De ha minden jól megy akkor majd kap egy xt hajtókart.Csak lenne rá pénzem.
Na meg a 2.3-as space gumik is lassan felkerülnek.És ha nyerek a lottón akkor egy 66 light ETA is.
Még Jorus rombolójára lennék kíváncsi.20kg? talán?
így ránézésre 16kg hoz közelebb vagy vele mint 15 höz,,,,Anyám.Ez a súlymánia kikészít.Lehet h egyszer lemérem már nektek a coilert,hogy vmivel ijjesztgesselek titeket!
A súlya 9.3 kg.
Azt hittem kevesebb, érzésre 9 alá saccoltam, de amikor megmértem meglepõdtem, hogy csak 1 kilóval könyebb mint a monti. Azt olvastam valahol, hogy a kényelem "rovására" lett nagyobb a súly, és az bizony igaz, hogy meglepõen kényelmes az egész. Gondolom a kerekek sem pille darabok, illetve a vázban is láthatóan van "tartalék".
Üdv!
Unalmas, szürke, átlag alatti kerékpárral "nyomulni" illik-e?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

csodaszépekúgy láttam mostanában, hogy istállóról illik képet feltenni, mert 1 keró nem keró... Beújítottam egy országútit, itt vannak hát a képek
(természetesen ez is piros, mi más is lenne)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
A piros SPEC. o.úti tömegét szabad megkérdezni?
úgy láttam mostanában, hogy istállóról illik képet feltenni, mert 1 keró nem keró... Beújítottam egy országútit, itt vannak hát a képek
(természetesen ez is piros, mi más is lenne)
már eddig is túl lett beszélve, de ha már belekevertünk ilyen ált. isk. fizikát is, kb 4.3 bar lesz 30fokon, a fagyponton 4 bar nyomással rendelkezõ teló, emiatt ne mûködne? Fõleg azt nem értem, hogy ez hidegben zavarna, hogy kicsit kisebb a nyomás?