minek a hatsovalton 15grammot sporolni 10ezer forintert, [vagy amennyi a kulonbseg xt es xtr kozott] ha egy rendes nyereg-nyeregcso kombon 150-et is lehet ugyanennyiert? Meg akkor hogy jon ide a masfel kilos 2.8-as gumi? :lol1: a grammozasnak csak akkor van ertelme, ha kiterjed az osszes alkatreszre.
es ezzel a hangnemmel itt max enyhen kioktato hozzaszolasokat fogsz kapni, irigykedoeket semmikepp
foleg hogy mindenkinek az jon le, hogy bementel egy boltba, eladtak neked egy adag cuccot amit epp talaltak kifizettel erte egy halom penzt, es meg be sincs love rendesen.
1. probaltam egy karbon nyeregcsovet is, de allandoan 'be'csuszik.
2. a Michelin 32 DH -tol jobb gumit foldi ember meg NEM alkotott !!!
3. Mi a baj a lancterelovel ??
4. Az osszes alkatreszt a lehetoo leg-akciosabb aron vettem, (majdnem nagykeraron !!!!):bananadan
5. miutan beakasztom a lancot a terelobe, mindjart nem hosszu.