Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

SvD: Szép bike, de elõl le fog esni a lánc elõbb vagy utóbb ha valami terelõt/kalitkát/elsõváltót nem teszel fel, fõleg hogy hosszúra hagytad a láncot.

Hmm van benne valami amit mondasz! A lanc eredetileg elol 3 tanyeros megoldashoz lett meretezve valtoval es hatul is masik valto volt a karon nagyobb gorgokkel...lehet veszek ki belole 4-5 szemet! ugysincs benne patentszem, ugy van osszenyomva a connex lanc...

Teszelgetem meg majd (napi hasznalat), alltalaban varosban (felenk) a legnagyobb esely ahol ledobhatja a lancot az a patka meg a lepcso, amit utobbit azert ha tehetek elkerulok. Mostani turan kint a tanyavilagban a repter mogott nyomtam neki es nem dobta le. De mindenkepp van benne valami es jol latod hogy hosszu kicsit a lanc...

Thx! ;)

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Ez a Kona vmi gyönyörû, nem vagyok cécós, és annyira nem is értek hozzájuk, de nagyon igényesnek tûnik, szép! Grat! :cool2:

Thx! Jah es a tobbieknek is thx! Posted Image

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
SvD: Szép bike, de elõl le fog esni a lánc elõbb vagy utóbb ha valami terelõt/kalitkát/elsõváltót nem teszel fel, fõleg hogy hosszúra hagytad a láncot.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

van egy két külömbség a két váz között

Ja, olyasmikre gondolsz, mint például külöMbség és külöNbség...jowanna, de ezt nem hagyhattam ki :D

MostmárONdetényleg

Ez a Kona vmi gyönyörû, nem vagyok cécós, és annyira nem is értek hozzájuk, de nagyon igényesnek tûnik, szép! Grat! :cool2:

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

az a nyereg az kéész:D
a markolat ha jólsejtem egy mûanyag csõre ráragasztott szivacs.sokat szívózol vele mire leszeded;)
amúgy faja kis bicaj!!

Latom a nyereg mindenkinek bejon ;)

A markolattal nem sokat tevedtel..de nincs a muanyag csore raragasztva a szivacs..es az egesz markolatot nem gaz leszedni...most mikor csereltem nemregen a fekkarokat meg feltettem a valtokart is le tudtam huzni...fel meg befujom hajlakkal ugy megragad...de ahogy tapasztaltam 4-5 honap utan mar mozgott (lehet az eso meg a hideg is belejatszott)...igaz azert jol bele kell kapaszkodni hogy leszedd ;)

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Ha teszel rá egy rendes nyerget és markolatot akkor nagyjából kész is van. Ez a felni van szürke színben is, az sokkal jobb lett volna.
http://potkerek.extr...ck_Military.jpg

A nyereg egy osoreg zseles Velo nyereg...egy 91-es BCA Lotus bringarol(mrol, kenyelmes, cirka egy evtizedig szolgallt rendesen, es most se panaszkodom ra..van olyan jo mint a masik bajkomon a WTB nyereg). Markolat jah az egy 400 pezetas ocsohus muanyagcsoves szivacsos markolat! Nekem bejott tavaly osszel vettem ra, egesz telen toltam vele (kesztyuben - 661 Storm Watch 06) es bevallt! Nem ette szet a kesztyu...ugy mint a masikon a WTB "ragados" Original markolatot. Most tervezek ujat venni ra mert ez a szivacs mar elhasznalodott. De ujra szivacsosat tervezek.....bar ha tudtok jobbat mondani ami olcso is es nem zabalja szet a kesztyu(szeretek kesztyuben bringazni) akkor azt termeszetsen szivesen veszem! ;)

Felni: Eredetileg Rigida Dick Bull-t akartam de nem kaptam, (azaz 1db volt..de nekem ertelem szeruen ketto kelett) igy ez lett belole. Nekem egyebkent ez a "woodland" terep jobban bejon mint az "urban".

