csodaszépekúgy láttam mostanában, hogy istállóról illik képet feltenni, mert 1 keró nem keró... Beújítottam egy országútit, itt vannak hát a képek
(természetesen ez is piros, mi más is lenne)

csodaszépekúgy láttam mostanában, hogy istállóról illik képet feltenni, mert 1 keró nem keró... Beújítottam egy országútit, itt vannak hát a képek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960A piros SPEC. o.úti tömegét szabad megkérdezni?
úgy láttam mostanában, hogy istállóról illik képet feltenni, mert 1 keró nem keró... Beújítottam egy országútit, itt vannak hát a képek
már eddig is túl lett beszélve, de ha már belekevertünk ilyen ált. isk. fizikát is, kb 4.3 bar lesz 30fokon, a fagyponton 4 bar nyomással rendelkezõ teló, emiatt ne mûködne? Fõleg azt nem értem, hogy ez hidegben zavarna, hogy kicsit kisebb a nyomás?
Hidegben a levego ossszemegy. Tehat ha pl fel van pumpalva mondjuk telo szara 4 barra az minuszokban mar messze nincs 4 bar....melegben meg kitagul a terfogata.
hát ha a fire mountainra gondolsz, abba nyugodtan belerakhatod a P2-est, azt kb 10 éve ugyanazon a sablonon gyártják,,,,a 100 milils telóhoz tervezve annyit takart, hogy a geo táblázatban 1 fokkal laposabb lett a fejcsõszög....a magasabb telótól.....
hát ha a fire mountainra gondolsz, abba nyugodtan belerakhatod a P2-est, azt kb 10 éve ugyanazon a sablonon gyártják,,,,a 100 milils telóhoz tervezve annyit takart, hogy a geo táblázatban 1 fokkal laposabb lett a fejcsõszög....a magasabb telótól.....Valahol jogos a kerdes...de egy virsligumis oraszgutibol epitett varosi szaladga bajk nem tudom meddig birna alattam.
Egyebkent volt tervben merev villa beepitese is, de mind ket jelenleg meglevo vazam 80-100mm-es uthoz van tervezve, a merev villa(pl Kona P2) meg szerintem nagyon megvaltoztatta volna az egesz felallast...es olyan merev villat meg ami 100-120-asnak felel meg (pl Funn) meg mar nem akartam az atutos mivolta miatt...az mar tenyleg tulzas lett volna....
városi közlekedõs bringába meg minek teló ?
arra gondoltam hogy -2 ben 50-el szakadsz le a hegyrõl, azt a -2-t hidegebbnek fogod érezni......városi közlekedõs bringába meg minek teló ?Nalam a kozlekedesi ezkoz mivolta miatt telen is hajtom a bringat(varosban)...kocsim nincs.