Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

mangusta

mangusta

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Csakhogy kicsit eltereljem a sasszemûek figyelmét a vegán való hibakeresésrõl, itt az új montim. A grammvadászat nem motivál, egyenlõre nemtom milyen nehéz, fontosabb volt, hogy ne kelljen párévente cserélni az alkatrészeket. Az cuccok kilencven százaléka külföldrõl van, én is ott voltam, így egyszerûbb volt beszerezni. A nyereg a fékek a váltók/ karok és a stucni használt, a pedál helyére pedig képzeljetek Eggbeater S eket, a megfelelõ cipõ beérkezése után már urganak is fel.
A Moratik pedig csodálatosak, fanatasztikusak, sok örömet kívánok hozzá!

Feltöltött kép

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

Na, nekem is megjött az új teló és ezzel már egész jól áll a gép eleje, képek:
Kép1
kép2
kép3
kép4

és amit naon szeretek az az ,hogy a telón van visszautcsili(habár szinte lehetetlen jó állást találni)

Jól néz ki.Érdekelnének a tapasztalatok a vázról! Mennyit mozog? Elég merev a hátulja? Nem tom miért,de nekem valahogy olyan kis vékonykának tûnik!
A hátuljában fox VAN R van? Szabad kérdeznem,hogy az most mennyit kóstál?

Visszatérve a denebre egyetértek,hogy másként kéne állítani a rugóstagot.A laposabb fejcsõszöggel nagyon DH-s lenne. :)
De tartsatok betegnek a nyereg és a kormány nekem tetszik :D!

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás

csak úgy érdeklõdésképpen, de minek dh bringára pedálfordulatszámmérõ? mondjuk a kilométerórát sem nagyon értem, de az elöbbi inkább izgat. esetleg van pulzusmérõd is? :chin:

Ezt igazan en sem ertem. Lehet azt nezi mennyit tekert lefelemenet :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
Nem leszolas, vagy hasonlo.
De nekem a Vega nem igazan jon be, valahogy olyan butan van osszeepitve :S.
Hatsovalto tenyleg felesleges, en 3 eve nyuzok egy tiagrat es most kezd el rosszalkodni, mert felutottem kicsit :( . De ezt legalabb nem feltem ha odakoppintom valamihez, mert par ezresert lecserelem bowdennel egyutt. Es egy 30x ezer forintos valtot meg hiaba vigyazol ra, koves/sziklas DH palyan azt is ugyan ugy megutheted.

Masik amit nem ertek, az a boxxer. Lehet csak egyeni velemenyem, de en nem igazan rajongok ertuk. Lattam mar szetrobbanni egyet egy 6 os lepcso utan. Kulsoszar toresnel ot ottvoltam. Lehet hogy mind rosz, hibas darab volt, de ez a 2 eleg volt ahoz hogy eletembe ne legyen olyan villam. :)

Fent irta valaki h 888. Teljesen egyetertek vele! Nekem is az van a gepbe par napja, es iszonyatosan merev, megbizhato, es az aproban 10-20 ezer forintos tobbletert megveheted hasznaltan.

Nyeregrol nem mondok semmit, az tenyleg mindenkinek szive joga milyen nyereg van a hatsofele alatt. Engem is megszoltak az Ike nyergem miatt :D
Tudom picit ronda, kenyelmetlen is, de nem ulok rajta annyit hogy zavaro legyen :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Már kezdem szégyelni magam, de még mindig nem jöttem rá, hogy a hungarocell-darab miért van a rugóstagnál... :o

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nyereg-nyeregcsõ-kormány az amire sose senki se lenne féltékeny. megadja a kellõen teszkós hangulatot.
Ezeket rögtön cserélni kéne rajta, hogy egy bizonyos összhang alakuljon ki.
A láncterelõs kérdést nem teljesen értettem, egy jól beállított terelõ olyan, mintha ott se lenne - nem lassít, nem zörög.
A villanyakkal is kezdeni kéne valamit hama hama...:)

amúgy ki lehetne hozni valamit belõle, de így - tekerésorientált meghajtás, majd egy tekerhetetlen 2.8as gumi. érdekes :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
csak úgy érdeklõdésképpen, de minek dh bringára pedálfordulatszámmérõ? mondjuk a kilométerórát sem nagyon értem, de az elöbbi inkább izgat. esetleg van pulzusmérõd is? :chin:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem nem rosz BRINGA ez,bár kicsit máshogy állítanám a cuccokat,meg az xtr fogsort nem vettem volna,váltó helyett egy duraace,hajtókar bõven elég az xt,saint pöcögõs vkar,rholoff láncot,akor már ha lóvé nem számít,easton monkey kormány,sdg I-beam cuccmók,a misi gumi nagyon állllat,de nem a betonos tekerésre való!!de kanyarba jól fog jönni:D
egy deemax is belefért volna.inkább egy 06os wc,888at,Rc40et,guszti helyett saint+goodridge+piros ebc 203"-180",levegõs dhx...
legalábbis én valahogy így raktam volna ösze...

