szal szamomra meg mindig talany hogy sala milyen bringaval nyomul
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2007. augusztus 01. - 22:44
rohadt kepfeltoltes.hu -rol nekem nem jonnek le a kepek 
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. augusztus 01. - 22:42
Mindenkinek gratulálok, használjátok egészséggel és tekerjetek szép helyeken.
Sala: Te tudod. Ha ezzel már versenyre is fogsz járni, akkor tényleg megérte.
Matt, ez a S-W.-ben lett szerelve?
Sala: Te tudod. Ha ezzel már versenyre is fogsz járni, akkor tényleg megérte.
Matt, ez a S-W.-ben lett szerelve?
Írta 2007. augusztus 01. - 22:27
Sala csak annyit mondok h Gyönyörû! 
Nekem is jobban bejön mint a Sinister! :$
Nekem is jobban bejön mint a Sinister! :$
Írta 2007. augusztus 01. - 21:29
wáwáwáwáááá Zolkow ez veszett szép lett
köszi
még mindig van vagy 12 kiló, illetve nem tudom, mert ez csak számított az eredeti gyári adatból, mínusz a könnyítések hasra. na mindegy, a nyeregcsõvel együtt már én is elégedett vagyok a kinézetével
Írta 2007. augusztus 01. - 21:29
Írta 2007. augusztus 01. - 21:27
Írta 2007. augusztus 01. - 21:22
megin berakom, mert a legutóbbi óta kapott új nyerget, nyeregcsövet (jesssz!), kormányt, és az egész váltás LX lett, leszámítva a sram fogsort és láncot.
aszfaltontekerõsbicó
aszfaltontekerõsbicó
Írta 2007. augusztus 01. - 21:19
cép lett sala
nekem jobban bejön mint a sinister )
málna,
thx )
Tied mennyit moccan?
swingerre én is kiváncsi lennék milyen ha jól be van állítva de egyelõre nem sikerült, szal valaki jöhetne rugostag topikba pls
málna,
thx )
Tied mennyit moccan?
swingerre én is kiváncsi lennék milyen ha jól be van állítva de egyelõre nem sikerült, szal valaki jöhetne rugostag topikba pls
Írta 2007. augusztus 01. - 21:14
miabaj ezzel az EMÓVAL? eddig nem sok van itthon se belõle, kb 3 gurul...
és már csak 1-el lesz több belõle.
sõt, enyémnek se sok párja van itthon.
Korábbi persze akad, de az tök mááááááááááás!!!!
JóleszezSala!!!
és már csak 1-el lesz több belõle.
sõt, enyémnek se sok párja van itthon.
Korábbi persze akad, de az tök mááááááááááás!!!!
JóleszezSala!!!
Írta 2007. augusztus 01. - 20:50
Írta 2007. augusztus 01. - 20:30
Írta 2007. augusztus 01. - 20:22
odáig már nem néztem el...
csak megláttam a kis piros bigyót, aztán azt hittem elöl is avid van, sorry
még egy marzo z1 v am2 és tökéletes lenne!
még egy marzo z1 v am2 és tökéletes lenne!
Írta 2007. augusztus 01. - 20:20
Na ezt jól megkaptam:)Mint egy halottaskocsi:D
Málna: hogy a BB7 nem tetszik, azt teljesen megértem. De a sainttel mi a baj?
Írta 2007. augusztus 01. - 19:48
grat matt, jó döntés!
ez már a 3. ha jól tudom
mindenesetre szépséges, de megérdemelne majd (ha lesz rá lehetõség) jobb és hozzá illõbb alkatrlészeket! az integrált fejcsapival megbarátkoztál? nekem sajnos sehogy nem mûködött kotyogás nélkül, úgyhogy megkapta a szûkítõt meg a jó öreg orbitot
õ "csaK" 15 centit mozog? kcisit más a tag elrejtése, mint az enyémen, de nekem jobban tetszik, hogy ilyen letisztult... egyszer kipróbálnám, fõleg a swinger érdekelne!
sala: neked is grat, szépséges kommersz!
jó lett a mûanyag sala mrp? kinézetre mindenképp
trueman: fékek
sajnos a villával kettesben lerontják nálam az összképet, ha már fekete, lehetne juicy 5
ez már a 3. ha jól tudom
mindenesetre szépséges, de megérdemelne majd (ha lesz rá lehetõség) jobb és hozzá illõbb alkatrlészeket! az integrált fejcsapival megbarátkoztál? nekem sajnos sehogy nem mûködött kotyogás nélkül, úgyhogy megkapta a szûkítõt meg a jó öreg orbitot
õ "csaK" 15 centit mozog? kcisit más a tag elrejtése, mint az enyémen, de nekem jobban tetszik, hogy ilyen letisztult... egyszer kipróbálnám, fõleg a swinger érdekelne!
sala: neked is grat, szépséges kommersz!
trueman: fékek
Írta 2007. augusztus 01. - 19:29
Ennek ellenére tudjátok milyen nehéz azzal a tudattal élni, hogy az országban az enyém a legszebb fully?
Jó duma:hahaha:
Mint egy halottaskocsi:D
Írta 2007. augusztus 01. - 19:25
Grats Sala és Matt! Szépek;)
Ennek ellenére tudjátok milyen nehéz azzal a tudattal élni, hogy az országban az enyém a legszebb fully?
Írta 2007. augusztus 01. - 19:07
Matt nak meg gratu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. augusztus 01. - 19:04
Tucatbringa:D
Legközelebb, ha Semmeringbe megyünk, csak Spike meg én fogunk kilógni a sorból. Meg is beszélem vele, hogy eszébe ne jusson lecserélni a VPFree-t.
Legközelebb, ha Semmeringbe megyünk, csak Spike meg én fogunk kilógni a sorból. Meg is beszélem vele, hogy eszébe ne jusson lecserélni a VPFree-t.
Írta 2007. augusztus 01. - 19:01
Nesztek EMOOOOOOOOOOOOOO :

