Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19050 hozzászólás a témában

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

A 203-as tárcsával lehet hogy tényleg túllõttem a célon, (elõbb kellett volna kérdeznem) lehet hogy cserélem egyel kisebbre, hogy szegény telónak ne legyen kínszenvedés :)

AM célokra épült a gép. A nagytányért az elõzõ szezonban nem használtam, bár nem sikerült sokat menni, gondoltam felesleges csak rockring szerepet töltött be. Így könnyebb hozzáférni takarításkor. Az utódja is valszínûleg egy kéttányér + rr hajtómû lesz. Ja és így könnyítettem a gépet :icon_mrgr

Azért nem hátrány a nagytányér, lefelé nem kell mókuskerékben tekerni!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most erre irhatnek ezer cinikus hozzaszolast, de mivel epp tegnap olvastam az emailedet ezert megkimellek :love1:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
az enyém nem ment el az ebay-en :(

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

koszi a dicsero szavakat. es bocs a nagy kepert. tegnap a 20" wide monitoron meg elfert... most egy 15"-on nezem es tenyleg nagy.

kgadam: komoly a kerdes? szet nem tervezem bontani, csak komplett elado. de ez igy jo kulonbenis

holnap megy ebayre.

ajándék fejvédõ is jár hozzá? mert akad egy ha kell :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
koszi a dicsero szavakat. es bocs a nagy kepert. tegnap a 20" wide monitoron meg elfert... :matrix: most egy 15"-on nezem es tenyleg nagy. :)

kgadam: komoly a kerdes? szet nem tervezem bontani, csak komplett elado. de ez igy jo kulonbenis :)

holnap megy ebayre.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az a fék amúgysem túl vad.....nem lesz semmi baja a Tora-nak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

A 203-as tárcsával lehet hogy tényleg túllõttem a célon, (elõbb kellett volna kérdeznem) lehet hogy cserélem egyel kisebbre, hogy szegény telónak ne legyen kínszenvedés :)

AM célokra épült a gép. A nagytányért az elõzõ szezonban nem használtam, bár nem sikerült sokat menni, gondoltam felesleges csak rockring szerepet töltött be. Így könnyebb hozzáférni takarításkor. Az utódja is valszínûleg egy kéttányér + rr hajtómû lesz. Ja és így könnyítettem a gépet :icon_mrgr

gyárilag is 8"-os tárcsával van szerelve, a tora meg bírja no para.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

f adam

f adam

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

zoli0102

zoli0102

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
kösz a segítséget majd megprobálok rá vigyázni és remélem hogy sokáig fogja bírni:)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

mosz kaptam
szerintetek bírja trüközést
pl.ugratás, lépcsõn lemenés

finoman szólva nem arra van kitalálva... de hogy megtudd, milyen legyen a következõ, arra tényleg jó ;)

/azért tényleg finoman, mert a hasonló "nem rendeltetésszerû" használatból szokott rengeteg váztörés, telótörés, stb lenni.../

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mindenáron kukázni szeretnéd? Mert ha nem, akkor a trükközést gyorsan felejtsd el!

zoli0102

zoli0102

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
mosz kaptam
szerintetek bírja trüközést
pl.ugratás, lépcsõn lemenés

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Szerintem ez kb. arra jó, hogy megismerkedj a kerékpározással, ha viszont egy kicsit komolyodik a dolog, akkor neked is meg fog nõni az igényed, és hamar le fogod cserélni egy komolyabbra! Szerintem nagyon sokan hasonló szintû bicóval kezdtük ezt a sportot, majd késõbb fejlesztettünk vagy lecseréltünk alkatrészeket...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

zoli0102

zoli0102

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
igy szinte semmit nem látunk a bicajodbol :mybad: ..
linkelj be rola rendes képet.

zoli0102

zoli0102

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
ez a kép nem olyan homályos
Feltöltött kép

zoli0102

zoli0102

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
sziasztok
elmondanátok a véleményeteket a cangámról?
Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Tamaska: milyen méretû az FSR váz? Csak, mert lassan szeretnék egy xc fullyt.:P

ahogy nézem "M"-es. öcsém 180pár centi magas

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Tamaska: milyen méretû az FSR váz? Csak, mert lassan szeretnék egy xc fullyt.:P

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
f adam: Szép ez a Merida! Gratulálok! A hajtómû környéke nekem sem oké és egy jobb váltószettet is megérdemelne ;)

Tamaskaa: Gyönyörû az FSR, gratulálok hozzá!!!!:cool2:

Üdv.
Grande