menettapasztalatokra kíváncsi vagyok!!!fõleg a váz érdekelne

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nekem se csorog a nyalam erre a vegara... meg minek a hatsovalton 15grammot sporolni 10ezer forintert, [vagy amennyi a kulonbseg xt es xtr kozott] ha egy rendes nyereg-nyeregcso kombon 150-et is lehet ugyanennyiert? Meg akkor hogy jon ide a masfel kilos 2.8-as gumi? :lol1: a grammozasnak csak akkor van ertelme, ha kiterjed az osszes alkatreszre.

az oke hogy figyelunk a reszletekre, de akkor inkabb allitanad be rendesen a lancterelot, a linkplate-n a geometriat, meg a felsovallat a boxxeren...

es ezzel a hangnemmel itt max enyhen kioktato hozzaszolasokat fogsz kapni, irigykedoeket semmikepp

foleg hogy mindenkinek az jon le, hogy bementel egy boltba, eladtak neked egy adag cuccot amit epp talaltak kifizettel erte egy halom penzt, es meg be sincs love rendesen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Mindent egybevetve kb. 13-14 Morati váz lehet Magyarországon.
A találkozót esetleg megejthetjük a Duna Maratonon.
Errõl az árazós tiltásról meg nem tudtam, más topikban simán megy.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Figyelembe véve, hogy mennyi Moratit gyárthattak összesen, Magyarország kiemelt piacnak számíthatott a cég számára :)

Kifogástalan :spoko: És ha jól vettem be a marketing maszlagot, akkor az egyetlen olyan vázanyag, amibõl érdemes softtailt építeni.

Btw. anno elloptak egy Moratit itthon, az megkerült azóta?

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Hogy legyen meg a mindennapi Morati!
Majd csinálok igényesebb képeket meg alkatrész listát,ha mindent beszereztem amit szeretnék.
Az elõzõekhez ,szerintem árakról fölösleges beszélni mert aki már épített bicót az képben van.

Feltöltött kép Feltöltött képFeltöltött kép

enté, sajnálom hogy rövid volt a találkozó remélem nem maradtál le nagyon!
(három Morati volt egy kupacban):lick:
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Mik a tapasztalatok a scamp-rõl?
A magellán váz nekem tetszik,de nem igazán értek egy két alkatrészt.pl hátsóváltó,de te tod.Használd egészséggel!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
valóban a tagot hátrébb kéne rakni,sztem nem fog kevesebbet mozogni, csak ha feljebb rakod.És máris sokkal szebben áll a bicó, mert sokaknak valszeg szé nem teccik mert igy kicsit hernyós egyébként az összeállitás teccik és ha jó helyre kerül a tag akkor szebb is lesz.A vázzal meg sztem semmi gond, elég sok külföldi versenyen ott van persze más névvel:D(rockmasin,poison,...,)

TGV

TGV

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

Igen : 1 millából, egyben, kulonbet? = CSAK OCSKAT !!! (szerintem.)

>> Ja , es azt is szamolni kell hogy az ocskara hamarabb es tobbet kell majd kolteni. :D

TGV : igen , XTR kazetta. Mer ? nem jo ??:wazuuup:

De, nagyon jó. Mások a szempontjaink. Az egy nagyon könnyû és drága alkatrész, talán más szakágban több a létjogosultsága, de én csak kérdeztem...
Ez is szubjektív. Használd egészséggel, vigyázz rá.

TGV

TGV

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hát, a váltó még csak-csak, de xtr kazetta (setup)?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lényeg, hogy neki tetszen, õ jár vele.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nekem az a pedál kéne de nagyon!!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

Bocsánat, hogy kérdezek, de én ezen a szeren nem vagyok otthon: egy ilyen cuccra minek kell XTR váltó?

azert hogy konnyebb legyen + minosegi,

a masik meg az hogy nem volt akkor SAINT amikor vettem.
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Egy normális vázzal tök jó lenne. Lehet vele egyáltalán kanyarodni?