Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem rossz de nekem a pedál meg a kormány kissé furán hat..

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
Elkészült az upgrade!

új hajtómû, hátsókerék és hátsó fék (+ racsni és lánc)
- több és nagyobb képek az aláírásomban

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

Vöge

Vöge

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Na ja, nem túl szemnyugtatóak a képek, több másodpercig való nézegetésük nem javallott :)
Egyébként a képen tök fakónak tûnik a bringa, a valóságban nem az :)

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás

Miközben nézegettem a képeket azt hittem be vagyok tépve:)

Zold erdoben jartam, kek ibolyat lattam, a levelek is kekek, buntet ez a belyeg :D:D

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Miközben nézegettem a képeket azt hittem be vagyok tépve:)

Vöge

Vöge

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Na, lefotóztam én is a bájkot. Túrázós, városban rohangálós Traktor, majdnem teljes menetfelszerelésben, a részleteket a biztonság kedvéért elkenceficéltem :D :
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Lesz jobb kép is, de hirtelen csak erre futotta.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jahh

ilyen fekete hengeres egy kb 10m széles hasítékkal
a hasitékot kell rápattintani a nyomorudra a fej alá

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a villahoz aznak egy owners manualt. nejlonzacsiban. an benne egy matrica, egy kabelkotegelo, egy alkoholos zsepi, egy muanyag fekcsovezeto ful hozzatartozo papir ragasztocskaval, meg az a muanyag basz amirol beszletel igaz?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

most erre irhatnek ezer cinikus hozzaszolast, de mivel epp tegnap olvastam az emailedet ezert megkimellek :love1:

szeretlek énis

érthetõ volt minden?

fuck me, i'm famous!

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

A 203-as tárcsával lehet hogy tényleg túllõttem a célon, (elõbb kellett volna kérdeznem) lehet hogy cserélem egyel kisebbre, hogy szegény telónak ne legyen kínszenvedés :)

AM célokra épült a gép. A nagytányért az elõzõ szezonban nem használtam, bár nem sikerült sokat menni, gondoltam felesleges csak rockring szerepet töltött be. Így könnyebb hozzáférni takarításkor. Az utódja is valszínûleg egy kéttányér + rr hajtómû lesz. Ja és így könnyítettem a gépet :icon_mrgr

Azért nem hátrány a nagytányér, lefelé nem kell mókuskerékben tekerni!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most erre irhatnek ezer cinikus hozzaszolast, de mivel epp tegnap olvastam az emailedet ezert megkimellek :love1:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
az enyém nem ment el az ebay-en :(

fuck me, i'm famous!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

koszi a dicsero szavakat. es bocs a nagy kepert. tegnap a 20" wide monitoron meg elfert... most egy 15"-on nezem es tenyleg nagy.

kgadam: komoly a kerdes? szet nem tervezem bontani, csak komplett elado. de ez igy jo kulonbenis

holnap megy ebayre.

ajándék fejvédõ is jár hozzá? mert akad egy ha kell :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
koszi a dicsero szavakat. es bocs a nagy kepert. tegnap a 20" wide monitoron meg elfert... :matrix: most egy 15"-on nezem es tenyleg nagy. :)

kgadam: komoly a kerdes? szet nem tervezem bontani, csak komplett elado. de ez igy jo kulonbenis :)

holnap megy ebayre.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az a fék amúgysem túl vad.....nem lesz semmi baja a Tora-nak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

A 203-as tárcsával lehet hogy tényleg túllõttem a célon, (elõbb kellett volna kérdeznem) lehet hogy cserélem egyel kisebbre, hogy szegény telónak ne legyen kínszenvedés :)

AM célokra épült a gép. A nagytányért az elõzõ szezonban nem használtam, bár nem sikerült sokat menni, gondoltam felesleges csak rockring szerepet töltött be. Így könnyebb hozzáférni takarításkor. Az utódja is valszínûleg egy kéttányér + rr hajtómû lesz. Ja és így könnyítettem a gépet :icon_mrgr

gyárilag is 8"-os tárcsával van szerelve, a tora meg bírja no para.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

f adam

f adam

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

zoli0102

zoli0102

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
kösz a segítséget majd megprobálok rá vigyázni és remélem hogy sokáig fogja bírni:)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

mosz kaptam
szerintetek bírja trüközést
pl.ugratás, lépcsõn lemenés

finoman szólva nem arra van kitalálva... de hogy megtudd, milyen legyen a következõ, arra tényleg jó ;)

/azért tényleg finoman, mert a hasonló "nem rendeltetésszerû" használatból szokott rengeteg váztörés, telótörés, stb lenni.../

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mindenáron kukázni szeretnéd? Mert ha nem, akkor a trükközést gyorsan felejtsd el!