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
az a nyereg az kéész:D
a markolat ha jólsejtem egy mûanyag csõre ráragasztott szivacs.sokat szívózol vele mire leszeded;)
amúgy faja kis bicaj!!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ha teszel rá egy rendes nyerget és markolatot akkor nagyjából kész is van. Ez a felni van szürke színben is, az sokkal jobb lett volna.
http://potkerek.extr...ck_Military.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Sziasztok!

Ujvagyok meg ezen a forumon, de szeretnem megmutatni az egyik bringam, most lett 100%-os (sajna nem tudtam mindent egyszerre megvenni...igy az uj hajtomu es pedal ma kerult fel ra). Tudom nem egy nagy szam. De nekem a sziven csucske. Toltam is vele gyorsan egy 20-ast a varos szelen :) (Kmét.)

Posted Image

Posted Image

A bringa folyamatosan epult, eloszor megmaradt alkatreszekbol mint masodik gep szuletett. Telire, esobe szal napi hasznalatra varosba, neha kimenni foldutra stb...
Nemreg volt egy "torott RST villa" esetem (nem vagyok konnyu 100Kg felett!!) igy mindet tulmeretezve kell vennem, es igy is epitgettem. De most elert egy olyan szintet amivel tokeletesen elegedett vagyok, sot! Beelozte az elsoszamu bringam (egy regebbi Merida) ;) (most majd azt kell "felhoznom" (penznyelo :P))

udv

SvD

ui.:ha valakit erdekelnek a reszltek ami a bajkon van, szoljon leirom ;)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Bocs, jogos, rendszeresen keverem a 2-õt. :o

no problem!
csak van egy két külömbség a két váz között

• vendég

az nem Suburban!!!!
Streetlegal!!!

Bocs, jogos, rendszeresen keverem a 2-õt. :o

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Magellan: 36 nagyon sokszor képben volt, csak kevés lett volna a 160 mm a hátsó 190-hez.

enté: igen, ez már elúszott egy kategóriával arrébb, akárhogy is nézzük, emmá efer. :) És ugye sokkal inkább le, mint fel, de azért még lehet vele kistányéron maszatolni a Nagykevélyre. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

ronko

ronko

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Vettem egy 87-es Bianchit, mivel valami szörszülött elcsaklizta a bringám 1 hónapja....
Óriási az országútis "feeling", nem is gondoltam volna)), viszont a szingósokhoz nem értek, nem tudom mi mennyit ér, és hát a 20 éves vason van mit rendbe szedni!

So ezúton kérnék segítséget tõletek, ha van ien tapasztalatotok. Semmi különös csak: váltó bowden, féktestek,-pofák, rövidebb stucni,,,van rá 20 rugóm. hmmm

thx elõre is

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off (bocs)
talas 36 tandembe kell :)
legalábbis én úgy képzeltem el majd... :)
vagy pike. egyszer majd soká...
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
inkább egy fox 36 talas

de nekem így is nagyon tetszik......jó kis varacskosdisznó-rájdot lehetne vele mûvelni.....:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jorci amúgy is szép látvány.

De valahogy nekem is egy 66light lenne az ideális ebbe a gépbe,nagyjábol ugyan arra használjuk,szal sejtem én hogy itt valami van :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Májne bájke.
Alkatrészlista a profilomnál olvasható.
Nagyobb képek: KATT és KATT és KATT és KATT

Akkor ez már nem enduro bringa! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Az "ahonnan lejövünk, oda illik fel is jutni" szellemében. :) Érdekes, már én is belegondoltam, hogy ha mondjuk egy 200-at mozgó szimplavállas Travis lenne benne, akkor nem hatna furcsán a 3 tányér, noha az a villa jó fél kilóval nehezebb, mint a Fox. :)

teljes mértékben igazad van!
szép egy látvány lehet miközben tekersz felfele,a 200 mm uttal,lockout nélkül!:o

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Jorci
zsír. pont olyan állat nagy, mint Te magad :)
tetszik a 3 lánctányéras hozzáállás ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az "ahonnan lejövünk, oda illik fel is jutni" szellemében. :) Érdekes, már én is belegondoltam, hogy ha mondjuk egy 200-at mozgó szimplavállas Travis lenne benne, akkor nem hatna furcsán a 3 tányér, noha az a villa jó fél kilóval nehezebb, mint a Fox. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"