most jól látom h ilyen cc-re épített bicóban dirtjumper teló van?
meg azok a felnik is inkább dh-fr cuccok
vmint elsõváltó, normális nyereg se ártana..
nekem fura h egy full cc vázra dh/fr dirt cuccok kerültek nagyrészt..
Hat megvan az oka: Tulmeretezes. Irtam nem vagyok egy pillesulyu egyen..normal hasznalat kozben is (nah jo azert nem nenikes tekergetes...de nem is ugrabugra)tort mar alattam telo el.
Haaat Single-track DH-ra?!...ezzel asszem sokan vitatkoznanak...Meg az FR-el is szoktak....halottam mar olyan velemenyt is roluk hogy varosban meg CC-re jo, de komolyabb igenybevetelre keves mar....
Persze ez mind1 is reszemrol..szolgaljon..es inkabb legyen "tul eros" brutal arra amire en hasznalom mintsem megmakkanjon....
Telo: Haat elvileg ez egy nagyon alap OEM dirt telo...olvastam mar olyat is (pl szaklapban) hogy azert ovatosan a dirtolesel vele...inkabb normalis hasznalatra valo....szal mint lathato elegge nyomon kovetheto ez a "tulmeretezes" mizeria nalam...en nem sulymanias vagyok hanem "birja ki" manias..jah meg azert ne hajladozzon mar alattam mint a pecabot valami...
Ez a telo meg eleg merev nekem, arrol nem is beszelve hogy egesz jo aron mertek CRC-n.* (Egyebkent masik bajkomon egy igazi 1.7 kilos CC telo van (Magura Asgard)...az is jo merev, a sulya ellenere...de ez egy masik tortenet

)
Elsovalto?! Oszt hova valtanek vele?! Mert elol 1 tanyer van csak
*.:Voltam magyar boltban is...egybol ravagta jomagyar boltos hogy nala is ennyi..meg nala 2K val olcsobb ám..(höhö, jot mosolyogtam ezen az alap kereskedo fogason..evekig dolgoztam a kereskedelemben..olyan deja-vum volt

)...de gyorsan hozza is tette hogy nincs raktaron..tud hozni..(ohm gondoltam...ez meg itt volt 4 nap alatt, ingyen szallitva...)