Home made carbon MRP:

yessz
az elsõ kerék csak a fotó kedvéért van benne egyenlõre hiányos kicsit

Home made carbon MRP:

yessz
az elsõ kerék csak a fotó kedvéért van benne egyenlõre hiányos kicsit
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. augusztus 01. - 17:41
szívesen hallok mindennemû kritikát 
a funkcióját így is majdhogynem teljes egészében betölti, szóval nekem tetszik .) anno még theztõl szereztem az elsõkereket óccsóér, és mai napig gurul .) persze amint lesz keret egy SS agyra, akkor már veszek egy singletracket is és és az alexet átfûzöm.
a gumik amolyan próbák voltak. óccsó volt meg könnyü... de nem jött be lefelé szóval le lesz cserélve.
a nyeregnek törénete van... szal amíg van bicóm fennt lesz. ha összeáll ujra a polarx akkor átrakom oda, erre meg kerül új.
nyeregcsõbõl meg nem kaptam Truvativot, ritchey meg a többi ezer drága szal inkább 500ft-ér szükítõ .)
és igen, a fékek is még alakulnak remélem, de fog mindkettõ szóval nem létszükség )
ja és du. levettem minden szigszalagot és lecseréltem átlátszó fóliára .)
a funkcióját így is majdhogynem teljes egészében betölti, szóval nekem tetszik .) anno még theztõl szereztem az elsõkereket óccsóér, és mai napig gurul .) persze amint lesz keret egy SS agyra, akkor már veszek egy singletracket is és és az alexet átfûzöm.
a gumik amolyan próbák voltak. óccsó volt meg könnyü... de nem jött be lefelé szóval le lesz cserélve.
a nyeregnek törénete van... szal amíg van bicóm fennt lesz. ha összeáll ujra a polarx akkor átrakom oda, erre meg kerül új.
nyeregcsõbõl meg nem kaptam Truvativot, ritchey meg a többi ezer drága szal inkább 500ft-ér szükítõ .)
és igen, a fékek is még alakulnak remélem, de fog mindkettõ szóval nem létszükség )
ja és du. levettem minden szigszalagot és lecseréltem átlátszó fóliára .)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére